Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Yoshida, zawsze szanowałem, a Knur Spencer co tam? Cofanie czasu w racerach, strzelanie do botów w fps czy wygrana każda walka w KI, bo nie można jej przegrać?

:yao:

PS. Beka z niedowiarków, którzy nie wierzyli w jego platynę.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fanek też scalakował więc żaden wyczyn

Opublikowano

Yoshida, zawsze szanowałem, a Knur Spencer co tam? Cofanie czasu w racerach, strzelanie do botów w fps czy wygrana każda walka w KI, bo nie można jej przegrać?

:yao:

PS. Beka z niedowiarków, którzy nie wierzyli w jego platynę.

On tylko udaje ze gra, te zboki graja za niego,beka z typa i tyle. Spencer'a to ty szanuj bo to dzieki niemu sytuacja z prawilnym next genem sie poprawila.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

CHCIAŁEM PROSIĆ MODERACJĘ O USUNIECIE Z REGULAMINU NA CZAS E3 ZAKAZU DOTYCZĄCEGO UMIESZCZANIA GIFOW KTORYCH WIELKOŚĆ PRZEKRACZA 10MB.

absolutnie zdaje sobie z tego sprawe ze punkt ten dotyczy MaZZeo jak i innych ktorzy nie wiedza jaki maja internet, jednak czas targów E3 jest czasem dla forumka radosnym, od zapowiedzi gier po toczenie beki, przecież po to mamy Console Wars.

Wniosek odrzucony, probowalem przekonac sily wyzsze ale niestety nie da rady, wszystko przez urzadzenia mobilne, raka branzy gier komputerowych oraz jak sie okazuje, forumka tez, przykro mi. :dunno:

Opublikowano

A Ty już wiesz co to jest honor ? czy dalej udajesz, że nic się nie stało ?

Wiem co to jest honor, i wiem o co się zakładałem w przeciwieństwie do twojego chłopka.

Czyli dalej palisz frana, czemu mnie to nie dziwi.

Opublikowano

A Ty już wiesz co to jest honor ? czy dalej udajesz, że nic się nie stało ?

Wiem co to jest honor, i wiem o co się zakładałem w przeciwieństwie do twojego chłopka.

Czyli dalej palisz frana, czemu mnie to nie dziwi.

Nie pisz do mnie tym narkotykowym slangiem dresiarzu, nigdy nie paliłem frana i nie zamierzam. Tylko ryż, kurczak i kreatyna.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Fanek też scalakował więc żaden wyczyn

no nie wiem czy żaden, osoby z forumka które mają platyne można by pewnie wyliczyć na palcach dłoni mojej i Twojej

Opublikowano

wyliczyć na palcach dłoni mojej i Twojej

mlvcp.jpg

Opublikowano

Tu raczej chodzi o to ze tylko Fanek moze takie rzeczy wymyslic :reggie:

Opublikowano

nie odbierzecie mi skilla w Bloodbornie, nie po to tyle kląłem przy tej grze :D

Opublikowano

Racja, Fanek jeden z lepszych transferów w ostatnim czasie do Królestwa Niebieskiego.

Opublikowano

<-------- czuje w kościach, że gameplay z Uncharted na E3 będzie o tak wyglądać!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Według Lemusów jestem botem, bo mam 3 konsole Sony - dobre rozumowanie. Czyli jakbym nie miał żadnej, to pewnie byłbym dla nich Kaz Hiraiem.

Przede wszystkim jesteś kłamcą i mitomanem. może te trzy konsole też sobie ubzdurałeś.

+ zeldunie na ninke

2616399_WP_20150608_002.jpg

MASZ TU JESZCZE DODATKOWO PADY + HS SONIACZA, W KTÓRYM PĘKA PAŁĄK  u wielu osób i sam go reanimowałem niedowiarku

2616499_WP_20150608_003.jpg

A TERAZ DAWAJ PSN ID ALBO (pipi)

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Racja, Fanek jeden z lepszych transferów w ostatnim czasie do Królestwa Niebieskiego.

xD jaka drużyna takie transfery

Opublikowano

<-------- czuje w kościach, że gameplay z Uncharted na E3 będzie o tak wyglądać!

Taki rozpikselowany?

Opublikowano

Bartek Ty tez jestes w tej druzynie, przeciez niedawno zaliczyles transfer. :lapka:

Opublikowano

CHCIAŁEM PROSIĆ MODERACJĘ O USUNIECIE Z REGULAMINU NA CZAS E3 ZAKAZU DOTYCZĄCEGO UMIESZCZANIA GIFOW KTORYCH WIELKOŚĆ PRZEKRACZA 10MB.

absolutnie zdaje sobie z tego sprawe ze punkt ten dotyczy MaZZeo jak i innych ktorzy nie wiedza jaki maja internet, jednak czas targów E3 jest czasem dla forumka radosnym, od zapowiedzi gier po toczenie beki, przecież po to mamy Console Wars.

Wniosek odrzucony, probowalem przekonac sily wyzsze ale niestety nie da rady, wszystko przez urzadzenia mobilne, raka branzy gier komputerowych oraz jak sie okazuje, forumka tez, przykro mi. :dunno:

f.gif

wsod.gif

whid.gif

Opublikowano

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Bartek Ty tez jestes w tej druzynie, przeciez niedawno zaliczyles transfer. :lapka:

Ja tak samo.

Serio panowie, dawno się tak wyśmienicie nie bawiłem. Wreszcie fun z gry, a nie tylko wirtualne klepanie punkcików jak w jakim MMO.

Na klocu ostało się online może 5-7 znajomych online i to większość ze stanów, z kolei na PSN zawsze po 30 typa zalogowawnych. Dominacja to za mało powiedziane.

Opublikowano

ping, nikt w to nie uwierzy, niestety trolling cie przerosl.

Opublikowano

maxresdefault.jpg

eaeJSre.jpg

Opublikowano

Taki rozpikselowany?

Bansai nie pomagasz

Opublikowano

Boze, spraw zeby zbanowano tego fanka, przeciez on jest definicja internetowego lamusa :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.