Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Uniwersum rozplanowano na cały 10-letni cykl wydawniczy. Po pierwszym Halo też nie każdy mógł się spodziewać, że wyjdzie z tego taka marka. Już Halo 2 pozamiatało kompletne. Tak samo będzie z Destiny.

W sensie, że pierwsze Halo było nudne tak, jak Destiny?

łażenie po korytarzach mających zamaskować loadingi było pasjonujące, szczytowe osiągnięcie gejmingu do tej pory nie przebite.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W dodatku te korytarze w H1 były tak nijako zrobione,że człowiek się wprost cieszył jak już wyszedł z tych monotonnych baz na otwarte tereny.

Opublikowano

Przynajmniej jest w co grać,

tak czytam opinie o destiny i najwieksza podjarke maja osoby grające tylko na platformie sony i większość z nich nie zaznała Halo, dlatego takie podniecenie nie wspominając już o tym że sony próbuje zrobić z destiny exa

Opublikowano

Uniwersum rozplanowano na cały 10-letni cykl wydawniczy. Po pierwszym Halo też nie każdy mógł się spodziewać, że wyjdzie z tego taka marka. Już Halo 2 pozamiatało kompletne. Tak samo będzie z Destiny.

W sensie, że pierwsze Halo było nudne tak, jak Destiny?

łażenie po korytarzach mających zamaskować loadingi było pasjonujące, szczytowe osiągnięcie gejmingu do tej pory nie przebite.

Czepiasz się. Tutaj chodziło o nową jakość w dziedzinie nawet samego sterowania i AI. Przypomnij sobie sterowanie w takim MoH z PSX a porównaj je z Halo. To nie była nowa jakość?

Opublikowano

Przynajmniej jest w co grać,

tak czytam opinie o destiny i najwieksza podjarke maja osoby grające tylko na platformie sony i większość z nich nie zaznała Halo, dlatego takie podniecenie nie wspominając już o tym że sony próbuje zrobić z destiny exa

No, masz racje, Evovle na PS4 nie bedzie.

Ja tam wciaz sie jaram Destiny a Halo zasmakowalem, kazdego oprocz ODST :). Jednak ostatnie doniesienia ktore wkleilem wyzej sprawily ze chyba zaczynam sie bardziej napalac na te (pipi)a kolekcje gejlo :/

Opublikowano

Nie wiem czy było.

xbox-twitter-deleted-tweet.jpg

to juz taki poziom desperacji micro ze zaczynaja klamac. Coz, ciezko im opchnac ten zlom bez exow i z gorszymi multiplatformami.
Opublikowano

Bieda panie, bieda. Tylko Halo może nas uratować

holdme.gif

a klapkom nadal pozostaje łudzić się że zobaczą magię bungie. No chyba że będą się oszukiwać jak YETI "HEHE JARANKO PRZEZ 2 LATA NIE POWIEM TERAZ ZE GIERKA TO KLOPS"

Opublikowano

Póki co Destiny w multi jest mocno biedne przy takim Gejlo. Singiel, to ta sama fascynująca przygoda w obu przypadkach.

No i 30 fpsów w multi... Dajcie spokój.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

a w sumie nie

do usunięcia

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Jeśli to jest zakładka Store, to ciężko żeby nic nie było.

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejny ex na PS4 - tym razem Slim Jim ;)

Opublikowano

Koles nie ma filmiku I LOVE PLAYSTATION 4 AND SONY albo MICROSOFT IS A FUCKING HORE wiec nie jest wiarygodny :confused:

Że co niby?

Macio, skąd to zdenerwowanie?

W tej kwestii niedoścignionym wzorem jest Kidnappa, którego regularnie piecze ;)

@Bansai - idiotyczne filmiki czy nie, chodzi bardziej o samo podejście ludzi i twórczość niektórych.

Już nie piecze, użyłem tego. Spróbuj, może tobie też pomoże.

b34ad6dafd3b855193c1c9e89030e011.jpg

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Niedziela, 15.00, na polu upał, Baronowie wlasnie przy własnym basenie popijają orzeźwiającego, wytrawnego szampana z sokiem brzoskwiowym, podziwiają zgrabne, roznegliżowane ciała ich kobiet i leniwie leżąc na drewnianych leżakach z materacami z kaczych piór omawiają plany na wieczorny cinematic expiriens.

