Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wygląda fajnie, ale najlepszego pada wyprodukowanego ręką ludzką (DualShock3 gdyby ktoś miał wątpliwości) nie przebije

:notsure:

No co? Symetryczne gałki, minimalna martwa strefa, idealny rozmiar i jakość wykonania. Mam nadzieje, że na E3 Sony zapowie remaster tego pada

:yao:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Próbowaliście kiedyś grać na touchpadzie? Ja próbowałem i pozostanę przy dwóch analogach.

Ty to lepiej zostań na Gameonly 

Opublikowano

asax, szanowalem Cie, ale z tym ds3 to doyebales :( chyba, ze jedyne pady ktore trzymales w reku to ds2 i ds3 to by Cie wytlumaczylo

Opublikowano

DS3? 
To nigdy nie był najlepszy pad, w czasach PS3 lepszy kontroler miał X360, w czasach PS4 lepszego pada ma zarówno Xone jak i PS4.

Opublikowano

Przecież trollowałem  :dog:  gardzę wszystkim co wyszło spod kitajskich rączek, TFU

Opublikowano

Przecież trollowałem  :dog:

:dog:

Opublikowano

w ds3 tylko jedno mi przeszkadza, (pipi)owe l2/r2, musiałem kupić nakładki bo mi palce z nich zjezdzały

Opublikowano

Jakby gałki nie luzowały się po kilku miesiącach grania to byłoby do przeżycia, ale wkur,wia mnie to, że tylko nowe pady są fajne, później jest takie wrażenie wyru,chania tych gałek ;/

Opublikowano

później jest takie wrażenie wyru,chania tych gałek ;/

co ty możesz o tym wiedzieć?

(pipi)a, ale żart mi się wyostrzył

Opublikowano

Breathtaking graphics at 1080px resolution and 50 frames per second. Wet weather, 3D puddles, and night racing test your driving skills. Cutting-edge ForzaTech™ engine powers the unrelenting action and stat-of-the-art-physics at simulation speed.

Ultimate car fantasy
The most cars of any racing game this generation. More than 450 cars all immaculately recreated and customizable, and complete with working cockpits and full damage. Tour 26 world-famous locales including Daytone, Rio, and more..

Never race alone
Home of the greatest racing, tuning and painting community in gaming. 2-player split-screen racing, 24-player races, and realistic Drivatar opponents deliver packed tracks and unrivaled action.

b910ca59-ed0d-45ca-953f-97d113c78ab8.jpg

1a046a20-bf43-4bda-89e3-965d226cc7f9.jpg

27568158-4047-432d-9642-ec64c9448488.jpg

nawet mi nie żal klapków :yao: :yao: :yao:

Opublikowano

50 frames per second

:obama:

Opublikowano

Leak i to ze źródła z którego by się nikt nie spodziewał - nie dość, że strona Xboksa, to jeszcze ta japońska :P

Opublikowano

Czyli co? Mam się szykować z dubeltówką, bo expert zbliża się do zielonych bram? :shotgun:

Opublikowano

Nawet tego bałbym mu nie powierzyć. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

50 frames per second

:obama:

Driveclub w 30klatkach 9+, to forza 6 z 50klatlami 16/10 :dynia:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Mazzeo wrocil i juz bull-screeny aut w temacie. A bylo tak pieknie. Jeszcze brakuje Figaro do kompletu z zapowiedziami jakichs ch.uj-kogo-interesujacych ealry accessow z gafa.

Opublikowano

:exact:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.