Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Skisłem :P

Oczywiscie toboly nosi murzyn. Wyglada na to, ze tylko po to jest :pawel:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja wiem, ze porównanie The Odór 1886 z RE4 o tylko na użytek szydery, ale ja mimo wszystko będę musial odwiedzić jakiegoś dobrego onkologa, bo chyba dostałem raka...

Opublikowano

Ja wiem, ze porównanie The Odór 1886 z RE4 o tylko na użytek szydery, ale ja mimo wszystko będę musial odwiedzić jakiegoś dobrego onkologa, bo chyba dostałem raka...

kolejny co nie gra a ocenia, na nowego codzika już pre order zlożony?

Opublikowano

W niektóre gry czasami nie trzeba grać, by wiedzieć, że nie są warte pieniędzy i uwagi. The Order to idealny przykład takiej gry.

No ale skoro dla Ciebie to RE4 naszych czasów, to nie dziwię się, że go teraz zawzięcie bronisz niczym Yetim przed premierą.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ten ból dupki gdy hipsterom zaczyna brakować argumentów i zostają tylko szpagaty :fsg:

no i nie wiem kto tutaj ma bóldupki, kiedy w rozmowie o gierkach używa stwierdzenia - niedoje.banie mózgowe i stosuje wyświechtane już powiedzonko o nie jedzeniu mięsa, które nie wiem na kim moze robić wrażenie ale chyba już tylko na expercie.

Opublikowano

ponoc nad orderem grzebali 3-4 lata wiec nie zawsze w parze z czasem developingu idzie jakosc ;)

Grzebali 5 lat. xD

nie fikaj suteq bo wyciagne posty z tematu o wiesku, ze ciebie gwint przerasta :P
Co to za pomowienia? :/

Napisalem ze nie lubie karcianek i nie bede w to gral.

Aczkolwiek wczoraj pogralem i za pierwszym razem wygralem super karte. :problem:

Opublikowano

W niektóre gry czasami nie trzeba grać, by wiedzieć, że nie są warte pieniędzy i uwagi. 

to dlaczego graleś w coda, destiny, far cry'a itp?

Opublikowano

Ten ból dupki gdy hipsterom zaczyna brakować argumentów i zostają tylko szpagaty :fsg:

no i nie wiem kto tutaj ma bóldupki, kiedy w rozmowie o gierkach używa stwierdzenia - niedoje.banie mózgowe i stosuje wyświechtane już powiedzonko o nie jedzeniu mięsa, które nie wiem na kim moze robić wrażenie ale chyba już tylko na expercie.

Czyżbyś poczuł się urażony? Och jej...
Opublikowano

kolejny co nie gra a ocenia, na nowego codzika już pre order zlożony?

Nie. Do końca roku preorderuję już tylko Halo 5.
Opublikowano

ja? to nie ja rzucam inwektywami bo ktoś mi giereczke na pudełko dla dzieci obraził, tak samo się szamotałeś jak z wiedzmina sie smiałem. 

Opublikowano

Szamotałem się? Pamiętam tylko rozmowy dotyczące wersji językowych.

Opublikowano

coś tam pisałes żebym sie leczył, widać psychika siada jesli chodzi o gierki to od tego nadcisnienia?

Opublikowano

proponuje zrobic krucjate na ukochane przez bulduperka gierki platinium games to zobaczymy czy znowu sie nie zagotuje kalarepa xD

Opublikowano

coś tam pisałes żebym sie leczył, widać psychika siada jesli chodzi o gierki to od tego nadcisnienia?

Jak już to poziom cukru mi wtedy skoczył.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

zjedz snickersa :potter:

Opublikowano

Skoczył - po snikersie byłoby gorzej :frog:

Opublikowano

a to nie wiem nigdy nie bawilem się w choroby - jak widać nie jedzenie mięsa ma swoje plusy :teehee:

Opublikowano

Żyć bez mięsa to jakby chorować, tylko nie widać tego, tak jak u mnie cukrzycy. Rozumiem Cię.

:empathy:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

notoryczny swiad odbytu to nie plus bluber

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

HYKhMvM.png

Steam i jego prędkości pobierania <3 

Dziękuje Ci przechu.jowa generacjo za to, że w końcu przekonałem się do PieCyka. Dajcie mi wszystkie exy z Xbona na PC na tym E3 i jedyną konsolą, która pozostanie u mnie w domu będzie Wii U.

Opublikowano

notoryczny swiad odbytu to nie plus bluber

to nie ja ciagle płacze, że sony ch.uj 

Opublikowano

Okropny jest ten dynamiczny motyw, podobnie jak ten z kolekcji Nathana Drake'a :/ 

No i God of War III na PS4 i znowu ten sam Kratos, jakbym się cofnął w czasie :/

Opublikowano

ten z bloodborne jest swietny, ale dodawany do poradnika ;/

Opublikowano

Skisłem :P

Oczywiscie toboly nosi murzyn. Wyglada na to, ze tylko po to jest :pawel:

Czyli to podchodzi pod symulator?

Opublikowano

proponuje zrobic krucjate na ukochane przez bulduperka gierki platinium games to zobaczymy czy znowu sie nie zagotuje kalarepa xD

Testowalem to kilka razy, za kazdym razem gotowane warzywko. xD
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.