Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

TLG to może być fenomen. Jeśli wyjdzie. W tym względzie, że pewnie po tak długim procesie może okazać się archaiczny, graficznie średni, gameplayowo też dość ubogi - ale ubrany w artystyczną formę, stanie się mesjaszem growych hipsterów i koneserów sztuki...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

niech jeszcze GG ogra wieska3 i skasuje swoj rpg bo uswiadomia sobie, ze procz grafy nie maja czym rywalizowac xD

A myślisz, że dlaczego zatrudnili kilka osób z CDP? :P

Opublikowano

TLG jak wyjdzie to będzie duke nukem forever co najwyżej

Edytowane przez teddy

Opublikowano

TLG to może być fenomen. Jeśli wyjdzie. W tym względzie, że pewnie po tak długim procesie może okazać się archaiczny, graficznie średni, gameplayowo też dość ubogi - ale ubrany w artystyczną formę, stanie się mesjaszem growych hipsterów i koneserów sztuki...

zupełnie jak Duke Nukem Forever :dynia:

Opublikowano

:facepalmz:

Ale RE4 to należy szanować.

Zestawianie go w jednym zdaniu z tym gównem powinno być karane.

nie grałeś nie oceniaj

Opublikowano

Nie gram w crapy.

Opublikowano

to juz jest choroba psychiczna, a nie trolling by w ogole zestawiac jedna z lepszych gier akcji w dziejach czyli RE4 z Orderem albo pisac, ze Order to RE4 naszych czasow

Opublikowano

tak jak mowi bartezo

iZMHp4iKcSDXw.gif 

ValidInexperiencedIvorybilledwoodpecker.  

:banderas:

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Nie gram w crapy.

twój gamercard mówi co innego

Opublikowano

Kto w ogóle tu porównywał TO do RE4? Bo jedyne co sobie przypominam, to porównanie animacji przeładowania karabinu.

Klasyczne urojenia zielonych schizofreników. Napisz coś, a oni sobie dopowiedzą drugie tyle. I trzecie :facepalmz:

Opublikowano

Kto w ogóle tu porównywał TO do RE4? Bo jedyne co sobie przypominam, to porównanie animacji przeładowania karabinu.

Na neogafie przed premierą tak pisali

Opublikowano

to juz jest choroba psychiczna, a nie trolling by w ogole zestawiac jedna z lepszych gier akcji w dziejach czyli RE4 z Orderem albo pisac, ze Order to RE4 naszych czasow

Najlepsza to na pewno nie. The Order ma pare podobnych rozwiazan jak RE4.Gralem w obie gry i powiem Wam szczerze ze RE4 to taki kapiszon w porownaniu do The Ordera, przynajmniej w orderze jest jakas fabula a nie strzelanie z kapiszonow over 9000.

Opublikowano

Design akurat w grze za(pipi)isty moim zdaniem, tylko gameplayu zabraklo.

Opublikowano

Najlepsza to na pewno nie. The Order ma pare podobnych rozwiazan jak RE4.Gralem w obie gry i powiem Wam szczerze ze RE4 to taki kapiszon w porownaniu do The Ordera, przynajmniej w orderze jest jakas fabula a nie strzelanie z kapiszonow over 9000.

mroku mówi jak jest, fabuła w re4 - dno, design przeciwników - eeee nic się kupy nie trzyma, no i to sterowanie jak wozem z węglem zaorać

Opublikowano

Ja się cały czas zastanawiam jakim kupskiem musiała być nowa gra Santa Monica skoro ją skasowali, a takiej padace jak The Order dali zielone światło.

Za dużo gry w grze a za mało sinematik ekspirjens - patrz wydajemy tylko produkty jak The Order czy Until Dawn.

Opublikowano

Nie gram w crapy.

twój gamercard mówi co innego
Np.?

A zresztą... Kogo ja się pytam na temat preferencji growych. Jedynie w temacie dot. Skate 2/3 byśmy się zgodzili. :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Skisłem :P

Opublikowano

Ten ból dupki gdy hipsterom zaczyna brakować argumentów i zostają tylko szpagaty :fsg:

Opublikowano

rayos bedzie grac do nieprzytomnosci

Opublikowano

to my o czymś dyskutowalismy? 

Opublikowano

no co? strzelanie do gigantycznych mrówek z bazooki zawsze na propsie.

Opublikowano

rayos nie gra w multiplayer, nikt go nie rozumie przez headseta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.