Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jrpg od atlusa zawsze na propsie

btw szkoda ze jaczes w tatralandii siedzi bo easye znowu wpada w rage mode, a ten jak nikt inny z forum potrafi go podpuscic :D

Ta sprawa ze wspólnym pokojem musiała odcisnąć piętno.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Swoja droga to cale jaranie sie Destiny ze ktos musial strzelac do mobka 20 min bo mial za wysoki poziom albo ?? zamiast lvl udowadnia tylko jak bardzo uposledzeni sa konsolowi gracze jezeli chodzi o rozbudowane RPG albo MMO. Tak samo Strike Missions czy lazenie po miescie i gadanie z NPC - na PC przerobione 10 lat temu. Na konsoli - nowosc XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tworcy nigdy nie mowili, ze Destiny bedzie MMO - to sobie pseudo redaktorzy wymyslili. Nie zmienia to jednak faktu, ze przez takie levelowaniem singla gra sie ciekawiej niz w HALO, choc jak fabula nie da rady, to gra moze bardzo szybko znuzyc. Za malo pukawek, zbyt male zroznicowanie, maksymalny level do wbicia w pare godzin...

Edytowane przez easye

Opublikowano

I co z tego ze tworcy tak nie mowili? Od Destiny smierdzi ubogim MMO na kilometr.

Opublikowano

Bo widzisz wiecej ludzi grajacych niz 4 osoby ? Rownie dobrze moglbys napisac, ze Borderlands i Diablo smierdzi MMO. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

I co z tego ze tworcy tak nie mowili? Od Destiny smierdzi ubogim MMO na kilometr.

Ale to już twoje odczucia, a nie oficjalne stanowisko Bungie.

Opublikowano

Easey chcialem ci odpisac ale juz edytowales posta trzy razy XD.

Nie akurat nie rozchodzi sie ani o ludzi w tower ani o ludzi podczas robienia misji.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

juz mozesz ^^ nienawidze robic literowek - po becie tez mam obawy co do Destiny, ale multi mnie niemilosiernie wciaga - zawsze jak odpale nie moge sie oderwac. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja ogolnie nie ogarniam czym chce byc Destiny. Moim zdaniem ta gra chce za duzo na raz i nic jej nie wychodzi. Niby cala otoczka przypomina MMO ale zamiast zwiedzac otwarty swiat i wykonywac misje to siedzimy w ekranie ladowania. Oczywiscie po kazej misji musimy wrocic do Tower aby oddac jakiegos questa albo podejrzec nowe itemy. Cale to miasto jest niewielkie i w ogole nie robi na mnie wrazenia. Elementow RPG jest tutaj jak na lekarstwo, no chyba ze ktos sie jara tymi perkami ktore same sie odblokowuja. 

Kazda misja fabularna zaczyna i konczy sie tak samo - nie wazne czy to bylo na Ziemi czy na Ksiezycu. Zaczynamy na powierzchni - pif paf pif paf - zakonczenie walki gdzies w jaskini. Misje trzeba robic tylko w coopie bo samemu to zasmiemy z nudow po 20 min. Strike mission sa fajne i mam nadzieje ze bedzie ich wiecej niz jedna na planete.

Ogolnie po tej becie naszla mnie chec aby znowu pograc w WoWa ale wiem ze jak zaczne to znowu mnie wciagnie na kilka lat :P

A i jeszcze jedno, moim zdaniem Destiny wyjdzie na PC w bardzo niedalekiej przyszlosci.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Golab > easye 

Taki z Ciebie casual  :teehee:

a o co chodzi?

Opublikowano

O to ze nasrales na szachownice XDDDD

Opublikowano

Tylko na PC takich gierek jest od zayebania i maja o wiele więcej do zaoferowania.

Słyszałem, ze Blizzard pracuje na next genowa MMO, ktora ma tez wyjść na nextgeny. To wtedy się zobaczy co to jest dobre MMO.

Jednak patrząc po dodatkach do wowa ma się wraznie,ze od cata robi go nie tan sam Blizzard.:(

Opublikowano

Pewnie to ich nowe MMO bedzie f2p i calkiem inne od WoWa.....

Opublikowano

Starcraft Ghost - wierze :D

Opublikowano

CoD, AC, Evolve. Świetne exy kurtyzano.

Opublikowano

Zabrakło im exów na obrazek.

Opublikowano

CoD, AC, Evolve. Świetne exy kurtyzano.

czemu już się denerwujesz?

W żadnym wypadku, bardziej się śmieje z tego.

Opublikowano

Nie wiem jak mozna mowic ze Destiny jest piekne - przeciez ta gra jest w chvj pastgenowa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.