Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czy Kinga kupiła nowoczesną półkę na sprzęt RTV od Coopera?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Najlepsze klapki, od ponad 20 lat tylko kubota.

Opublikowano

Prawdziwa dama PlayStation. Szacun.

geqqrm.jpg

Kinga nigdy się nie kryła, że tylko Sony.

11174985_482236435256937_358534990558383

Tak w ogóle to jak wam minął długi, upalny weekend? Piwko ze znajomymi na mieście, wieczorem jakiś grill, wypad do klubów i narzucające się osiemnastkami? Czy może cw 24/7 i grupa wzajemnego wsparcia, że pod koniec roku nie będzie was 1000, tylko 1050?

(pipi), serio... żal mi was.

:yao:

Opublikowano

Wracając do tematu....

Aktualnie chłonę przygody Białego Wilka na mesjaszu Soni. Po początkowym niezadowoleniu w materii wizualnej gra i tak mnie uwiodła. Urzekła bardziej niż fatalnie zoptymalizowane, ale kapitalne The Bureau: XCOM Declassified oraz klatkujące, ale jakże wciągające ME Dwa.

Być może to przez kolejne pacze, albo się tak przyzwyczaiłem, ale gra na chwile obecną cieszy niezwykle me oczęta. Nieukrywam, że suwaki nieco w TV zmienilem (podobnie jak przy Bloodborne, które, gdy jest nieco rozmyte i ma stonowane kolory, prezentuje się znacznie lepiej).

Plastyczność świata przedstawionego, to i tak klasa sama w sobie. Na ppe wystawiono 6/10, zdecydowanie za nisko bowiem palec co rusz wędruje w kierunku przycisku share.

Na cda niejaki Berlin podczas pięciostronicowej recenzji przez 4 psioczył nań (kumulacją była strona 4 poświęcona e płaczowi jakie to PS4 jest słabe). Wówczas wersji na PC nie widział, ale odgórnie zakładał, że będzie kilka klas lepsza, niedościgniona.

Dzisiaj przeczytałem recenzję w cda. Śmieszna. Bowiem recenzenci przyznają, że na ich domowych komputerach gra chodzi na low/medium w fHD z trzydziestoma k/s, ale już na redakcyjnym to ultra i 60. Tylko, że na nim nie graja.

Krucjata na ich forum zbędna, bowiem Smugglerowaty i tak będzie się w Hiva bawił i przeinaczał co drugie zdanie.

W każdym bądź razie włączyłęm sobie na krótka chwile Wiesława Trzeciego na moim PC.

Nie ma co podniecać się takimi detalami, jak powiewające włosy z odciętego łba potwora tudzież fappować, że na sprzęcie, w którym sam procesor jest kosztowniejszy niż cała konkurencyjna maszyna, soczystość wschodu słońca jest dobitniejsza, ale podobnie jak w przypadku Unity, choć na pierwszy rzut oka różnice sa niewielke, to wystarczy wychylić gałkę, dobyć miecz, który w cielsku trupojada zatopimy, by zrozumieć po raz kolejny, że stałe 60 klatek to jest to.... :master:

Opublikowano

Powiedział dorosły facet, który nie miał nawet na tyle honoru żeby wypełnić warunki śmiesznego internetowego zakładu, bo był to dla niego zbyt serious business.

Opublikowano

Boże Sylwan jak ty opisujesz. Minimum 4 z Polaka było co?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Mi brakuje tego wielokrotnie banowanego, nieokrzesanego sylvana-wariata sprzed 10 lat.

Byl kultowy niemal jak masakratos.

Pewnie dostal leki :(

Masa tez kiedys wroci taki nijaki ze sweetfocia w avku?

Opublikowano

Dobrze, że Sylvan podzielił swój post na fragmenty po, których wskazany jest odpoczynek, bo w całości nie dałbym rady tego przeczytać :obama:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Tyle zdań w jednym poście, kolega chyba nowy w cw.

Opublikowano
Tyle zdań w jednym poście, kolega chyba nowy w cw.[/quote

lol, jedynej prawdy nie widziałeś chyba. niech ktoś przytoczy.

