Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pominąwszy "kult" Spencera:te gify ze Spencerem jako Green Lantern to 10/10. No tylko SpencerHulk mógłby przebić je, albo Riddler, jeśli przedstawić go jako antagonistę :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

GT6 przeciez mial zmienna pogode i pory dnia i chodzil bardzo fajnie, niebo a ziemia w porownaniu do GT5 (ktore nawet przywoluje mazzeo tym screenem gdzie GT6 nawet ten defekt piatki naprawil)

Opublikowano

Zawsze mnie rozwalają te teksty klapków. Od 2 tygodni płaczą i stękają, że Wiedźmin 3 chodzi na PS4 w 20 FPS itp., ale jak przychodzi do Forzy, która jest jedyną grą w gatunku, która chodzi w betonowych 60 FPS, to się śmieją, że nie nawalili ficzerów, które by ją sprowadziły do 40 FPS jak CARS czy GT :reggie:

Opublikowano

GT6 przeciez mial zmienna pogode i pory dnia i chodzil bardzo fajnie, niebo a ziemia w porownaniu do GT5 (ktore nawet przywoluje mazzeo tym screenem gdzie GT6 nawet ten defekt piatki naprawil)

Nie no GT6 wydane po chyba 7 latach PS3 na rynku całkowicie zmienia sytuację :yao:  Ale myślę, że jednak przeciętny gracz wolałby nie czekać całej generacji na kolejną część gry, która nie jest padaką.

Opublikowano

lepiej robić tak jak mistrzowie z polyphony, deszcz który psuje grafike i 40fps :kaz:

Dodgy_Alpha1.jpg.jpg

PAMIĘTAMY

to z plejstejszon 2 ?

Opublikowano

aha czyli argumenty botow na gt6 ktore dzialalo fajnie i naprawilo praktycznie wszystkie babole graficzne piatki to - beka bo gra wyszla po 7 latach i beka bo nikt nie kupil 

oki kumam, zapominamy o tej czesci i smiejemy sie z ulomnosci piatki

Opublikowano

GT6 chodziło w wyższej rozdzielczości niż 90% gier na bonera, ze zmienną porą dnia i pogodą, a boty brak tych ficzerów w Forzy tłumaczą koniecznością utrzymania betonowych 60 fps. Next-gen! :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Jeszcze dodaj ze GT6 takie super ze sciaganie update zajmuje dluzej niz ogranie Forzy

Opublikowano

Smieszne ile klapy wymagaja od MS, a sami papraja sie z Driveklapem czy Orderkiem na 4h :pawel:

Opublikowano

Jeszcze dodaj ze GT6 takie super ze sciaganie update zajmuje dluzej niz ogranie Forzy

Piszesz o tej Forzy, którą ludzie po dwa dni z Xbox Live ściągają?

Co sie dzieje z tym xbox live!?Forza sciaga mi się już z9h a mam dopiero 39% :/ Dramat. Sprawdzalem  i na PS4 wszystko smiga jak powinno. Moze to wina ustawien jakiś?Tez tak macie?

Nie panikuj, ja Forze do 100% ciągnąłem prawie dwa dni, za to BF4 i DR3 poszły już sprawnie. Coś tam z serwerami FM5 jest skopane, bo nawet w grze wyniki, tabele czy projekty na auta wczytują się cholernie długo.

:dafuq:

Opublikowano

Ale co do sprzedaży to nie zaginajmy faktów: GT6 się sprzedał słabo, jak na standardy serii, ale te 3 mln+ (teraz pewnie więcej) to w zasadzie wynik jaki uzyskała najpopularniejsza Forza. *

Chcąc nie chcą to największa marka Sony, odpowiednik Halo (i obydwie serie jednak wykazują już tendencję zniżkową, choć dobre odsłony w tej generacji mogą to zmienić). 

