Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

slucham jakie nowe marki wprowadzil microsoft ? - nie liczymy rzecz jasna spadochroniarzy z innych konsol (czyli seria pgr, conkery, banjo, panzer dragon - boty oczywiscie nie wiedza, ze te serie instanialy przed xboxem itp) i gierek robiacych przez innych devow, ktorym zaplacil m$ za jakis deal czy to czasowa eksluzywnosc

wyjdzie tego garska w porownaniu do tego ile nowych ip wprowadzilo na rynek sony

Śmiało boty proszę o pełna listę nowych IP MS z poprzedniej generacji które nie były jednorazowymi wystrzałami bo o takich w kontekście tworzenia nowej marki nie ma co mówić ;)

wasi koledzy wyskakuja z the order, until down, bloodborne jako nowe marki

wiec okej na xbox 360 nowe marki to

state of decay

blue dragon

alan wake

crackdown

gears of war

halo wars

kameo

lost oddysey

n3

too human

viva pinata

shadow complex

i nie zapominaj ze to MS wydal Mass Effect 

no tak ale tylko sony wprowadza nowe marki xD nawet mi was nie zal janusze gejmingu

a jeszcze moglbym zrobic liste z nowymi markami na pierwszym xboxie no ale czy jest sens ? przeciez ms to tylko halo forza i girsy xD

dance central kinect sports
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

slucham jakie nowe marki wprowadzil microsoft ?

Quantum Break i wiele innych wspanialych ip ktore beda zapowiedziane na E3. Do tego Halo 5,Forza6,Fable Legends i Tomb Raider a nie jakies kaszany pokroju Uncharted.

MS stawia na jakosc gier a nie jak Sony robi rakowe remastery i gierki dla casuali(Bloodborne).

Opublikowano

@kubson

Jak dobrze pamietam to Dead Rising i Lost Planet tez bylo na poczatku robione razem z MS. Sa jeszcze jakies jrpgi o Chopinie i inne takie ale kto by pamietal jakies japonskie po(pipi)ki.

Opublikowano

Eternal Sonata wyszła pozniej na ps3 jesli mowa o jrpgach.

Bloodborne gierka dla casuali....

:dynia:

Opublikowano

Ej a jeśli chodzi o Gran Turismo 6, to ma toto jakąś fajną karierę? Bo wkur,wia mnie GT5, fajnie się jeździ, ale ta kariera jest nudna jak flaki z olejem. A pojeździłbym sobie kuźwa.

Tak podświadomie to ja pragnę Forzy Horizon, ale co zrobić jak ma się tylko sprzęty od Sony i PC :frog:

Jaki problem kupic Xboxa w cenie 2 gier na niego?

Horizon to swietna gra, w szczegolnosci jesli ktos bawił sie dobrze z Test Drive Unlimited.

Opublikowano

@kubson

Jak dobrze pamietam to Dead Rising i Lost Planet tez bylo na poczatku robione razem z MS. Sa jeszcze jakies jrpgi o Chopinie i inne takie ale kto by pamietal jakies japonskie po(pipi)ki.

dokladnie tak bylo, ale skad klapy moga o tym wiedziec ?  xD

mam nadzieje ze Krol Spencer rozjedzie cala bande niebieskich na e3 bo przeciez Karasa i Ficka nie da sie czasem czytac xD nie mowiac juz o tym ze pierwszy xbox tez mial kozackie ekskluzywne gierki, ktore wprowadzil MS

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Dodam jeszcze ze w tej generacji to MS zainteresowal sie Titanfallem, a Sony chcialo z tego zrobic gre na Vite XDD

Na Vite :dynia:

Opublikowano

wasi koledzy wyskakuja z the order, until down, bloodborne jako nowe marki

state of decay

blue dragon

alan wake

crackdown

gears of war

halo wars

kameo

lost oddysey

n3

too human

viva pinata

shadow complex

Shadow Complex? Uważaj z wyciąganiem gier z XLA, bo zaraz się okaże, że Sony w rok zrobi pół tego, co m$ przez całą zeszłą generację :sir:

Widzę, że botom już się miesza smarowanie za (czasową) wyłączność z inwestowaniem w nowe marki :dynia:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

faktycznie zapomnialem o Titanfall xD

2526943-5119614969-PoshG.gif

Opublikowano

A co Sony zrobilo? Fat Princess? XDDDD

Opublikowano

Lepszy martwy nowy tytuł niz kolejny tasiemiec

Opublikowano

Horizon to swietna gra, w szczegolnosci jesli ktos bawił sie dobrze z Test Drive Unlimited.

Nie lubię kupować używanych rzeczy, jak sobie myślę, że miałbym przeglądać Allegro w poszukiwaniu żydboksa i rozszyfrowywać januszowe oferty "100% sprawny ale nie działa" to dostaję spazmów. Do tego później bałbym się, czy mi nie je,bnie za miesiąc bo cholera wie ile ma przebiegu itd. A nowe są kur,ewsko drogie.

