Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A czy ja coś wspominam o 3DSie? Też ma swoje grzechy. Uważam jedynie, ze Vita tez nie jest przemyślaną konstrukcją.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

co wy macie do tych galek? wiadomo, ze nie satakie jak w padzie ale troche treningu i sie swietnie sprawdzaja, chyba przez pierwszy tydzien mi tylko problem sprawialy, potem juz swietnie sie nimi poslugiwalo

jakbym mial wymieniac wady technologiczne vity to tylko i wylacznie bateria - moglaby te 2-3h wiecej trzymac

Opublikowano

Wypukłe, gładkie, za małe kąty wychylenia. Wole zarówno cycka w PSP jak i slider w 3DSie. Krzyżak jest za to super, ale teraz to prawie wszystko ma ogarnięte krzyżaki i chwała im za to.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

cycek w psp lepszy???????????????????????@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????

Opublikowano
:cool:
Opublikowano

Wpadł dzisiaj brat do mnie

O w wiedźmina grasz!

No

Długo już dzisiaj grasz?

Zaraz mi się drugi pad rozładuje :obama: i możemy iść na browara. :kaz:

Opublikowano

tak samo się ściera czy z lepszych materiałów? :Coolface:

Opublikowano

bardziej pusta niż obietnice sony since 2005

Opublikowano

bardziej pusta niż obietnice sony since 2005

Czyli nie jest tak śliczna jak Motorstorm pokazany wtedy na E3?

Opublikowano

śliczne to są komentarze pod jej zdjęciami w wykonaniu typowych stulejarzy gamingu klapów typu "ale bym ci załadował w.... usb"; "bardzo bolało jak spadałaś z nieba"; "platynowałbym"

itd.

klaperstwo januszostwo w pierwszorzędnym wydaniu

Opublikowano

śliczne to są komentarze pod jej zdjęciami w wykonaniu typowych stulejarzy gamingu klapów typu "ale bym ci załadował w.... usb"; "bardzo bolało jak spadałaś z nieba"; "platynowałbym"

itd.

klaperstwo januszostwo w pierwszorzędnym wydaniu

Ja tam nigdy nie zaglądałem, ale jeżeli to prawda to słowem ja (pipi)e  :facepalmz:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

rzuć linkiem jak już jesteśmy w temacie 

Opublikowano

Uswiadom brata, ze jak gra na jednym padzie, to drugiego może mieć podpietego do konsoli. Po rozładowaniu pierwszego zmienia tylko pady. Brat nie musi dziękować, ze tak diametralnie polepsxylem jego żywot.
Opublikowano

Na gafie jakiś "insajder" piszę, że TLG będzie na tych targach xD Ludzie mu nie wierzyli - tam za trefne rzeczy idzie ban, ale po rozmowie z Kagari koleś pisze dalej także... Ja tam nie wierze, bo ta gra już dawno umarła.

Ale gaf nadal wierzy :dynia:

kaz-laughing..png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

coś jak photography u tych co walną parę fotek na auto i mają się za artystów.

Opublikowano

Wracając do tematu....

Aktualnie chłonę przygody Białego Wilka na mesjaszu Soni. Po początkowym niezadowoleniu w materii wizualnej gra i tak mnie uwiodła. Urzekła bardziej niż fatalnie zoptymalizowane, ale kapitalne The Bureau: XCOM Declassified oraz klatkujące, ale jakże wciągające ME Dwa.

Być może to przez kolejne pacze, albo się tak przyzwyczaiłem, ale gra na chwile obecną cieszy niezwykle me oczęta. Nieukrywam, że suwaki nieco w TV zmienilem (podobnie jak przy Bloodborne, które, gdy jest nieco rozmyte i ma stonowane kolory, prezentuje się znacznie lepiej).

Plastyczność świata przedstawionego, to i tak klasa sama w sobie. Na ppe wystawiono 6/10, zdecydowanie za nisko bowiem palec co rusz wędruje w kierunku przycisku share.

Na cda niejaki Berlin podczas pięciostronicowej recenzji przez 4 psioczył nań (kumulacją była strona 4 poświęcona e płaczowi jakie to PS4 jest słabe). Wówczas wersji na PC nie widział, ale odgórnie zakładał, że będzie kilka klas lepsza, niedościgniona.

Dzisiaj przeczytałem recenzję w cda. Śmieszna. Bowiem recenzenci przyznają, że na ich domowych komputerach gra chodzi na low/medium w fHD z trzydziestoma k/s, ale już na redakcyjnym to ultra i 60. Tylko, że na nim nie graja.

Krucjata na ich forum zbędna, bowiem Smugglerowaty i tak będzie się w Hiva bawił i przeinaczał co drugie zdanie.

W każdym bądź razie włączyłęm sobie na krótka chwile Wiesława Trzeciego na moim PC.

Nie ma co podniecać się takimi detalami, jak powiewające włosy z odciętego łba potwora tudzież fappować, że na sprzęcie, w którym sam procesor jest kosztowniejszy niż cała konkurencyjna maszyna, soczystość wschodu słońca jest dobitniejsza, ale podobnie jak w przypadku Unity, choć na pierwszy rzut oka różnice sa niewielke, to wystarczy wychylić gałkę, dobyć miecz, który w cielsku trupojada zatopimy, by zrozumieć po raz kolejny, że stałe 60 klatek to jest to.... :master:

Nawet w czasach Geralta ten opis byłby miałki i drętwy, gdzie ten pradawny Sylvan sprzed lat? :(

Największą zaletą Wieśka względem konsol jest właśnie 60 klatek i dowolność modyfikacji i konfiguracji.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Pod zdjęciem tego plastiku z sony polska

n6LF0mD.png

:banderas:

Uswiadom brata, ze jak gra na jednym padzie, to drugiego może mieć podpietego do konsoli. Po rozładowaniu pierwszego zmienia tylko pady. Brat nie musi dziękować, ze tak diametralnie polepsxylem jego żywot.

No super, musi wydać 200zł na nowego pada, żeby jako tako mieć komfort grania. :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.