Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Może dlatego, że nie wiesz że lepiej mieć PS3 i masę dobrych gier, niż emulator PS3 w postaci PC-ta, którego posiadanie czyni patologią i byciem gorszym graczem, który powinien płacić kasę reszcie społeczności, za pozwolenie bycia wśród niej...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przecież każdy tutaj zdaje sobie sprawe, że to ty jesteś największą gamingową patologią tego forum i największą cebulą więc do budy serdelku.

Opublikowano

Po co mieć w 2015 roku ps3?

Opublikowano

Ps3 zjada w tym momencie plejke 4... Idę o zakład ze polowa z was nie ograla większości za(pipi)istych tytułów na tej platformie.

Opublikowano

mieszkac w myslowicach i wypominac komus patologie xD

Opublikowano

Przecież każdy tutaj zdaje sobie sprawe, że to ty jesteś największą gamingową patologią tego forum i największą cebulą więc do budy serdelku.

Peka_butthurt.png

Po co mieć w 2015 roku ps3?

Po co mieć najlepszy wybór poprzedniej generacji? Może dlatego, że warto ograć wszystkie hity na najlepszym wyborze poprzedniej generacji i godnie wejść w tą nową, gdy już będzie szlachecka wykładzina przygotowana pod nowego panicza :)

Opublikowano

Lepiej mieć ps3 niż ps4, a najlepiej nie mieć żadnej o! :lapka:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

skonczylem co chcialem za wyjatkiem moze z 4-5tytulow na ps3 i nie wyobrazam sobie znowu wracac do tego ulomnego sprzetu w 2015r, kultura pracy tej konsoli to jest dramat po prostu - gorszej konsoli pod wzgledem softowej nie bylo i mam nadzieje nigdy nie bedzie

jakby juz mnie serio nacislo by te 5 gier skonczyc to po stokroc wolalbym je ograc na x360 bo to i tak multiplatformy

Opublikowano

Po co mieć najlepszy wybór poprzedniej generacji? Może dlatego, że warto ograć wszystkie hity na najlepszym wyborze poprzedniej generacji i godnie wejść w tą nową, gdy już będzie szlachecka wykładzina przygotowana pod nowego panicza :)

No, ale ty masz ps3, a nie X360.

Jeszcze bym zrozumiał jakbyś miał ps3 do exów, ale ty nawet w najlepsze exy nie grasz więc beka. 

Opublikowano

To znaczy w które nie gram? Poza Uncharted.

Sutqu, wierzę że tylko trollujesz, ale nawet jeśli to słabo :reggie:

Opublikowano

Ludzie pokończyli wszystko co chcieli, a ten (pipi) o tym, że najlepiej teraz grać na PS3 ... Mendrek, wiem że może to dla Ciebie być niezłym szokiem, ale tutaj większość ludzi kupiła tą konsolę na początku jej żywota i nie ma backloga. Nie każdy musi czekać 5 lat z zakupem sprzętu.

Opublikowano

Yakuza nie ograna, Uncharted, którego tak bronisz nie ograne, Demon's Souls nie ograne, Ni no kuni nie ograne, wspaniałe Journey nie ograne(no bo w plusie nie było, wiadomo).

Już pomijam to, że przeleciałeś TLOU na easy, żeby nie stracić więcej niż 10zł. :oh_you:

Opublikowano

killzone3

uncharted1

uncharted2

uncharted3

motorstorm pacific rift (cale jedno trofeum co dostaje sie po chyba 3minutach)

gran turismo 5

gran turismo 6

ni no kuni (bez trofeum)

resistance 2

resistance 3

ratchet and clank crack in time

no tak na szybko, dochodza jeszcze exy przed era trofeow ale tego juz nie idzie sprawdzic

Opublikowano

jak się czegoś nie zna to łatwiej to fanatycznie bronić :-)

Opublikowano

Jak można miec ps3 i nie przejść unchartedow xdddd a kilzone to rozumiem, bo to kupa nie gra.

Opublikowano

Ficek ma PS4, a nie przeszedł BB, co w tym dziwnego? Jak komuś nie pasuje jakaś gra, to nie gra, nawet mimo, że to najlepszy tytuł na dany sprzęt.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

aha czyli ogrywany przed mendrka medal od honor frontline lepszy niz killzone3 i trylogia resistance? kumam

Opublikowano

Uncharted 1 to jedna z najbardziej epickich gier na plebs3, faktycznie nie można traktować poważnie w CW ludzi, którzy tego nie ograli. Z całej generacji na PS3 to sprawa wygląda tak:

1. Heavy Rain

2. Uncharted 1

3. Little Big Planet (mimo ogromu sieciowego inwalidztwa)

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Gry warte ogrania na PS3: Demons Souls, TLOU. Chyba nie pominąłem niczego

Opublikowano

To znaczy w które nie gram? Poza Uncharted.

Patrz na twój gamercard

-Metal Gear Solid IV

-Valkyria Chronicles

-Demons Souls

-Yakuza 3/4

-Journey

-Ico&Shadow of the Colosuss - nie ograne

-Ratchety tylko jedne 

-Sly'a nie ma

-Resistance żadnej nie grane

-Gran Turismo 5/6

-Ni No Kuni nie ograne

-Motostorm ograny tylko ten z plusa xd

pomijam już takie gierki jak okami hd, pupteer, warhawki itp 

Ja nie wiem po co ci ta konsola jak grasz w gorsze multplatformy niż na 360 (oprócz kapeluszy) 

Opublikowano

Uncharted 1 wyżej niż 2 w top 3 i bez mgs4 oraz najładniejszej gry - gow 3 :dynia:

Opublikowano

Gry warte ogrania na PS3: Demons Souls, TLOU. Chyba nie pominąłem niczego

dodaje okami hd, sotc&ico hd, valkyria chronicles i mamy komplet

Opublikowano

Valkyria to multiplatforma  :newell:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

No i PS Home. [*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.