Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Najlepszy ex pierwszych 3 lat lat 360-tki obok rysującego płyty napędu Thomsona*  :banderas:

Za których rysowanie MS nie poczuwał się do oddania kasy.*  :kaz:

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Owszem RROD to był poważny problem tylko myślałem, że rozmawiamy o nowszej odsłonie konsoli X360 czyli tej, która już nie cierpiała tak na RROD-a, bo była rozmowa o odświeżonym modelu ps4. 

Opublikowano

Nie pamiętam więc ty przypomnij. :usmiech:

Poza tym MS nie był na skraju bankructwa. :exact:

odliczanie.jpg

kolejny zaorany

Owszem RROD to był poważny problem tylko myślałem, że rozmawiamy o nowszej odsłonie konsoli X360 czyli tej, która już nie cierpiała tak na RROD-a, bo była rozmowa o odświeżonym modelu ps4. 

nie rozmawiamy o nowszej odsłonie tylko o procesie technologicznym i następstwach tańszych konsol na starcie, Xbox 360 mógł pomarzyć o sytuacji w jakiej znajduje się PS4.

Opublikowano

Tak jak teraz PS4 może pomarzyć o grach jakie miał xbox360 na starcie

Opublikowano

W jakiej się niby znajduje ps4? W takiej, że jest awaryjnym pudłem, w którym trzeba wycinać kratkę aby się nie stopiło. xD

To ja już wolę sytuację z X360 i 3-letnią gwarę MS gdzie serwis trwał 2 tygodnie. Pamiętam jak mi padł na RROD-a i po 2 tygodniach dostałem paczuszkę, a w niej nowy X360 w białych gąbkach, które jeszcze gdzieś mam. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tak jak teraz PS4 może pomarzyć o grach jakie miał xbox360 na starcie

to prawda

W jakiej się niby znajduje ps4? W takiej, że jest awaryjnym pudłem, w którym trzeba wycinać kratkę aby się nie stopiło. xD

To ja już wolę sytuację z X360 i 3-letnią gwarę MS gdzie serwis trwał 2 tygodnie. Pamiętam jak mi padł na RROD-a i po 2 tygodniach dostałem paczuszkę, a w niej nowy X360 w białych gąbkach, które jeszcze gdzieś mam. :banderas:

Prowo czy debil?

Opublikowano

Jakbyś czytał posty to byś nie robił zdziwienia. :reggie:

Sony wydało konsolę z awaryjnością dościgającą X360 z tą różnicą, że serwis jest jeszcze ch.ujowszy. xD

Ludzie już powoli się otrząsają z amoku. :lapka:

Opublikowano

DX12 poprawi wydajność w grach dostepnych już na rynku, gość twierdzący że postępujący do przodu proces technologiczny pomnoży awaryjność konsoli, z każdym dniem wiem czemu tu siedzę, nie ma w internecie lepszej beki :D

wfi.gif

No i do tego typek co myśli, że zna się na samochodach bo gra w gierki wyścigowe.

Opublikowano

obwtroT.png

Opublikowano

Jakbyś czytał posty to byś nie robił zdziwienia. :reggie:

Sony wydało konsolę z awaryjnością dościgającą X360 z tą różnicą, że serwis jest jeszcze ch.ujowszy. xD

Ludzie już powoli się otrząsają z amoku. :lapka:

lol1.gif

tumblr_n254pmd7R81qfo87uo2_250.gif

DX12 poprawi wydajność w grach dostepnych już na rynku, gość twierdzący że postępujący do przodu proces technologiczny pomnoży awaryjność konsoli, z każdym dniem wiem czemu tu siedzę, nie ma w internecie lepszej beki :D

wfi.gif

No i do tego typek co myśli, że zna się na samochodach bo gra w gierki wyścigowe.

nope

Opublikowano

Ale suteq ma rację. Jak to jest możliwe, że ja muszę czekać bite trzy tygodnie na wymianę konsoli bo polski serwis nie zajmuje się naprawą gwarancyjną tylko pogwarancyjną odpłatnie? Konsola jedzie do Francji bo tak. Na co mi taka gwarancja?

Opublikowano

Ale suteq ma rację. Jak to jest możliwe, że ja muszę czekać bite trzy tygodnie na wymianę konsoli bo polski serwis nie zajmuje się naprawą gwarancyjną tylko pogwarancyjną odpłatnie? Konsola jedzie do Francji bo tak. Na co mi taka gwarancja?

Ustalmy jedno: musisz czekać trzy tygodnie, bo sklep cię wydymał (a ty się dałeś). Tylko tyle.

Było słuchać mądrych ludzi z forum.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Chodzi o sam fakt. To śmieszne, że ludzie muszą tyle czekać. A jak przyślą konsolę z tą samą usterką i co? Następne trzy tygodnie. Nie będę wieszał psów bo jeszcze nie otrzymałem konsoli.

Aha, wydymało to mnie Sony puszczając w obieg zyebane fabrycznie konsole jak już coś

Czemu istnieje pomiot graczy broniących zawzięcie jednej platformy? Trzeba umieć docenić zalety każdego z systemów.

A jakbym miał słuchać ludzi z forum to od dwóch tygodni przeszedłbym na PC.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Wadą są gałki w padach do PS4, Ty jesteś przypadkiem który miał pecha, takiego samego jak Ci którym psuje się też Xbox One, to wszystko.

Opublikowano

Ale ludzie tutaj pisali, że w M$ serwisowanie trwa tydzień a nie kur;va trzy.

Opublikowano

expert z lemem plusujacy sie wzajemnie

Y1DB4.gif

No ładne lizanie sobie du.py nawzajem. 

Opublikowano

Pewnie jeszcze siedzą razem na ircu. 

Opublikowano

Pewnie jeszcze siedzą razem na ircu. 

Swój do swego ciągnie.

Swoją drogą odkąd Lem/Juras się tu pojawił to Panda stała się bardziej zadziorna. 

Opublikowano

I co wymieni posiadaczom aktualnej wersji na nową czy powie (pipi) z wami ? :lol:

Mało to modeli Slim PS3 i X360 wyszło? Naturalna kolej rzeczy ;)

Widać źle cie zrozumiałem.Chodziło mi o nowy model z mocniejszymi bebachami nie o slimke ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Ale ludzie tutaj pisali, że w M$ serwisowanie trwa tydzień a nie kur;va trzy.

Trwa tydzień, z kurierem door to door, i dostajesz zdrapkę na miesiąc golda, a numer seryjny konsoli jest przeniesiony na tą, która przychodzi z naprawy więc jak się ma dodatkowy dysk usb na gry to nawet nie trzeba nic ściągać drugi raz.

Opublikowano

konsola na reklamacji jedzie do domu kaza, który trzyma 3 tygodnie na niej swoje spocone stopy po codziennej partii tenisa, po czym odsyła jełopowi z polszy co kupił ten plebejski szmelc 4, a ten skacze z radości bo kąsolka wróciła z wygnajewa i całuje ją po slotach usb i żyją krótko i ch.ujowo

Opublikowano

jak to śpiewał klasyk

"klapy nie podnoszą się z kolan od czasu polan"

:yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.