Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Śmiało boty proszę o pełna listę nowych IP MS z poprzedniej generacji które nie były jednorazowymi wystrzałami bo o takich w kontekście tworzenia nowej marki nie ma co mówić ;)

a co sony miało w tamtej generacji co można powiedzieć że wypaliło?

motorstorm? umarł

resistance? umarł

killzone? jedną nogą w grobie, chyba nikt normalny nba kontynuację nie czeka

MAG? umarł

SOCOM? umarł

Heavy Rain, Beyond? litości

LBP ponoć trzecia część jest porażką

Infamous? nikt nie pamięta już o tej grze

+ jakieś pierdoły typu flower czy fat princess które sony wydało drugi raz na PS4

aha i jeszcze gierki jak the last guardian czy final fantasy które ma się wrażenie jakby już 10 lat były robione

pozostają więc kapiszony, gt i god of war.

Piszcie z łaski swojej o nowych IP które rzeczywiście miały jakieś znaczenie, a nie o gierkach które same klapy nie kupowały i dostawały drugiego żywota jak trafiały do PS+

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Blue Dragon nową marką na Microsoftu? - chyba tylko dla zamkniętych w czarnej (pipi)e graczy. Blue Dragon Plus ( kontynuacja) i Blue Dragon AS( 3 część) są na DS.

Opublikowano

Motorstorm, Resistance, LBP, Killzone maja po kilka czesci. A z tych co Kubson podał wiekszosc nawet nie miała kontynuacji. I nikt nie mowi ze ta marki sa martwe. Były plotki o kolejnej czesci Resistance a Killzone jak wyjdzie spod reki GG ma szanse na solidny poziom.Heavy Rain to dla mnie jedna z najlepszych gier tamtej generacji, no a Beyond to kupsko. A Flower to najbardziej relaksujaca gra z PSN :)

Opublikowano

Heavy rain najlepsza gra generacji :reggie: heavy rain, beyond, the order, until dawn - jedyne gry jakie klapy sa w stanie ogarnac ze swoimi zdolnosciami psycho-fizycznymi :dynia:

Opublikowano

xD

Opublikowano

Zdecydowany top siódmej generacji.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Prince od Persia podobno na konfie Ubi. Tym i Beyond good and evil 2 moga troche podniesc swoj wizerunek firmy.

Opublikowano

Odblokowywanie wież i 1000 flag na mapie :banderas:

Opublikowano

Prince od Persia podobno na konfie Ubi. Tym i Beyond good and evil 2 moga troche podniesc swoj wizerunek firmy.

No nie bo i tak wyjdzie guwno.
Opublikowano

Zabijcie mnie ale Prince of Persia z 2008, to jedna z najbardziej klimatycznych gier ubiegłej generacji. 

Ten art design+soundtrack <3 

https://www.youtube.com/watch?v=mAnUwON9oxU

wszystko inne było zyebane: płytki system walki, głupi książę, zarysowany na kształt bohatera młodzieżowego kina akcji, ubogo zaprojektowany gameplay gdzie Ubi wzniosło się na wyżyny bezczelności każąc nam latać od lokacji do lokacji i zbierać światełka

Ale mimo tego , to nadal moja ulubiona wydmuszka :wub: . Gdyby Ubi ( o czym ja bredze?) zdecydowało się zrobić normalną grę, na bazie założeń artystycznych PoPa z 2008 roku to pokochałbym ich mocno 

Opublikowano

Milo wiedziec ze nie jestem jedynym czlowiekiem na ziemi co tak mysli o PoPie 2008 :)

Opublikowano

Mi tez sie podobal. Takie 8/10. Byloby wiecej ale podczas grania w niego dostalem rroda. :kaz:

Opublikowano

Swoją drogą, gra nadal wygląda bardzo dobrze (co jest dosyć typowe dla cell shadingu) więc warto sobie odświeżyć. Pamiętajcie jednak by nie grać dłużej niż 30 min. bo monotonia gameplayu was uśpi.

Opublikowano

Gdyby wypuścili Sequel Księcia za 2008 to łykam bez popity (ofc jeżeli by to była normalna gra, a nie pocięte (pipi)... swoją drogą już w 2008 za(pipi)ali końcówkę i wydali jako dlc)

Opublikowano

Mi rownie bardzo podobała się ta odsłona prince of persia.

Opublikowano

Rowniez propsuje PoP 08. Zebralem nawet wszystkie orby.

Ale do wianuszka negatywow nie zapomnijcie wplesc platnego zakonczenia...

Opublikowano

Jedna z niewielu gier ktorej nie dalem rady ukonczyc bo doslownie przysypialem. Patent z laska ktora zawsze wyciagnie z opresji, bleh... No ale gra ladna byla... i tyle.

Opublikowano

Kupilem cala kolekcje na steam za grosze.....nie ogralem jeszcze bo za duzo gier :reggie: takie zycie na pc

Opublikowano

Skończyłem dla GSów :lapka:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

E3 2007 *****

picgifs-the-last-guardian-8515994.gif

Reakcja graczy:

giphy.gif

2009

Sony Where is the Last guardian?

giphy.gif

E3 2010

Sony where is The Last Guardian?

giphy.gif

E32011

Sony WHERE TH f is TLG?

giphy.gif

E3 2012

TLG?

giphy.gif

E3 2013

calmdown.gif

E3 2014

....

CompleteAdmiredChafer.gif

E3 2015

Sony, TLG????? 

will-smith-flash.gif

Tak wiem, że gra została pokazana w 2009, ale tworzono ją od 2007.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja sie pytam co z moim ekskluzywnym agentem i ff versusem ktore byly tak namietnie co roku wrzucane do listy exow ps3.

Opublikowano

Ja sie pytam co z moim ekskluzywnym agentem i ff versusem ktore byly tak namietnie co roku wrzucane do listy exow ps3.

what-year-is-it.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.