Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W wolnym tlumaczeniu, po co komu soundtrack w grze, skoro mozna sluchac wlasnej playlisty

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

co rozumiesz przez dobry ost, bo mnie te festyniarskie juwenalia z Horizon 1 odrzuciły. zresztą każdy nawet najlepszy ost w końcu nudzi.

może pójdźmy w to głębiej:

lepszy dobry ost bez własnej muzyki > dobry ost z możliwoscią wrzucenia własnej?  :kaz:

Opublikowano

Nie kombinuj. :shotgun:

Opublikowano

Tylko czekać, jak m$ zwinie zabawki i odetnie konsole od sieci, to boty będą pisać, że tylko single player i na co komu multi :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

sony z U i tak było pierwsze :kaz:

Opublikowano

Tylko czekać, jak m$ zwinie zabawki i odetnie konsole od sieci, to boty będą pisać, że tylko single player i na co komu multi :kaz:

Z to co ostatni widziałem, to raczej Sony obniżono raiting na giełdzie.

Oni się muszą odciąć od innych usług i postawić na ubezpieczenia + playstation. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Poki co Sony jest pierwsze razem z remasterem Uncharted i co tygodniowymi konserwacjami xD

Opublikowano

Nie kombinuj. :shotgun:

ale tu nie ma nawet czego bronić. w takie GTA 3 i VC jeździłem bez celu po mieście tygodniami, słuchając własnej muzyki, kiedy znudził mnie oryginał. miałem cholerną chętkę posłuchać własnego ost w remasterze na ps4. i co? i guvno, bo najwyraźniej ktoś miał podobny pogląd n.t. temat co wy :reggie:

Opublikowano

wpadłem na chwile zobaczyć co u was, widzę że pare typów mysli że DX12 zwiększy im wydajność w grach obecnych na rynku - aha :dynia: dobre dobre - leowtf.gif

o widzę jakieś przecieki co do Forzy - pny.gif

ogólnie ujmując

hah.gif

Opublikowano

Oni się muszą odciąć od innych usług

najlepiej niech na dobre odetną się od sieci i always offline. przynajmniej porządne zabezpieczenie przed hakerami.

exakt widzę w formie jak zawsze. suche gify, zero treści bo nic nie masz do powiedzenia. trzymasz poziom, to trzeba przyznać.

Opublikowano

photo-thumb-62614.jpg?_r=1421965341

@niekochany

To idź graj na pc, tam sobie posłuchasz swojej muzy. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

co rozumiesz przez dobry ost, bo mnie te festyniarskie juwenalia z Horizon 1 odrzuciły. zresztą każdy nawet najlepszy ost w końcu nudzi.

może pójdźmy w to głębiej:

lepszy dobry ost bez własnej muzyki > dobry ost z możliwoscią wrzucenia własnej?   :kaz:

Najlepszy są gry, w których sam tworzysz ost, jak Mario Paint, a nie jakieś gierki dla casuli gdzie muzyka jest podana na tacy :kaz:

Opublikowano

Najlepiej to by dali mozliwosc podlaczenia gitary do kazdej gry, lapami grasz na padzie, a stopami sobie napierdalasz soundtrack :exact:

Opublikowano

Oni się muszą odciąć od innych usług

najlepiej niech na dobre odetną się od sieci i always offline. przynajmniej porządne zabezpieczenie przed hakerami.

exakt widzę w formie jak zawsze. suche gify, zero treści bo nic nie masz do powiedzenia. trzymasz poziom, to trzeba przyznać.

b910ca59-ed0d-45ca-953f-97d113c78ab8.jpg

mokra Italka - WOW! a widzisz tam gdzieś opady deszczu?

Szczegółowość samochodu dalej bez zmian, refleksy chu.jowe, krople deszczu wyglądają jak kupa.

1a046a20-bf43-4bda-89e3-965d226cc7f9.jpg

W sumie to ten screen może potwierdzać to że jest to dalej stary engine, dalej sp.ierdolone przekontrastowane kolory, coś pomiedzy Forzą 4 a Forzą 5.

27568158-4047-432d-9642-ec64c9448488.jpg

Znów widać słabiutkie refleksy, to też nie potwierdza zmiennej pory dnia i nocy.

tak mocno chce się mylić

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

a model jazdy jaki bedzie expercie ?

i czy widzisz na obrazkach betonowe 60fps ?

Opublikowano

Pyszny rok dla klapow, The Order 0062, remaster GoWa 3 i trylogii Uncharted, zazdro :banderas:

już tak nie czaruj, bo to na ps4 wyszedł w tym roku i jako pierwszy ex na +90%, a już wkrótce lepiej działający MGS V, Soma, Killing Floor 2 i Persona 5 :banderas:

trzeba mieć niezłe poczucie humoru, aby dziewiąte Halo i szóstą Forzę po blisko roku czekania uznać za powód do zazdrości. :kaz:

Opublikowano

Jak nie będzie tak słaby jak w dc to będzie super

Opublikowano

Pyszny rok dla klapow, The Order 0062, remaster GoWa 3 i trylogii Uncharted, zazdro :banderas:

już tak nie czaruj, bo to na ps4 wyszedł w tym roku i jako pierwszy ex na +90%, a już wkrótce lepiej działający MGS V, Soma, Killing Floor 2 i Persona 5 :banderas:

A jakieś dobre gry? :kaz:

Opublikowano

a model jazdy jaki bedzie expercie ?

i czy widzisz na obrazkach betonowe 60fps ?

po Forzie 5 spodziewam się tylko :banderas:

Na początku mowa była o 50 teraz mowa o 60 więc będzie stałe 50-60

Opublikowano

mokra Italka - WOW! a widzisz tam gdzieś opady deszczu?

no tak, auto się spociło i popuściło od katowania na torze. to ma więcej sensu niż opad atmosferyczny :sorcerer:

Opublikowano

Mam nadzieję, że eXpert powie nam w ilu FPS'ach są te zdjęcia.

Opublikowano

Exact - no i po co ci to guwno rozmazane? G29 kupisz, do bonera nie podłączysz, a na PS4 pCARS, Assetto Corsa i wisienka na torcie w postaci GT7. Czego chcieć więcej? :banderas:

Opublikowano

twojego odkrytego psnid

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.