Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ping, nikt w to nie uwierzy, niestety trolling cie przerosl.

Zapytaj tutaj kolegów na forum, jak często widzą mnie na PSN online. Na pewno ktoś potwierdzi.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bartek Ty tez jestes w tej druzynie, przeciez niedawno zaliczyles transfer. :lapka:

Nigdy. 

Opublikowano

exakt, no ta. publiczność w tle w racerze jest ważniejsza niż główny bohater w pif pafie więc porównać trzeba  :dynia:

Opublikowano

exakt, no ta. publiczność w tle w racerze jest ważniejsza niż główny bohater w pif pafie więc porównać trzeba  :dynia:

chodzi o sam fakt downgrade, nie od dziś wiadomo że każdą to produkcję dopada, beczenie z U4 można porównać z tym z Forzy to wszystko.

Opublikowano

Blubi, faktow nie oszukasz. :lapka:

Opublikowano

Ja zrozumiałem żart Fanka. :reggie:

Na kolankach u Fanka, czy można upaść niżej, można w końcu to Yeti.  :reggie:

Opublikowano

Suteq nie sikaj ja dobrze wiem kim jestem, zobaczymy jak ty będziesz chciał kupić szrota bo kapiszony4 wyjdą :teehee:

Opublikowano

<-------- czuje w kościach, że gameplay z Uncharted na E3 będzie o tak wyglądać!

maxresdefault.jpg

eaeJSre.jpg

Ten drugi screenshot pochodzi z FM4

Opublikowano

beczenie z U4 można porównać z tym z Forzy to wszystko.

No nie do końca, bo tępe boty porównują przerywnik filmowy do gameplayu i sobie na tej podstawie wymyślają downgrade.

Opublikowano

No nie bylbym taki pewien Kalafiorku, gdyz z dnia na dzien coraz mniej mi sie chce w to zagrac.

A jak juz to kupie na koniec generacji to guwno.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

chodzi o sam fakt downgrade, nie od dziś wiadomo że każdą to produkcję dopada, beczenie z U4 można porównać z tym z Forzy to wszystko.

hola hola, ale w zielonej krainie nikt się nie kłócił, że to wygląda tak samo xD 

czego o klapach powiedzieć nie można, nie ten wiatr, inna pogoda, Drejk nie jest mokry ale ogólnie wygląda tak samo.

Opublikowano

Te kapiszony 4 to nie jedyna gra ktora zaliczyla downgrade na tej stacji guwna, infamous SS i the order tez zaliczyl downgrade xd

inFAMOUS_E32013_31_670.jpg

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Dawno wyplatynowane. Teraz Atelier Escha & Logy + kilka innych gier, ale nie wykupiłem jeszcze pakietu odświeżania na stronie z trofikami.

Dave jaki zbulwersowany, bo gram w dobre gry, a nie piksele z humble bumble.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Dzisiaj kolejne pancze z Zielonego Królestwa - MS jutro wypuszcza DLC do Horizon 2 z autami Porsche, a do tego dogadali się z EA i auta Porsche będą też w Forza Motorsport 6.

Opublikowano

Te kapiszony 4 to nie jedyna gra ktora zaliczyla downgrade na tej stacji guwna, infamous SS i the order tez zaliczyl downgrade xd

Jedyne co tu zalicza downgrade, to nasze IQ od czytania twoich wypocin.

Na inny temat: RaD teraz samo będzie publikować swoje gry. Więc Sony chyba zakończyło z nimi współpracę :obama:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Zapytaj tutaj kolegów na forum, jak często widzą mnie na PSN online. Na pewno ktoś potwierdzi.

no fakt, ostatnio dość często jesteś online, w destiny na zmiane z chińskimi gierkami cisniesz

Opublikowano

no fakt, ostatnio dość często jesteś online, w destiny na zmiane z chińskimi gierkami cisniesz

W Destiny grałem ze dwa razy.

Tutej widać co ogrywam: http://www.truetrophies.com/ping182.htm

24 level wbity :banderas:

Do końca wakacji będzie 25.

Opublikowano

czuje, ze to bedzie za(pipi)iste E3

oczekiwania z obu obozow sa bardzo duze

minal juz czas raczkowania, konsole zostaly poznane

potrzebne sa nowe gry, zapowiedzi, cokolwiek

bedzie goraco w CW

Zaiste bedzie bardzo gorąco. Klapki spłoną w anihilacyjnym ogniu atomówek prawdy :daddy:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

boty cos probuja ale ich niewiedza jest niesamowita - tu ze niby team ico to studio wewnetrzne sony, tu ze niby sony japan wydalo bloodborne wiec ich nastepna gra pewnie za 2 lata

juz tydzien temu pisalem i powtorze - japan studio to calkowicie inny twor niz inne studia wewnetrze sony, to skupisko kilkuset ludzi (najwieksze studio sony), ktorzy dziela sie na teamy jedynie na czas pracy nad projektami lub tez wspopracuja z teami z zewnatrz - bloodborne, siren, gravity rush, freedom wars, soul sacrifice, tommorow childer itp - wszystko i wiele innych jest od nich, najbardziej plodny oddzial jesli chodzi o sony

Opublikowano

No też nie wiem ile można powtarzać, że Japan Studio to ponad 600+ pracowników i zdecydowanie największy oddział związany z grami (bo oprócz produkowania gier zajmują się inkubowaniem pomysłów innych, mniejszych devów z KKW i współpracą producencką z innymi graczami na rynku z JP, jak FROM czy Level 5 *).

* jeśli ten JRPG od L5 jest robiony razem z SJ to odpada Ni No Kuni II, ponieważ gra nie jest IP Sony.

@SzczurekPB

No, w dodatku ich szefem będzie naprawdę gruba ryba, bo były COO Blizzarda Paul Sams. Trochę nieoczekiwanie, bo to wszystko stało się po porażce finansowej i słabym przyjęciu przez prasę oraz (dużą)część graczy.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

No też nie wiem ile można powtarzać, że Japan Studio to ponad 600+ pracowników i zdecydowanie największy oddział związany z grami (bo oprócz produkowania gier zajmują się inkubowaniem pomysłów innych, mniejszych devów z KKW i współpracą producencką z innymi graczami na rynku z JP, jak FROM czy Level 5 *).

* jeśli ten JRPG od L5 jest robiony razem z SJ to odpada Ni No Kuni II, ponieważ gra nie jest IP Sony.

Nikt tu nie pisał, że Japan studio to mały oddział etc.

Polemika była z Yetim, który uważa że Team ICO to nie zespół tylko jakiś nie wiem zlepek ludzi... Jest to zespół developerów wchodzący w skład Japan Studio i takie są fakty. Japan studio to nie największy oddział związany z grami (no chyba, że mówiłeś tylko o Sony to zgoda) - Ubi M jest większe.

BTW

RIP The Order 1887

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1059039 

:reggie:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

RIP The order 1887 od ready at dawn, niech sony zleci komus kto sie zna na gierkach na stacjonarki prace nad kontynuacja, a nie firmie co zatrzymala sie na przenosniakach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.