Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na gafie jakiś "insajder" piszę, że TLG będzie na tych targach xD Ludzie mu nie wierzyli - tam za trefne rzeczy idzie ban, ale po rozmowie z Kagari koleś pisze dalej także... Ja tam nie wierze, bo ta gra już dawno umarła.

Ale gaf nadal wierzy :dynia:

kaz-laughing..png

tak samo mowiono o versusie, a szykuje sie najlepszy final od lat
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To jest Kingii oficjalny profil

https://m.facebook.com/profile.php?id=262658657214717&refsrc=https%3A%2F%2Fpl-pl.facebook.com%2Fpages%2FKinga-Kujawska%2F262658657214717

"jakbym znał adres to już bym pukał do drzwi zakładając, że pad dla gości jest też przeznaczony dla nie znajomych"

"Chyba nie tylko do drzwi... xD"

Takie komentarze leca od osob po 30dziestce. Taki poziom u klapersow jaraniem sie tym plastikiem

Opublikowano

Chyba prawidłowa reakcja?

Chyba że wolisz walić konia do "kota Krokieta", "zielonych gatek" i "barona Xboxa" ? :/

Opublikowano

mendrek zauwazylem ostatnio wzrost twoich postow o zabarwieniu erotycznym - chcesz sie z czegos zwierzyc?

Opublikowano

u czołowych klapów wzrasta poziom testosteronu i chęć ipsacji podczas przeglądania wyników sprzedażowych ps4 i po słowach "teraz na 99% pokażą coś z TLG", nie dziw mu się

Opublikowano

Sama kinga wam na e3 tlg zapowie

Opublikowano

Czy Wy ludzie nie macie co robić w weekendy, że napierdalacie zawsze po 30 stron? Może jakiś grill, może by tak trawę skosić, zagrać w coś w wolnej chwili lub napić się wina podczas nadrabiania zaległości w Grze o Tron lub w jakimś innym serialu?

Opublikowano

Pod zdjęciem tego plastiku z sony polska

n6LF0mD.png

:banderas:

Zaraz mi się drugi pad rozładuje :obama: i możemy iść na browara. :kaz:

Uswiadom brata, ze jak gra na jednym padzie, to drugiego może mieć podpietego do konsoli. Po rozładowaniu pierwszego zmienia tylko pady. Brat nie musi dziękować, ze tak diametralnie polepsxylem jego żywot.

No super, musi wydać 200zł na nowego pada, żeby jako tako mieć komfort grania. :pawel:

Daj spokój on nawet do końca nie zrozumiał co napisałem.

BTW mam ładowarkę do padów bo bez tego ani rusz :kaz:

Opublikowano

Przecież jesli pokażą TLG to MSu nic nie uratuje.

Ale co z tego ze by pokazali?

Trzeba to jeszcze wydac. :kaz:

Opublikowano

Czy Wy ludzie nie macie co robić w weekendy, że napierdalacie zawsze po 30 stron? Może jakiś grill, może by tak trawę skosić, zagrać w coś w wolnej chwili lub napić się wina podczas nadrabiania zaległości w Grze o Tron lub w jakimś innym serialu?

jeszcze żem nie upadł na głowe żeby ogladać tak ch.ujowe seriale jak gra o tron

Opublikowano

Zjadłabyś trochę mięsa, to od razu zacząłbyś myśleć i postrzegać świat inaczej.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

ej turn10 pokaże forze na e3 a na temat gt7 cisza?  :yao:  co za patologia w tym PD/Sony, rozgonić dziadów

Opublikowano

IMO zapowiedzą GT7 na tym E3, ale zrobią to tylko po to by odwrócić uwagę od nowej Forzy, a sama gra wyjdzie pewnie za 2 lata. No ale klapy będą fapić.

Opublikowano

Jeżeli Sony nie pokaże GT7 to Exact kupuje XO? Zmienne warunki pogodowe oraz pory dnia, 1080/60. Czyli wszystko co mu potrzeba będzie w F6.

Opublikowano

IMO zapowiedzą GT7 na tym E3, ale zrobią to tylko po to by odwrócić uwagę od nowej Forzy, a sama gra wyjdzie pewnie za 2 lata. No ale klapy będą fapić.

Haha możliwe jak zobaczyli, że t10 pokaże Forze to PD teraz na szybko renderuje jakiś trailer żeby rzucić na targach  :kaz:

GT6 wyszło miesiąc po Forze 5, GT7 wyjdzie 2 lata po premierze Forzy 6 beka wnusiu

Opublikowano

Z autami standard bez kokpitu. :dynia:

Opublikowano

Jeżeli Sony nie pokaże GT7 to Exact kupuje XO? Zmienne warunki pogodowe oraz pory dnia, 1080/60. Czyli wszystko co mu potrzeba będzie w F6.

zmienne warunki pogode i pory dnia? stad te info? na razie mamy jedynie info, ze beda nocne wyscigi, 3d kaluze i wet weather - oby nie skonczylo sie na kilku predefiniowanych wariantach trasy jak staruskie special route5 w serii gran turismo

Opublikowano

przecież FM6 z 450 aut w jakości tych z FM5, z nocką, deszczykiem, stabilnym 1080/60 to będzie total orgazm - konkurencją jedynie PCars ale model jazdy gorszy i na PC - bo na konsolkach 60fps to jak patrzymy w asfalt

Opublikowano

Oj Ficek czepiasz się. Chciałem tylko zaczepić Experta.

Opublikowano

GT6 wyszło miesiąc po Forze 5, GT7 wyjdzie 2 lata po premierze Forzy 6 beka wnusiu

Beka, bo m$ zrobił z Forzy swojego CoD'a? No też mnie to śmieszy. Może jakby popracowali nad grą 3-4 lata, to wyszłoby z niej coś więcej niż odcinanie kuponów...

Opublikowano

expert przeciez i tak dla F6 znowu zaprzyjazni sie znowu z xone, choc pewnie modli sie dziennie by e3 przynioslo trailer gt7 i date premiery wczesniejsza niz 2017

Opublikowano

Sony uderzyło się w pierś ostatnio, że faktycznie za mało ex'ów i spełnionych growych oczekiwań. To oznacza, że na E3 planują ofensywę ex'ową. Pytanie tylko, co będą w stanie pokazać. Jestem pewien, że będzie dużo renderów i "coming soon'ów". Może jednak uda im się wydobyć jakieś gameplaye z niezapowiedzianych jeszcze gier. Pewnie 1st devi pracują w pocie czoła by zrobić jakiś materiał na E3.

Dla MS to wielka i chyba ostania szansa, by wykorzystać te małe zaspanie u konkurencji. Ostatnia szansa na to, by liczyć się w grze i zaskarbić trochę sympatii wśród graczy. Jeśli teraz nie zrobią full frontal attack, to znaczy że im się totalnie w d*pach poprzewracało i rozminęli się z oczekiwaniami klientów...

Opublikowano

To i tak lepiej niz GT.

Oh Karol ale sie wbiles. :/

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.