Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Klimat z tego traileru przebija wszystkie eksy wydane w historii marki x-złom.

:fsg:

I teraz egzystencjalne pytanie godne eseju Sartre - lepsze marne exy na pudle czy trailer nieistniejącej gry?

Lepsze eksy, który otrzymują nagrody GOTY czy GOTG. :reggie:

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czyli takie np. The Ordery?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

yosp tez potwierdzial

Yosp ? To ten co chwalil sie ze wbil platyne w tej grze dla casuali bloodborne ? Beka z ludzi ze wierza w tego TLG,skonczy sie to jak z DN Forever :lapka:

Opublikowano

W 2009 roku, ba nawet w 2013 TLG powalał swoją artystyczną wizją. Gdyby ta gra naprawdę powstawała to zobaczylibyśmy jakieś materiały. 

Jeżeli Sony zaczęło produkcję tej gierki od zera, to ciekawe kto się tym zajmuje - bo przecież Team ICO nie wydał niczego od lat, a  ponad połowa składu odeszła.

Sam chciałbym wierzyć, ale ten futrzak jest już raczej martwy

Opublikowano

Mamy rok 2015, a ten trailer dalej powala i urzeka - niesamowita wizja tej gry, pomysł, ujęcia - gdyby to wyszło w takiej formie na PS3, byłaby gra generacji, ale podejrzewam, że i na PS4 doczekałaby się takiego tytułu. 

Niestety mityczny TLG z 2009 roku jest pewno martwy.

Opublikowano

Dla mnie to w ogóle beka, że po tylu latach zwodzenia przez Sony ktoś jeszcze w ogól myśli na poważnie o tej grze. Jeszcze te teksty, że by zniszczyło Xboksa XD Trzeba serio nie mieć do siebie szacunku jako gracza żeby takie bzdety wypisywać :)

Opublikowano

Jeżeli Sony zaczęło produkcję tej gierki od zera, to ciekawe kto się tym zajmuje - bo przecież Team ICO nie wydał niczego od lat, a  ponad połowa składu odeszła.

Nigdy nie było czegoś takiego jak Team ICO, to jest SCEJ, które liczy coś około 600 pracowników. Ueda nadal tam pracuje, ale na innych warunkach.

Opublikowano

czuje, ze to bedzie za(pipi)iste E3

oczekiwania z obu obozow sa bardzo duze

minal juz czas raczkowania, konsole zostaly poznane

potrzebne sa nowe gry, zapowiedzi, cokolwiek

bedzie goraco w CW

Opublikowano

potrzebne sa nowe gry, zapowiedzi, cokolwiek

bedzie goraco w CW

tlg to nie wiem ale cokolwiek na pewno sory pokaże więc bedziesz ukontentowany 

Opublikowano

Naczelny klap nie wie, że brnie w nicość.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Po tylu latach dymania przez SONY pora dać luz klapą, przy jednej dziurze to i kot zdechnie xD 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Yeti z tego co słyszałem to było coś na kształt team ICO w ktorym pracowało 14 osób z czego nad TLG w 2012 bodaj jeszcze pracowało jakaś garstka osób 4 czy 5 pod przewodnictwem Uedy 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zwolnienia, których nie było w studiu, które nigdy nie istniało. Co te boty, to ja nawet nie... :yao:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

studio którego nie ma robi gre która nigdy nie wyjdzie ci czekają że na 99% coś pokaża, co te klapy xD

Opublikowano

Yeti z tego co słyszałem to było coś na kształt team ICO w ktorym pracowało 14 osób z czego nad TLG w 2012 bodaj jeszcze pracowało jakaś garstka osób 4 czy 5 pod przewodnictwem Uedy 

Była grupa osób, która była autorami ICO i SOTC i zostali nazwani przez graczy, dziennikarzy Team ICO. To była jedna z wielu grup w SCEJ, która zajmowała się akurat tymi grami. Te gry są oficjalnie napisane przez SCEJ, a nie przez Team ICO, to tak jak z DSII i BB, obi gry są FM, a nie team Miyazaki, i team coś tam. Po prostu duże ekipy, są podzielone na grupy i każda pracuje nad swoim projektem.

Po tylu latach dymania przez SONY pora dać luz klapą, przy jednej dziurze to i kto zdechnie xD 

To juz zdradzasz Jaczesa, czy dopiero bijesz się z myślami?

Opublikowano

A Ty już wiesz co to jest honor ? czy dalej udajesz, że nic się nie stało ?

Opublikowano

Według Lemusów jestem botem, bo mam 3 konsole Sony - dobre rozumowanie. Czyli jakbym nie miał żadnej, to pewnie byłbym dla nich Kaz Hiraiem.

Opublikowano

Czyli jakbym nie miał żadnej, to pewnie byłbym dla nich Kaz Hiraiem.

yospem

Opublikowano

A Ty już wiesz co to jest honor ? czy dalej udajesz, że nic się nie stało ?

Wiem co to jest honor, i wiem o co się zakładałem w przeciwieństwie do twojego chłopka.

Opublikowano

Według Lemusów jestem botem, bo mam 3 konsole Sony - dobre rozumowanie. Czyli jakbym nie miał żadnej, to pewnie byłbym dla nich Kaz Hiraiem.

Przede wszystkim jesteś kłamcą i mitomanem. Jeśli na potrzeby dyskusji wymyślasz odejście połowy pracowników z "Team ICO", to może te trzy konsole też sobie ubzdurałeś.

Opublikowano

Ty sobie ubzdurales ze masz ps4 i to jest fakt. :pawel:

Opublikowano

a propos bajkopisarzy, gdzie jest kidnapa przez dwa P?

Opublikowano

Z ukrycia daje minusy. xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.