Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Teraz trzeba omijać Novigrad szerokim łukiem bo tekstury to z minute się ładują. xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dzisiaj miałem ostrą zawiruchę w fabule gdzie zaklęcia i różne efekty były bardzo spotęgowane. Zauważyłem miejscami spore spadki tak na oko do 20fps to na ps4 ile tam jest? 10? xD

Ale działo się tam w uj. :obama:

Obok latarni wszystko płynniutko. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nLYVFPJ.jpg

Sorry ale nie wytrzymałem, byłem dzisiaj u kumpla i się dziwiłem, co ten wiesiek tak klatkuje u niego na PS4. Teraz już wiem. 1/2 mocy więcej to 1/3 klatek mniej. :)

No ja wczoraj widzialem u znajomego na PS4 jak ta kaszana wyglada, beka. Tak po za tym mam nowa seksowna  sygnature :cool:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Zarówno na PS4 jak i na XO - za mało :cool:

Opublikowano

Tak po za tym mam nowa seksowna  sygnature :cool:

logo masz odwrotnie typie :facepalmz:

Opublikowano

Tak po za tym mam nowa seksowna  sygnature :cool:

logo masz odwrotnie typie :facepalmz:

:dunno:

Opublikowano

Amerykańska flaga na plakatach tego miernego serialu nie jest czasem odwrócona?

Opublikowano

Jeszcze zwiększyli popap na PS4? xD  I tak był znacznie większy niż na xboksie (pamiętny kapłan w novigradzie). W tę grę w ogóle da się grać na tej konsoli?

Grać się da, nawet jak wywalili te rwania kamery to idzie grać przyjemnie. Oczywiście jak przymknie się oko na ten pop up, dziwne glitche po patchu, i fpsy które skaczą w wielu miejscach. 

Dodatkowo  - zaczerpnięte z innego forumka, także to nie jest tak że tylko ja mam problem z tym nowym patchem.

Po tym patchu faktycznie dzieją się bardzo dziwne rzeczy. Mi wczoraj gra zawiesiła konsolę na amen - stanęła na ekranie ładowania, a ręczna próba zamknięcia aplikacji doprowadziła do kompletnego braku reakcji na polecenia wydawane za pomocą pada. Reset przyciskiem na obudowie też nic nie dawał, musiałem ją na żywca wypiąć z sieci... 

Nnowy patch powoduje błąd z uruchamianiem sejwów i coraz więcej ludzi ma z tym problem ;/

Tak jak pisałem wyżej - Latarnia w skellgie wszystko fajnie, a tu nagle boom około 15 fpsów :pawel:   idę sobie dalej, i nagle 25, obracam się i znów gdzieś poniżej 20  :frog:

Dalej zrobiłem pewien quest i próbowałem wczytać save'a (nie podobał mi sie wybór) - nie chciał się wczytać, musiałem włączyć save'a wcześniejszego i stracić ponad 1h gry  :smutas:

O latającej płotce, łodzi która nie chce przyśpieszyć nie będę nawet, a zresztą co mi tam  - dziś płynąłem z jednej wyspy skellige na drugą (po schemat niedźwiedzia) i łódka nie chciała płynąć na fullu... dopiero po 15-20 minutach :whyyy: (jeszcze syreny po drodze) dotarłem na miejsce  :pawel:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

mate, jest ale to symbolizuje niebezpieczeństwo a czego tu się bać  :)

Opublikowano

Jeszcze zwiększyli popap na PS4? xD  I tak był znacznie większy niż na xboksie (pamiętny kapłan w novigradzie). W tę grę w ogóle da się grać na tej konsoli?

Grać się da, nawet jak wywalili te rwania kamery to idzie grać przyjemnie. Oczywiście jak przymknie się oko na ten pop up, dziwne glitche po patchu, i fpsy które skaczą w wielu miejscach. 

To chyba jak się wydłubie oczy, a nie przymknie :dynia:

Opublikowano

Swoja droga jak jest z obecnymi egzemplarzami boniacza, dalej dorzucaja gratis:

22a3f6d4c30fe20653269bec5b7867062549e44a

Czy chrabaszczowe edycje odeszly do lamusa i mozna bez obaw kupowac? :cool::lapka:

Opublikowano

oj Bansai. to już daaaaaawno temu wyeliminowali przy którejś tam aktualizacji. teraz zegarek w kuchni głośniej słychać :)

Opublikowano

Ciekawe jak napęd w mojej konsoli, bo jeszcze nie testowałem. Jutro przyjdzie Forza i SO to oblukam. xD

Opublikowano

no normalny, wsuwasz płytę i tyle :D jak już przełknie to zapominasz bo nie słychać.

Opublikowano

Niestety na szrocie sa problemy podczas dluzszego grania,konsola zaczyna chodzic jak odkurzacz co jest nie do zniesienia. XOne chodzi cichutko i bez problemowo. Gardze Sony i tymi pedalami co pracuja dla nich

Opublikowano

no normalny, wsuwasz płytę i tyle :D jak już przełknie to zapominasz bo nie słychać.

No wiem, ale może ma jakąś fabryczną usterkę, ale że cisnę z dysku to mogę o tym nie wiedzieć. ;)

Opublikowano

po co od razu ten pesymizm :> to nie sony :Coolface:

Opublikowano

original.jpg

ale w tym roku będzie miazgotron :obama:

Halo n, Forza n, Gearsy n Rzeczywiście miazga i tak już kilkanaście lat.

Opublikowano

1607128_497245950422652_6195316252335007

Sony: skup się i patrz

Kinga: ok

Sony: tu się wkłada płytę, obrazkiem do góry

Kinga: mhm

Sony: tu się instaluje, tak się odpala

Kinga: ok, nadążam

Sony: jak już odpalisz to robisz fotkę ekranu głównego i wrzucasz do sieci. najlepiej z padem na ciałku, nogi itd. wiesz ma być seksi

Kinga: to potrafię i co dalej?

Sony: nic, jarają się i to nam wystarczy

Kinga: ale jak w to się gra? 

Sony: oh ty  :oh_you:

Kinga:  :dog:

Opublikowano

Mateusz bo się pogniewamy

Opublikowano
Halo n, Forza n, Gearsy n Rzeczywiście miazga i tak już kilkanaście lat.

Tomb Raider,Quantum Break,Fable Legends,Crackdown3,Halo 5,FM6,Nowe Gearsy+remaster pierwszej goty czesci w nowej lepszej oprawie graficznej,108p i 60 fpsow+ nowe Banjo, kilka nowych IP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.