Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

GT6 wyszło miesiąc po Forze 5, GT7 wyjdzie 2 lata po premierze Forzy 6 beka wnusiu

Beka, bo m$ zrobił z Forzy swojego CoD'a? No też mnie to śmieszy. Może jakby popracowali nad grą 3-4 lata, to wyszłoby z niej coś więcej niż odcinanie kuponów...
Sony czasami nawet te 3-4 lata nie wystarcza. :kaz:

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ponoc nad orderem grzebali 3-4 lata wiec nie zawsze w parze z czasem developingu idzie jakosc ;)

Opublikowano

GT6 wyszło miesiąc po Forze 5, GT7 wyjdzie 2 lata po premierze Forzy 6 beka wnusiu

Beka, bo m$ zrobił z Forzy swojego CoD'a? No też mnie to śmieszy. Może jakby popracowali nad grą 3-4 lata, to wyszłoby z niej coś więcej niż odcinanie kuponów...

Za dużo CW panie kolego :D jako posiadacz xboxa cieszyłbym się z częstych premier Forzy, dla mnie to plus, że co 2-3 lata wychodzi nowa odsłona. PS3 kupiłem w 2008 roku i od tamtej pory ukazały się 2 części Gran Turismo, na PS4 żadna, dla mnie to porażka. 

A może microsoft pokaże moc DX12? 

Opublikowano

Myślę że faktycznie prędzej zobaczymy TLG niż moc chmury, DX12 i win 10.

Najwyżej podczas konfy pokażą zmiany wprowadzone do konsoli za pomocą tego ostatniego przy okazji info o nowej wersji konsoli z większym dyskiem.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

IMO zapowiedzą GT7 na tym E3, ale zrobią to tylko po to by odwrócić uwagę od nowej Forzy, a sama gra wyjdzie pewnie za 2 lata. No ale klapy będą fapić.

Na 100% tak będzie. Nawet jakby gra miała wyjść w 2020 to w tym roku na E3 rzucą jakąś zajawkę/render itp. żeby nie było, że nic nie robią gdy tu druga Forza Motorsport wychodzi.

Opublikowano

Sony pokaże klapom TLG z datą premiery 2017 i znów się bajka o tej grze będzie ciągnąć do następnej generacji.

Opublikowano

przecież FM6 z 450 aut w jakości tych z FM5, z nocką, deszczykiem, stabilnym 1080/60 to będzie total orgazm - konkurencją jedynie PCars ale model jazdy gorszy i na PC - bo na konsolkach 60fps to jak patrzymy w asfalt

Czekaj czekaj, dobrze rozumiem?

Napisałeś model jazdy gorszy w PC niz Forzie?

Opublikowano

ponoc nad orderem grzebali 3-4 lata wiec nie zawsze w parze z czasem developingu idzie jakosc ;)

Grzebali 5 lat. xD
Opublikowano

Oj Ficek czepiasz się. Chciałem tylko zaczepić Experta.

Nie masz co zaczepiać, słów na wiatr nie rzucam.
Opublikowano

5 lat = 5 h w grze. :yao:

Z tego beka nigdy się nie nudzi.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

5 lat = 5 h w grze. :yao:

Z tego beka nigdy się nie nudzi.

No beka z tego będzie do końca generacji, mesjasz i tasowanie przez rok do gifa z przeładowaniem karabinu, a 2 dni po premierze ludzie wypierają się że kupili :reggie:

Taki sukces wnusiu ;)

Opublikowano

No i te headshoty w kolano. :dynia:

Opublikowano

Grzebali 5 lat. xD

nie fikaj suteq bo wyciagne posty z tematu o wiesku, ze ciebie gwint przerasta :P

Opublikowano

Za dużo CW panie kolego :D jako posiadacz xboxa cieszyłbym się z częstych premier Forzy, dla mnie to plus, że co 2-3 lata wychodzi nowa odsłona. PS3 kupiłem w 2008 roku i od tamtej pory ukazały się 2 części Gran Turismo, na PS4 żadna, dla mnie to porażka.

Jeśli efektem dwuletniego cyklu wydawniczego gra miałaby stać w miejscu, to podziękuję za takiego tasiemca i wolę poczekać trochę dłużej. Zobaczymy czy tym razem m$ uda się dogonić GT5/6.

IMO zapowiedzą GT7 na tym E3, ale zrobią to tylko po to by odwrócić uwagę od nowej Forzy, a sama gra wyjdzie pewnie za 2 lata. No ale klapy będą fapić.

W tym roku wyjdzie Prologue i sprzeda się dwa razy lepiej od Forcy.

Opublikowano

w kategorii samograj to 10/10

Opublikowano

Czyżby profesor lem z akademii pana kleksa miał swoich insiderów?

Opublikowano

idiota jestes, nawet w kategorii samograj ta gra jest slaba

Opublikowano

Ja się cały czas zastanawiam jakim kupskiem musiała być nowa gra Santa Monica skoro ją skasowali, a takiej padace jak The Order dali zielone światło.

Opublikowano

W tym roku wyjdzie Prologue i sprzeda się dwa razy lepiej od Forcy.

Krawaciarze z Sony to muszą mieć bekę z takich wiernych lemingów. Wiedzą, że cokolwiek by nie wydali to i tak się sprzeda. Nieważne czy to płatne demo gry, którą dopiero strugamy i nie wiadomo kiedy skończymy, czy też gra o długości dema na którą każdy lachę położył, bo to nie warte zachodu gówienko. Lemingojady i tak polecą po to do sklepu, a potem będą własną krwią nas bronić w internecie, obmyślając niecne plany na ircach i nagrywając filmy na YT.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jakie odcinanie kuponow ? W  DriveClub na starcie dostales z 35-40 a reszta gniotu zostala dodana w DLC,pol roku latali ta gre patchami i nadal drewniany i zabugowany ''symulator'' :dynia:

Opublikowano

Ja się cały czas zastanawiam jakim kupskiem musiała być nowa gra Santa Monica skoro ją skasowali, a takiej padace jak The Order dali zielone światło.

Też się nad tym ostatnio zastanawiałem. Co musiało być z nią nie tak, że TO przechodziło przez kolejne etapy produkcji, a gra SMS poszła do kosza :teehee: W to że skasowali, bo była podobna do Destiny nie wierzę.

BTW. Kaz mówił, że Prologu GT7 nie będzie.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

niech jeszcze GG ogra wieska3 i skasuje swoj rpg bo uswiadomia sobie, ze procz grafy nie maja czym rywalizowac xD

Opublikowano

No właśnie miałem pisać o tych podobieństwach do Destiny, ale również w to powątpiewam. Jak już to był to jeden z mniej znaczących powodów.

Opublikowano

idiota jestes, nawet w kategorii samograj ta gra jest slaba

ale co sie rzucasz jak szprotka między drzewami, świetny design, grafika, RE4 naszych czasów 

Opublikowano

:facepalmz:

Ale RE4 to należy szanować.

Zestawianie go w jednym zdaniu z tym gównem powinno być karane.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.