Tymczasem janusze gamingu czyli xboty oraz młodociane kurtyzany z gimbazy czyli blacharze na forum o gierkach dyskutują, ze ktos kto turniejowo gra FIFĘ i PESa i przegrał w te tytuły wiecej godzin niz oni żyją na świecie to każual.

BF4 to dla nich oczywiście tez Januszfield bo maja ratio 1.0 i "tutaj łatwo zabijajo i czołgi majo", wiec kampią po rogach leżąc z UV i hahahaha gra dla każuali. Oczywiście game time poniżej 50 godzin, bo to znawcy są, setki gier mają, co dziesiątą kończą.

Blacharkę pominę bo tu szkoda słów, narazie muszą nauczyć sie na klasówkę całej Polski Piastów, ale to śmieszne pocieszanie się xbockich maciomaniaków jak to Destiny bedzie wyglądać tak samo jak na PS4 bo nagle patchem podciągną rozdziałkę utrzymując inne parametry w tej samej jakości - uff, przeczytałem na głos i wlasnie leżąca obok Pani topless śmieje sie z podgraczy.

To jest kompletnie żałosne, ze XboxOne ledwo ledwo zipie aby dorównać Lordowi SONY, strach pomyśleć co bedzie dalej...

Gdyby nie Lordowie z Sony, to Microshit pompowałby nadal analnie januszy gamingu, a oni z ch,ujem po wyrostek zachwycaliby sie darmową rektoskopią. *

*w cenie abonamentu Gold of kors.

Beka z Was, wskakuję do basenu a Wy zapewne teraz klawiatury w dłoń, krzesła biurkowe Piotruś4 wyprostowane i ah oh ah jak nie odpowiecie uf ah oh jak nie udowodnicie, że Steam nadzieją swiata. A potem wyprost na krześle, palce rozciągnięcie i na podwieczorek do mamy zejdziecie.

Opublikowano

Już przed czy po zbliżaniu nozdrzy do pośladków kolegi barona?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

W sumie faktycznie fajna sprawa z tym Sony. Nie ma w co grać, same nudy i multiplatformy, to 'baronowie' z desperacji na basen publiczny sobie poszli. Kurcze, Sony takie dobre, dba o kondycję fizyczną swoich owieczek.

Opublikowano

Bardziej mi się to widzi jak Bubbles i Johnny z The Wire :/. Siedzą zaćpani w jakiejś melinie, nie ma PS4, nie ma gier, nie ma 55-calowej bravii, jest tylko stary rozklekotany komputer, para materacy i zużyte strzykawki, a jedyna rozrywka to jakieś życie fantazjami o plażach, kobietach, mocnej konsoli i grywalnych eksach na nią oraz wypisywanie tychże na forum dla konsolomaniaków. #thisisliving

PlayStation. Not even once.

Opublikowano

Niedziela, 15.00, na polu upał, Baronowie wlasnie przy własnym basenie popijają orzeźwiającego, wytrawnego szampana z sokiem brzoskwiowym, podziwiają zgrabne, roznegliżowane ciała ich kobiet i leniwie leżąc na drewnianych leżakach z materacami z kaczych piór omawiają plany na wieczorny cinematic expiriens.

baseniki.jpg

Sok_BOBO_FRUT_jablkowo-marchwiowo-brzosk

kiepska ta klapkowa wersja Teneryfy ;/

Opublikowano

Bardziej mi się to widzi jak Bubbles i Johnny z The Wire :confused:. Siedzą zaćpani w jakiejś melinie, nie ma PS4, nie ma gier, nie ma 55-calowej bravii, jest tylko stary rozklekotany komputer, para materacy i zużyte strzykawki, a jedyna rozrywka to jakieś życie fantazjami o plażach, kobietach, mocnej konsoli i grywalnych eksach na nią oraz wypisywanie tychże na forum dla konsolomaniaków. #thisisliving

PlayStation. Not even once.

Marzenia xbotów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.