Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

z mojej perspektywy brzmi to jak dla was zdanie: czy boty się podniosły z kolan po megabombie dotyczącej <tu wstaw sobie jakiś gatunek lub markę które masz w chooju> ?  :yao: 

Scalebound, Phantom Dust, Gearsy 4 to będą GOTY marki, a w serio myślicie że kogoś poza Expertem grzeją samochodówki.  :pawel:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przecież już jest Project Cars. Na co komu forza?

Opublikowano

z mojej perspektywy brzmi to jak dla was zdanie: czy boty się podniosły z kolan po megabombie dotyczącej <tu wstaw sobie jakiś gatunek lub markę które masz w chooju> ?  :yao: 

Scalebound, Phantom Dust, Gearsy 4 to będą GOTY marki, a w serio myślicie że kogoś poza Expertem grzeją samochodówki.  :pawel:

... :(

Opublikowano

... :(

¯\_(ツ)_/¯

no chyba że MS reaktywuje klasycznego Burnout. 

Opublikowano

Co to jest Phantom Dust?

Opublikowano

W którym miejscu jest ta megabomba (bombka? bombeczka?) po której klapy miałyby wstawać z kolan? Klapy w nocy i w deszczu jeżdżą since 2005. 1080p@50fps widziały już na poprzedniej generacji. W GT6 mają więcej samochodów licząc tylko premium i prawie dwa razy więcej tras. Co tam jeszcze zostało? A no tak - split screen. Fajna opcja, ale powszechnie wiadomo, że boty prawdziwych znajomych nie mają i multiplayer uznają tylko sieciowy.

Opublikowano

W du.pie.

Opublikowano

Co to jest Phantom Dust?

awangarda na tle exów MS 

Opublikowano

Aktualnie Phantom Dust to ta gra, która cztery miesiące temu straciła developera.

Opublikowano

nie to co sony i last guardian nad którym pracuje 4 osoby i masowe zwolnienie evo za zrobienie największego gó.wna w historii 

Opublikowano

Pewnie w ciagu tych 4 miechow juz maja nowego deva. Zreszta to jakis reboot gry z pierwszego Xboxa, na dodatek pewnie f2p. Nie to co wyyebac polowe studia odpowiadajacego za jedynego racera na PS4 :pawel:

Sony♡developers, pamietamy.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Sony nie chce racerów po prostu, twórcy Wipeouta poszli do piachu, Evolution to 2 studentów, ktorzy próbują przygotować serwery do plusowej wersji drivesraki a typowi od Gran Turismo to chyba powiedzieli wróć jak będziesz miał coś co nie pamieta czasów ps2.

Opublikowano

2397125-0210432689-k5yt..jpg

2397126-7958067934-r8a6..jpg

PS2 :pawel:

Opublikowano

Tylko spancer

Opublikowano

ale serio troche beczunia jesli faktycznie F6 pogode i pore dnia na trasie bedzie miec predefiniowana a nie real time :P

Opublikowano

Tylko knur.

Opublikowano

Krol ladnie wami zamiecie na e3 :banderas:

2554295-9844954450-LhOSO.gif

2554296-4577125377-B1xGU.gif

Opublikowano

ale serio troche beczunia jesli faktycznie F6 pogode i pore dnia na trasie bedzie miec predefiniowana a nie real time :P

Niech najpierw jakiś inny dev zrobi to samo w 1080p i 60 FPS. Jak dla mnie to beka jest z gier gdzie devi zapowiadają 60 FPS, a w praktyce chodzą w 30-40 FPS + 20% tearing.

Turn 10 robi gry pod framerate, a nie pod graficzkę dla casuali i chwała im za to, że nie łamią się jak inni devi.

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.