Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Skisłem :P

Oczywiscie toboly nosi murzyn. Wyglada na to, ze tylko po to jest :pawel:

Czyli to podchodzi pod symulator?

Taki Farm Simulatator z murzynami na plantacji bawełny to było coś :) 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No i God of War III na PS4 i znowu ten sam Kratos, jakbym się cofnął w czasie :/

A co miały mu włosy na głowie wyrosnąć czy co?

Opublikowano

Najlepiej, jakby ten remaster nigdy nie powstał, albo mogli już polecieć hurtem i wydać kolekcję God of War I, II i III oraz Ascension.

Opublikowano

No i God of War III na PS4 i znowu ten sam Kratos, jakbym się cofnął w czasie :/

Ileż można patrzeć na jeden i ten sam obrazek. 

Opublikowano

I god of wary z psp. Wtedy kilka gier za 250zl jak ktos nie gral(jest ktos taki?) to super oferta.

W takiej formie to zaorac.

Opublikowano

Najlepiej długie i najlepiej niech przeniesie się do świata Metal Hurlant (no dobra, wolę go łysego, ale kiedyś chciałbym ujrzeć grę inspirowaną, którąś z historii zawartych w magazynie) :P

Opublikowano

gralbym 

Opublikowano

Skisłem :P

Oczywiscie toboly nosi murzyn. Wyglada na to, ze tylko po to jest :pawel:

Czyli to podchodzi pod symulator?

Taki Farm Simulatator z murzynami na plantacji bawełny to było coś :)

hehe smieszne zabawne :) 

Opublikowano

W tym roku czuję megtonę w postaci The Last Guaridan. Sony sie odkupi. Good things happen to those who wait.

This is living

duzy gif 

giphy.gif

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

CHCIAŁEM PROSIĆ MODERACJĘ O USUNIECIE Z REGULAMINU NA CZAS E3 ZAKAZU DOTYCZĄCEGO UMIESZCZANIA GIFOW KTORYCH WIELKOŚĆ PRZEKRACZA 10MB.

absolutnie zdaje sobie z tego sprawe ze punkt ten dotyczy MaZZeo jak i innych ktorzy nie wiedza jaki maja internet, jednak czas targów E3 jest czasem dla forumka radosnym, od zapowiedzi gier po toczenie beki, przecież po to mamy Console Wars.

Opublikowano

W doktrynie prawniczej zostanie to nazwane "Precedensem Gifaro" :P

Opublikowano

Ogólnie beka z tych co wierzą w TLG :D

Dobra, nawet jeżeli okaże się, że gierka powstaje, to nie zmieni to faktu, że każdy tutaj wie co się działo z grami, które były w fazie produkcji więcej niż 7-8 lat (TLG od 2007)   :down:

Versus vel XV to wyjątek, bo square przerzuciło grę na nowy silnik i gruntownie zmieniło cały scenariusz (no i w końcu pokazali demo gierki). W przypadku TLG mieliśmy tylko jeden jakiś zwiastunek, który mógł przedstawiać równie dobrze jakiś poziom alpha, lub był tylko target renderem na silniku gry. Sony nie ma takiego hajsu aby ratować ten projekt, a jeżeli to zrobi i gra okaże się kupą... no cóż.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

TLG tez ponoc sladem Versusa przerzucone zostalo na calkowicie nowy silnik

Opublikowano

Przed 20th anniversary ludzie wierzyli w powrót Crasha, Medievila, Remaster FFVII i inne cuda na kiju, a wiadomo jak się skończyło. Teraz z TLG będzie tak samo. Nie ma co się napalać. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Przed 20th anniversary ludzie wierzyli w powrót Crasha, Medievila, Remaster FFVII i inne cuda na kiju, a wiadomo jak się skończyło. Teraz z TLG będzie tak samo. 

Przecież będzie remaster FFVII  :Coolface:

Opublikowano

Chodziło mi o prawdziwy remaster, np. odświeżoną graficzkę i audio nadające się do puszczenia na kinie domowym, a nie klocki w 1080p.

Zaraz się pojawią pewnie głosy, że graficzka nie jest najważniejsza - zgadza się. Ale mogę wyciągnąć PS2 z szafy i będę miał to samo - bez płacenia drugi raz za to samo.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Zaraz mi się drugi pad rozładuje :obama: i możemy iść na browara. :kaz:

Uswiadom brata, ze jak gra na jednym padzie, to drugiego może mieć podpietego do konsoli. Po rozładowaniu pierwszego zmienia tylko pady. Brat nie musi dziękować, ze tak diametralnie polepsxylem jego żywot.

No super, musi wydać 200zł na nowego pada, żeby jako tako mieć komfort grania. :pawel:

Przecież piszę, ze zaraz mu się drugi pad rozładuje. Mniej narkotyków bocie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Przed 20th anniversary ludzie wierzyli w powrót Crasha, Medievila, Remaster FFVII i inne cuda na kiju, a wiadomo jak się skończyło. Teraz z TLG będzie tak samo. 

Przecież będzie remaster FFVII  :Coolface:

ht5BOnK.gif

Opublikowano

Prawilnie przypomnę, iż rok temu potwierdzono, że TLG powstaje.

Pierwsze z brzegu:

yosp tez potwierdzial

Opublikowano

Zaraz mi się drugi pad rozładuje :obama: i możemy iść na browara. :kaz:

Uswiadom brata, ze jak gra na jednym padzie, to drugiego może mieć podpietego do konsoli. Po rozładowaniu pierwszego zmienia tylko pady. Brat nie musi dziękować, ze tak diametralnie polepsxylem jego żywot.

No super, musi wydać 200zł na nowego pada, żeby jako tako mieć komfort grania. :pawel:

Przecież piszę, ze zaraz mu się drugi pad rozładuje. Mniej narkotyków bocie.

Powiedział sterydziarz. :pawel:

Opublikowano

Pierwsze z brzegu:

yosp tez potwierdzial

A co miał innego powiedzieć?

Opublikowano

Po pierwsze, sterydy to nie narkotyki, po drugie nigdy ich nie brałem.

Opublikowano

Pierwsze z brzegu:

yosp tez potwierdzial

Wiadomo, że gra powstaje i to nie jest żaden szoker, trudno aby nie kontynuować takich dzieł gamingu jak ICO i SOTC (nie dla psa kiełbasa). Pytanie kiedy gra dostanie drugie zycie w formie zapowiedzi. Za kilka dni na E3, czy może w grudniu na PSX Experience, bo na tej imprezie w Paryżu, to raczej nowe info o grach od francuskich developerów (min. Wild i nowa gra Quantic Dream).

Klimat z tego traileru przebija wszystkie eksy wydane w historii marki x-złom.

:fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Klimat z tego traileru przebija wszystkie eksy wydane w historii marki x-złom.

:fsg:

I teraz egzystencjalne pytanie godne eseju Sartre - lepsze marne exy na pudle czy trailer nieistniejącej gry?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.