Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Starh

No jasne, że tylko o Sony :) (z taśmą produkcyjną od UBI nic nie jest w stanie konkurować)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czyli jednak jest szansa ze z kontynuacji Order moze wyjsc cos lepszego niz film. Potencjał jest.

Opublikowano

Czyli jednak jest szansa ze z kontynuacji Order moze wyjsc cos lepszego niz film. Potencjał jest.

Nie. The Odór już się ulotnił...
Opublikowano

niech sony zleci komus kto sie zna na gierkach na stacjonarki prace nad kontynuacja, a nie firmie co zatrzymala sie na przenosniakach

Gra się sprzedała słabo i miała niskie oceny - to IP jest martwe i robienie kontynuacji by było tylko stratą czasu i pieniędzy.

Opublikowano

to tym bardziej mnie rozdu.pia jak ktos w sony i w rad mial przekonanie, ze ta gra jest tak dobra, ze sprzeda sie dobrze/zgarnie dobre oceny, ze tak chamsko zakonczyli w polowie nie zamykajac nawet jednego watku

to jest najgorszy ex aaa od sony w jaki kiedykolwiek gralem

Opublikowano

Gra się sprzedała słabo 

Serio ? Obawiałem się, że stukną 3 miliony (albo i więcej). Jeżeli jednak gracze wypieli się na tą srakę to:

comment_4PGzQTpMvG0Q719iKlYsOtKEgKbpDHQh

Opublikowano

The Order sprzedał się niewiele gorzej niż Forza Horizon 2 i lepiej od Sunset Overdrive, którego kontynuację przynajmniej część botów uważa za oczywistą :pawel:

Opublikowano

2 razy mniejsza baza użytkowników i sto razy lepsze tytuły - no ale próbuj dalej odpadzie  :yao:

Opublikowano

The Order sprzedał się niewiele gorzej niż Forza Horizon 2 i lepiej od Sunset Overdrive, którego kontynuację przynajmniej część botów uważa za oczywistą :pawel:

A potem zobacz na MC i opinie graczy karaluchu. 

Opublikowano

odpadzie  :yao:

karaluchu

wyższa kultura konsolowości

Opublikowano

No już, nie płacz, na ircu koledzy pocieszą.

Tak czy inaczej Order jest chu.jozą, która na szczęście pogrzebano, a nie ładowane w nią kolejne miliony.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

<-------- czuje w kościach, że gameplay z Uncharted na E3 będzie o tak wyglądać!

maxresdefault.jpg

eaeJSre.jpg

boomheadshot gif!

http://i.imgur.com/O2sHhRy.gif

niezła beczunia z anczarteeed, miało być pięknie jak rendery sony z 2005 a wyszło jak zawsze, sonybociarnia oszukana z pełnymi ustami  :)

Opublikowano

Polemika była z Yetim, który uważa że Team ICO to nie zespół tylko jakiś nie wiem zlepek ludzi... Jest to zespół developerów wchodzący w skład Japan Studio i takie są fakty. Japan studio to nie największy oddział związany z grami (no chyba, że mówiłeś tylko o Sony to zgoda) - Ubi M jest większe.

Ten znów coś sobie wymyślił. Team ICO to zlepek ludzi, zespół, grupa czy co tam sobie chcesz, która wchodzi w skład SCEJ. Wchodzą do budynku należącego do SCEJ, pensie płaci im SCEJ, mijają się codziennie ze swoimi kolegami z SCEJ, a przed ekranem tytułowym ich gier pojawia się logo developera, którym jest SCEJ, a nie Team ICO. Oficjalnie, na papierze, nigdy nie było czegoś takiego jak Team Ico.

Opublikowano

idąc tym tropem można powiedzieć, że nie ma czegoś takiego jak SCEJ, jest tylko SONY z różnymi zlepkami ludzi. Brawo.

Opublikowano

Ping uzalezniony od destiny :reggie:

Co dalej? Battlefildzik po 5h dziennie?

Opublikowano

Ale kogo obchodzi jakiś Team ICO ? Zrobili ICO i Shadow, które jezeli się nie mylę w zawrotnych ilościach się nie sprzedały a otoczono je prawie, że kultem. Słuch po tych devach zaginął az do TLG, którego również nie ma i niewiadomo czy będzie a jak już będzie to takie pytanie .... jak się czuć muszą Ci, którzy dla tej gry wcześniej kupili PS3 a teraz mają kupić PS4 ?

Opublikowano

idąc tym tropem można powiedzieć, że nie ma czegoś takiego jak SCEJ, jest tylko SONY z różnymi zlepkami ludzi. Brawo.

:facepalmz:

które jezeli się nie mylę w zawrotnych ilościach się nie sprzedały a otoczono je prawie, że kultem

Co ma jedno wspólnego z drugim, w ogóle grałeś w tę gry?

Opublikowano

Ps2 dumnie leży obok Dreamcasta. Założyłbym się z Tobą o fotke ale widze jak zakłady z Tobą się kończą ;) 

Ale wracając chodzi o to ze Team ICO również jakimś kultem mianowano a jest jak Yeti mówi ... to zlepek randomów :P 

Edytowane przez Mani

Opublikowano

odpadzie  :yao:

karaluchu

wyższa kultura konsolowości

No Ty Lemonoiurasirasie jesteś ostatnią osobą, która powinna się wypowiadać na temat kultury - wyzwać kogoś od kłamców i mitomanów potrafisz, a prawdę wolisz "zakopać" lub wrzucić do rzeki niczym SBcy za czasów PRLu. 

Faktycznie kultura w pełnej krasie! 

:reggie:

@Yeti

W kuluarach branży mówiło się na zespól Uedy "team ico" i tak oni są wewnętrznym zespołem Japan Studio. Teraz zadowolony? 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Szkoda The Order, ciekawe uniwersum, gdyby tylko dodali gameplay w drugiej czesci, to fajna gra by z tego wyszła.

Opublikowano

Zesralaby sie.

Opublikowano

No Ty Lemonoiurasirasie jesteś ostatnią osobą, która powinna się wypowiadać na temat kultury - wyzwać kogoś od kłamców i mitomanów potrafisz, a prawdę wolisz "zakopać" lub wrzucić do rzeki niczym SBcy za czasów PRLu. 

Faktycznie kultura w pełnej krasie! 

Dzisiaj żeś coś majaczył o odejściu ponad połowy pracowników z "Team ICO" - bzdura totalna, źródła brak i tak dzień w dzień w co drugim poście. Albo kłamiesz z premedytacją, albo jesteś... no cóż - mało rozgarniętym forumowiczem.

Opublikowano

Oho, ogar i wyrocznia gejmingu się wypowiedział. :yao:

:yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Kłamczuszek i alter ma czelność komuś wypominać brak jakiegoś potwierdzenia. :dafuq:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.