Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie no Colin, 

widzę,że drugi pad prawilnie ładuje się na kablu, więc coś jest chyba grane na tej konsoli 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mateusz bo się pogniewamy

W Halo jest koszmarnie niski movement speed, w Gearsach postać zajmuje pół ekranu, kamera się trzęsie i w ogóle się w to nieprzyjemnie gra, a Forza to wyścigi. Meh.

Halo n, Forza n, Gearsy n Rzeczywiście miazga i tak już kilkanaście lat.

Tomb Raider,Quantum Break,Fable Legends,Crackdown3,Halo 5,FM6,Nowe Gearsy+remaster pierwszej goty czesci w nowej lepszej oprawie graficznej,108p i 60 fpsow+ nowe Banjo, kilka nowych IP

Naprawdę ciężko mi uwierzyć, że ktokolwiek może jarac się taką listą, wolałbym grać w Bubsy 3d niż te szroty, Bubsy jest przynajmniej kultowe jako beznadziejna gra, a te co wymieniłeś to po prostu średniaki.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

kuboty pod stolikiem też wymowne

Opublikowano

kuboty pod stolikiem też wymowne

dodaja nutki klimatu do 21 calowego tv.

Opublikowano

E3 2014

....

CompleteAdmiredChafer.gif

E3 2015

Sony, TLG????? 

will-smith-flash.gif

Tak wiem, że gra została pokazana w 2009, ale tworzono ją od 2007.

te dwa ostatnie gify :pawel:

Opublikowano

Mialem kiedys taki telewizor, tylko ze czarny i powiem wam ze full hd to on nie mial :lapka:

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Nie no Colin, 

widzę,że drugi pad prawilnie ładuje się na kablu, więc coś jest chyba grane na tej konsoli 

Co do pada to tak napisala na FB:

Hłe hłe Czarny pad "dla Gości" w pogotowiu (niebieski jest tylko moj)

:dynia:

Opublikowano

Mati ale wiesz o co chodzi Xbox to blisko pc a pc to master rasa i trzymać się trzeba sztywniutko a nie jakieś sory please be excited i do grania dają jedna grę a reszta to kolekcje uncharted czy inne god of war

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kolekcja kapiszonów> tumb rajder  :Coolface:

Opublikowano

To jak wybierać między shemalem a shemalem

Opublikowano

Mati ale wiesz o co chodzi Xbox to blisko pc a pc to master rasa i trzymać się trzeba sztywniutko a nie jakieś sory please be excited i do grania dają jedna grę a reszta to kolekcje uncharted czy inne god of war

http://a.pomf.se/lrwcvi.webm

Opublikowano

jedno mnie intryguje.

jesli to ps4 jest w najgorszej sytuacji, to dlaczego najbardziej merytorycznie i najostrzejsze dissy lecą od ludzi, którzy przez półtora roku nie znaleźli nawet jednego powodu by sprawić sobie bonera? :kaz:

bo to że zostaliśmy już przekonani że lepsze (pipi) przez blisko rok zamiast mesjasza 92%, bitki na 85% dla koneserów i paru remasterów już się przyzwyczaiłem. 

Opublikowano

original.jpg

ale w tym roku będzie miazgotron :obama:

miazgatron ktoś urządził ładny botom wklejając logo Xboxa do góry nogami :dynia: becząc z nich mocno.

Opublikowano

To nie ja kupiłem niedawno 4 gry na ps4 :kaz:

Opublikowano

jedno mnie intryguje.

jesli to ps4 jest w najgorszej sytuacji, to dlaczego najbardziej merytorycznie i najostrzejsze dissy lecą od ludzi, którzy przez półtora roku nie znaleźli nawet jednego powodu by sprawić sobie bonera? :kaz:

bo to że zostaliśmy już przekonani że lepsze (pipi) przez blisko rok zamiast mesjasza 92%, bitki na 85% dla koneserów i paru remasterów już się przyzwyczaiłem. 

No ja kupiłem konsolę 8 generacji ze względu Wiesława, bo do tej pory raczej nie ma dla mnie dealbreakera w postaci exa, dla którego bym kupił konsolę. 

SO i FH2 ogram przy okazji(jakbym nie ograł, nie czułbym, że coś tracę), Soulsy już mnie znudziły. Jedynie QB i Gearsy to exy, na które mocno czekam, jak dobrze mieć Xboksa. :banderas:

No i oczywiście kapiszony 4 jeżeli nie pójdą drogą trójki, ale to ogram jak ps4 będą dodawać do płatków w 2020. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie wierz we wszystko co widzisz na forum

Opublikowano

ja też wziąłbym hardware wraz z premierą multiplatformy, ale pogonił mnie BB. no i uzbierało się w tym czasie parę gierek z 2014 i remasterów których nie skończyłem w VI i VII gen. (FFX i Metro). 

Opublikowano

Halo n, Forza n, Gearsy n Rzeczywiście miazga i tak już kilkanaście lat.

40 lat :kaz:

nie martw sie hipsterze gejmingu, dla rownowagi na konfie sony zobacysz kapiszony 4, darcie mordy IV, strefe zabijania: tym razem może wyjdzie, oraz gt7 :exact:

Opublikowano

Mati byś pograł z kolegami w sztywniakie Halo 3 2 vs 2 na guardianie to inaczej byś śpiewał :ogor:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

1607128_497245950422652_6195316252335007

Nawet telewizora prosto postawic nie potrafi

Opublikowano

Potrafi co innego postawić.  :kaz:

Opublikowano

stabilny i wypoziomowany jak konsola. 

Opublikowano

Potrafi co innego postawić.  :kaz:

No to musiala do perfekcji opanowac, inaczej by sobie w zyciu nie poradzila :dunno:

Opublikowano

może niższym klasom co jarają się plastikiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.