Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kurcze, mnie sie Destiny bardzo podoba. Moze mam znacznie niższe wymagania, bo czasem i Watch_Dogs mnie zauroczy...

Opublikowano

Szalu nie ma ale ujdzie w tloku.

Opublikowano

Hahahaha, nieprawdopodobne to jest :o

Spojrzmy na jego inne filmiki:

Xbox One Doesn't Have DRM, So Get Over It Already!

PS4 Owners Jealous Of Xbox One's Monthly Updates

Do PlayStation Fans Still Think Bungie And Halo Suck? :)

It's Okay To Like The Xbox One

Sony Fans Hate Anti-consumerism, But Only When Microsoft Does It

Why I Bought An Xbox One Instead Of A PS4

Xbox One Is The Ultimate Underground Hardcore Gaming Console    <--- :rofl:

Microsoft Shows Sony How It's Done     <--- :mocking:

Macio, czy to aby nie przypadkiem twoj kanal ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie zwróciłem uwagi na inne jego filmiki, ktos to wrzucił do newsa na zagranicznej stronce i wrzuciłem tutaj jako ciekawostkę - tyle.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie zwróciłem uwagi na inne jego filmiki, ktos to wrzucił do newsa na zagranicznej stronce i wrzuciłem tutaj jako ciekawostkę - tyle.

Zwykly fanboj ktorego zrodlo tych rewelacji to:

Tyle.

Opublikowano

Koles nie ma filmiku I LOVE PLAYSTATION 4 AND SONY albo MICROSOFT IS A FUCKING HORE wiec nie jest wiarygodny :/

Opublikowano

Koles nie ma filmiku I LOVE PLAYSTATION 4 AND SONY albo MICROSOFT IS A FUCKING HORE wiec nie jest wiarygodny :confused:

Nie no dla Xbotow jest wiarygodny, wystarczy napisac ze PS4 ssie i posiadacze sa zazdrosni o XO oraz ze Xbone jest lepszy i to jest cala wiarygodnosc jaka wasz gatunek potrzebuje :teehee:.

Zreszta sama nazwa jego kanalu: "Crappy Reviews" / "Crap Gamer" wskazuje na to ze jest to baron Xboxa :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Koles nie ma filmiku I LOVE PLAYSTATION 4 AND SONY albo MICROSOFT IS A FUCKING HORE wiec nie jest wiarygodny :confused:

Nie no dla Xbotow jest wiarygodny, wystarczy napisac ze PS4 ssie i posiadacze sa zazdrosni o XO oraz ze Xbone jest lepszy i to jest cala wiarygodnosc jaka wasz gatunek potrzebuje :teehee:.

Nie pieprz, tylko wracaj czekać na DriveCluba, może po roku wreszcie zagrasz.

Opublikowano

I vice versa.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Macio, skąd to zdenerwowanie?

Opublikowano

Nie wiem jak mozna mowic ze Destiny jest piekne - przeciez ta gra jest w chvj pastgenowa.

No bo tak jest, gra graficznie szału nie robi, ale nadrabia wszystko światem jakie bungie stworzyło.
Opublikowano

@hav3n

No jeszcze nie widzialem zeby jakis klapek wklejaj tu debilne filmiki typa ktory sie nazywa "Crap" i pewnie ma oltarz Xboxa w domu, wiec nie do konca z ta Vice Versa.

@Macio

Zapieklo ? :sweat:

nie jaram sie drajwklabem, wyjdzie to sobie zagram, bardziej czekam na Horizon 2, ale nie mow nikomu

Opublikowano

Z Destiny póki co jest jeden problem że wszystko wyglada tak samo, księżyc jest podobny do old russia tylko inne kolory, kazda misja kończy sie w jaskini, na księżycu za to jest świątynia xD wiec mam pewne obawy co do innych planet i ogólnej rozgrywki.

Ja skasowałam swojego pre-ordera

Dobrze że wybrałem najlepszego z możliwych next genów i nie muszę sie oszukiwać jaka ta gra jest cudna, rewelacyjna,a w multi najlepsza na swiecie

Tylko Xbox Tylko Halo

halo_logo.jpeg

W tym czasie ogram sobie Metro Redux, pózniej exy xboxowe i evolve

Opublikowano

Macio, skąd to zdenerwowanie?

W tej kwestii niedoścignionym wzorem jest Kidnappa, którego regularnie piecze ;)

@Bansai - idiotyczne filmiki czy nie, chodzi bardziej o samo podejście ludzi i twórczość niektórych.

Opublikowano

Od latania wczoraj po ksiezycu naszla mnie dzika ochota na Halo 4, naprawde. Ja tam podtrzymuje swoje zdanie i Destiny bedzie mocarna gra oraz swietnym zabijaczem czasu z kozackimi miejscowkami, jednak zdalem sobie sprawe ze nie bedzie z tego taki moloch na jakiego liczylem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@Kubson

Bierzez Evolve?

Opublikowano

Uniwersum rozplanowano na cały 10-letni cykl wydawniczy. Po pierwszym Halo też nie każdy mógł się spodziewać, że wyjdzie z tego taka marka. Już Halo 2 pozamiatało kompletne. Tak samo będzie z Destiny.

Opublikowano

@Kubson

Bierzez Evolve?

Zapowiada sie elegancko, zobaczymy jakie wrażenia zrobi na mnie beta ale raczej tak.

Opublikowano

@Kubson

Bierzez Evolve?

Zapowiada sie elegancko, zobaczymy jakie wrażenia zrobi na mnie beta ale raczej tak.

No to spoko, bedzie z kim grac.

Tylko Xbox!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Uniwersum rozplanowano na cały 10-letni cykl wydawniczy. Po pierwszym Halo też nie każdy mógł się spodziewać, że wyjdzie z tego taka marka. Już Halo 2 pozamiatało kompletne. Tak samo będzie z Destiny.

W sensie, że pierwsze Halo było nudne tak, jak Destiny?

Opublikowano

Nie wiem jak mozna mowic ze Destiny jest piekne - przeciez ta gra jest w chvj pastgenowa.

No bo tak jest, gra graficznie szału nie robi, ale nadrabia wszystko światem jakie bungie stworzyło.

czym nadrabia? Sterylnym środowiskiem z respiącymi się w tych samych miejscach wrogami?  Chodząc po tych pustych mapach czuje się jakbym chupa chupsa lizał przez folijkę. Póki co świat Destiny jest mocno ubogi i mocno ograniczony.

Opublikowano

@Ludwes

Nie, było kozackie i stanowiło pokaz tego jak w przyszłości powinny prezentować się fpsy na konsolkach. A to był dopiero początek - Halo 2 zarządziło. Analogicznie będzie z Destiny. Dopiero trwa beta, potem ludzie kupią fulla i zacznie się tworzyć wielka społeczność. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

@Kubson

Bierzez Evolve?

No to spoko, bedzie z kim grac.

Tylko Xbox!

Jedna osoba kupuje gre na XO, reakcja botka ?

"UFF, BEDZIE Z KIM GRAC, TYLKO XBOX !"

;)

Wracajac jeszcze do Destiny, beda tylko 4 planety i na kazdej tylko 1 strefa analogiczna wielkoscia do Old Russia :/

Bungie’s David Dague aka Deej stated in a live stream (around 1:49) that each planet — Mars, Earth, Moon, and Venus —  only has one “destination”

:(

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.