Opublikowano

Chuy, że jest dużo literek, ta wypowiedź brzmi tak jakby w trakcie jej pisania Sylvan kilkakrotnie zmieniał zdanie co chcę napisać xD

Opublikowano

Chuy, że jest dużo literek, ta wypowiedź brzmi tak jakby w trakcie jej pisania Sylvan kilkakrotnie zmieniał zdanie co chcę napisać xD

Taki trochę Yano tylko mniej autyzmu.

Opublikowano

Ps4 nie ma podstawowej rzeczy, która powinna być w każdej grze - triple bufferingu (na XO jest i to widać).

Żebyś ty popaprany (...) wiedział, co to jest triple buffering...

I dlaczego nie stosujesz się do tego, co sam napisałeś?

Im out... nie wchodzę tu dopóki ten Iras/juras ch zwał tę jedną osobę - nadal będzie tu pisać.

Opublikowano

Zamiast gier blond hostessa udająca nerda i klapy zadowolone, a sony trochę więcej grosza w kieszeni zostanie niż jak by to w studia developerskie mieli wpakować

Opublikowano

Przynajmniej coś się dzieje na tym proflu playstation polska, bo xboty są skazane na obrazkowe suchary od jakiegos retarda

Opublikowano

No co miesiąc się dzieje w komentarzach jak pokażą jaki syf w ps+. xD

Opublikowano

Uncharted najbardziej chu.jowa seria gier a konsole od Sony najbardziej chu.jowymi.

Tylko Xbox.

No i najważniejsze. Vita najlepszy hanheld ever a że Sony się do niej nie przyznaje, to jest bardziej Xbocki sprzęt. Co tylko kolejny raz udowadnia - Tylko Xbox.

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

No i najważniejsze. Vita najlepszy hanheld ever a że Sony się do niej nie przyznaje

Vita to najlepiej skonstruowany sprzęt przez Sony Ever - świetna jakość materiałów, dobra cena, piękny ekran tylko.... Sony dało ciała, ale winić ich też "nie można" - ich trzeba za to za(pipi)... w końcu woleli topić $$$ w segmencie TV i audio zamiast rozwijać konsolkę (podejrzewam, że zabrakło hajsu na wewnętrzne studia tworzące na vite), która mogła naprawdę zaistnieć i za(pipi)iście ugruntować swoją pozycje na rynku. Świetny line up na start i dobre wspracie techniczne - wystarczyło to utrzymać. 

Tego tej firmie nie daruje.

Gdyby M$ nie strzelił sobie w łeb tymi założeniami DMR/always online oraz wypuścił taką samą konsole pod względem mocy, to Sony by tonęło teraz niczym Titanic (plejak by się tak nie sprzedawał i nie krył wizerunku innych segmentów na minusie). Taki paradoks branży, że największy konkurent ich uratował totalnie za frajer. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

W erze telefonów z dostępem do masy darmowych gier, nie ma miejsca dla dwóch przenośnych konsol. Z Nintendo nigdy nie mieli szans, oni rządzą w tym segmencie od premiery pierwszego Game Boya.

Opublikowano

to wina Sony że ludzie woleli kupować ich gierki z "lewych" źródeł, przez co AAA było dla devów i wydawców kompletnie nieopłacalne?

Opublikowano

to wina Sony że ludzie woleli kupować ich gierki z "lewych" źródeł

Jak myślisz dlaczego sprzedaż części do PC tak znacznie wzrosła po premierze nowych konsol?

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Zbędny tylni panel i tragiczne galki dyskwalifikują Vitę jako swietnie zaprojektowany sprzęt. PSP 2000 na zawsze w moim serduszku zostanie najlepiej zaprojektowaną konsolą Sony.

A no i guziki geometryczne są badziewne. Triggery też, ale to się ciągnie za Sony od czasu PSP 1000.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zbędny tylni panel i tragiczne galki dyskwalifikują Vitę jako swietnie zaprojektowany sprzęt. PSP 2000 na zawsze w moim serduszku zostanie najlepiej zaprojektowaną konsolą Sony.

A no i guziki geometryczne są badziewne. Triggery też, ale to się ciągnie za Sony od czasu PSP 1000.

Jeżeli vita to dla Ciebie źle zaprojektowana konsola, to 3DS w ogóle nie powinien powstać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.