W ogóle wygląda (nie do końca aktualne dane) to tak:

Seria GT - ponad 70 mln kopii
Seria Ratchet & Clank  ~27 mln
GoW ~ 22 mln
Uncharted ~ 21 mln
Wysoko jeszcze jest Jak, ale to w zasadzie martwe IP,  i LBP

* Ostatecznie Forza 3 osiągnęła ok. 5 mln (Ltd. Gran Turismo 6 może się ostatecznie nie zbliżyć do tej granicy)

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

No tak, krawaciarze w siedzibie Sony sprawdzili, co się najlepiej sprzedaje i teraz będą żerować na tych markach - w sumie oczywista oczywistość. Wychodzi remaster GoW3, wychodzi remaster Uncharted, wychodzi remake Ratcheta jedynki. W produkcji kolejny God of War i Uncharted. 

No i brakuje tylko zapowiedzi Gran Turismo 7. Może na E3.

Opublikowano

Widze klap juz nic nie zostalo tylko wspominac przeszlosc, a to jeszcze tydzien do E3.

Opublikowano

Być xbotem (chwilowo przefarbowanym na blacharza, ale w sumie to jeden pies) i pisać o żerowaniu na markach. Czy wy naprawdę za grosz wstydu nie macie? :whyyy:

Opublikowano

No tak, krawaciarze w siedzibie Sony sprawdzili, co się najlepiej sprzedaje i teraz będą żerować na tych markach - w sumie oczywista oczywistość. Wychodzi remaster GoW3, wychodzi remaster Uncharted, wychodzi remake Ratcheta jedynki. W produkcji kolejny God of War i Uncharted. 

No i brakuje tylko zapowiedzi Gran Turismo 7. Może na E3.

hahahaha macio a microsoft co robi? w kolko gyrosy, halo i forzy bo to jedyne serie tej firmy jakie sie sprzedaja - kontynuacje, remastery, remaki itp

kazda firma zeruje na swoich markach przynoszacych dochody 

Opublikowano

Nie wiem Hendrix gdzie Ty masz tendencję zniżkową Halo - Halo 3 ok. 12 mln, Reach i Halo 4 gdzieś w granicach 10 mln każda :P

Opublikowano

Halo ODST ktore bylo takim duzyn DLC w podelku - 8mln. Tyle samo ile The Last of US na ps3 XDDDDD

Opublikowano

hahahaha macio a microsoft co robi? w kolko gyrosy, halo i forzy bo to jedyne serie tej firmy jakie sie sprzedaja - kontynuacje, remastery, remaki itp

kazda firma zeruje na swoich markach przynoszacych dochody 

Czekałem tylko na ten argument - no ale to jest właśnie największy problem tej branży - Sony albo Microsoft robią coś źle, to zaraz "hahahaha, a co robi firma X?!" 

Nie ma tutaj treści - wyznacza nowe standardy, tylko jedna i druga obrzuca gównem, bardziej lub mniej śmierdzącym. 

Opublikowano

The Order 1886, Bloodborne, Until Dawn. A teraz Macio wymienia nowe marki, które w tym roku w pudełkach wyda m$.

Opublikowano

A nintendo tylko marian, zelda i rozowy kirby

Opublikowano

ale serio troche beczunia jesli faktycznie F6 pogode i pore dnia na trasie bedzie miec predefiniowana a nie real time :P

Turn 10 robi gry pod framerate, a nie pod graficzkę dla casuali i chwała im za to, że nie łamią się jak inni devi.

:dynia:

Nie ma drugiej takiej wyścigówki która jest nastawiona do tak szerokiego grona jak Forza, nawet mi Cie nie żal.

Opublikowano

The Order 1886, Bloodborne, Until Dawn. A teraz Macio wymienia nowe marki, które w tym roku w pudełkach wyda m$.

Skończ z tym gównianym The Order i Until Dawn :dynia: 

Opublikowano

Driveclub tez nowa marka plus w tym roku jeszcze Rime i nowa gra Qd a ten pisze ze ciagle jedne marki Sony ciagnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.