W ogóle trochę się do handlu zraziłem, mam złomu do posprzedawania za dobrych kilka stówek i nie chce mi się tego wystawić, bo od razu sobie myślę, że będę musiał znosić kontakt z januszami biznesu ;/.

http://allegro.pl/wyprzedaz-xbox-360-slim-4gb-8gb-rgh-rgx-hdmi-gw6-i5418659681.html

ja pier,dolę pół minuty szukania i już dostałem raka od tej "polszczyzny"

Opublikowano

blue dragon

lost oddysey

Jedyne warte uwagi exy z x360, no ale jak to z botami bywa, jak się nie strzela to gra sie nie sprzedaje.
Opublikowano

ale to tez nie robilo microsoft tylko byl deal z mistwalker, preciez to nie bylo ich studio wewnetrzne xD

Halo Wars jako przyklad nowej marki  xD

ktos tam cos majaczy o grze o chopinie, drugi mu przytakuje, oboje nie wiedza, ze gra nazywa sie eternal sonata i tez wyszla na ps3 xD

przeciez ta cala lista to jest kropla w morzu nowych ip jakie wprowadzilo sony, do tego wiele z ip sony doczekalo sie serii, a nie te no name tytuly jednorazowe od microsoft

rakson w amoku, jezu jaki on sie zalosny zrobil, botowa lemonka xD

Opublikowano

Nie lubię kupować używanych rzeczy, jak sobie myślę, że miałbym przeglądać Allegro w poszukiwaniu żydboksa i rozszyfrowywać januszowe oferty "100% sprawny ale nie działa" to dostaję spazmów. Do tego później bałbym się, czy mi nie je,bnie za miesiąc bo cholera wie ile ma przebiegu itd. A nowe są kur,ewsko drogie.

W ogóle trochę się do handlu zraziłem, mam złomu do posprzedawania za dobrych kilka stówek i nie chce mi się tego wystawić, bo od razu sobie myślę, że będę musiał znosić kontakt z januszami biznesu ;/.

http://allegro.pl/wyprzedaz-xbox-360-slim-4gb-8gb-rgh-rgx-hdmi-gw6-i5418659681.html

ja pier,dolę pół minuty szukania i już dostałem raka od tej "polszczyzny"

Jak można nie mieć bezsprzecznie najlepszej konsoli minionej generacji łączącej dobre elementy gamingu zarówno konsolowego jak i PC, to ja nawet...

Zrozumiałbym kruku gdybyś był jakimś zakutym klapem, ale tak to nie ma dla Ciebie żadnego wytłumaczenia ;)

Opublikowano

swoja droga fajnie, ze F6 bedzie w full hd i 60fps, wreszcie walka w tej samej kategorii wagowej z GT7, a nie 900p, 40% mniej pixeli i ukrywanie mniejszej wydajnosci sprzetu

Opublikowano

Fajusia sony jedzie bez wazeliny, zyje koncem lat 90 ale co mu zostalo jak jego ukochana firma pluje mu na ryj, a on jeszcze prosi o wiecej xD

gardze bardzo mocno 

Opublikowano

Przeciez juz FM5 byla w 1080p60fps?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

swoja droga fajnie, ze F6 bedzie w full hd i 60fps, wreszcie walka w tej samej kategorii wagowej z GT7, a nie 900p, 40% mniej pixeli i ukrywanie mniejszej wydajnosci sprzetu

a gdzie jest rywal dla Forzy 5 (1080p60fps)? Bo przecież Driveclub startuje w specjalnej kategorii umysłowej xD

Opublikowano

Przeciez juz FM5 byla w 1080p60fps?

mkapj.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ale tego Shadow Complexa to by mogli laskawie przeniesc na XO, nie mowiac juz o kompach. Po to jest potrzebna kompatybilnosc wsteczna dzieciaczki, zeby dobre gierki nie umieraly razem z platforma...

Kupujesz sobie kompa i masz 20 lat gierek. No, ale (pipi). Lepiej wydac 250zl za podbicie rozdzialki bo 'peeceee nie ma duszy xddddd'.

Opublikowano

Don, ale ja miałem X360 od 2008 roku, ale od jakiegoś czasu staruśki Arcade leży w domu rodzinnym i młodszy brat FIFĘ katuje na nim. Ja sobie PS3 kupiłem i stwiedziłem, że niepotrzebne mi dwie dość podobne konsole. A teraz trochę trudno tę konsolę odebrać z powrotem, więc musiałbym po prostu kupić sobie nową.

Opublikowano

a gdzie jest rywal dla Forzy 5 (1080p60fps)? Bo przecież Driveclub startuje w specjalnej kategorii umysłowej xD

:dynia:

Opublikowano

Jak sony podkupilo twórców wipeouta to fajus pewnie klaskal uszami z podniety a teraz beka bo ms zainwestował w studio, które miało potencjał stworzyć dobre jrpg na xboxie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.