Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ratchet TOD i Crack in Time  to były ostatnie dobre Ratchety, miejmy nadzieję, że seria jeszcze powstanie z kolan, na które upadła przy dwóch ostatnich odsłonach.

Edytowane przez Wieslawa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficuś, kupuj Xone - po tegorocznych bombach Microsoftu nie będzie po kitajcach czego zbierać, a jak już zobaczysz ten świat bez obiektywu Sony, to nagle życie stanie się lepsze ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Valkyria Chronicles nie miało żadnych trofików, więc nawet jeśli ktoś ograł to się chyba nie wyświetla w profilu.

Zresztą nikt normalny nie grałby w to teraz na ps3, kiedy byle toster odpali lepiej i bez tych zyebanych długich loadingów.

Opublikowano

MGS4, GOW3 - kolejne części seryjki z retrokonsolek, fajne, ale nie rewolucyjne. MGS4 może trochę tak, ale GOW3 to był spory downgrade po petardzie w postaci GOW2.

Opublikowano

Ficuś, kupuj Xone - po tegorocznych bombach Microsoftu nie będzie po kitajcach czego zbierać, a jak już zobaczysz ten świat bez obiektywu Sony, to nagle życie stanie się lepsze ;)

:dynia:

Polecić Ci mojego lekarza?

Opublikowano

Po co? Widać, że nie jest najlepszy w swoim fachu

Opublikowano

Ludzie pokończyli wszystko co chcieli, a ten (pipi) o tym, że najlepiej teraz grać na PS3 ... Mendrek, wiem że może to dla Ciebie być niezłym szokiem, ale tutaj większość ludzi kupiła tą konsolę na początku jej żywota i nie ma backloga. Nie każdy musi czekać 5 lat z zakupem sprzętu.

Tego nie pisałem nigdy. Mi nie dane było kupować fata (na szczęście, bo pewnie bym w moich warunkach YLOD-a złapał), potem nie miałem dużo kasy na gry, a jak już zacząłem lepiej zarabiać, to zaczęło brakować czasu na granie i chęci już nie takie zapalczywe. Toteż ja mam backloga. Kocham gry i nie zamierzam tych dobrych porzucać tylko dlatego, że nastąpiła nowa generacja. Która nota bene dla mnie jeszcze się nie rozkręciła...

Jak można miec ps3 i nie przejść unchartedow xdddd a kilzone to rozumiem, bo to kupa nie gra.

Można. Nie lubię klimatów Indiany Jonesa. Tomb Raidera też nie ruszyłem, i co? Mam grać, "bo trzeba" ? "Bo trzeba" to co najwyżej w TLOU, reszta wedle gustu.

Ps. O dzięki Ficuś że mi przypomniałeś o Ni no Kuni. A PR nie dla mnie. O wiele bardziej wolę model jazdy w Apocalypse i Arctic Edge. KZ3 przeszedłem w coopie, gra bardzo ładna i pełna detali, ale forma przerosła treść. Symulatory i platformówki to nie są moje gatunki.

Coś jeszcze?

Opublikowano

Yakuza 3/4 to genialne gry. Jedyne szpile, dzięki którym nie żałowałem zakupu Plebsu 3. Reszta to ładna konfekcja na czele z Kapiszonami 1-3...

Opublikowano

Ja w zadna yakuze nie grałem, ale jak tak polecacie to sprawdzę.

Opublikowano

z 50 exów na ps3, karolek ogrywa trzy i pisze, że ps3 najlepsza konsola, jezu jakby ograł choćby połowe z pc lub konsol nintendo to by dopiero wtedy było 

Opublikowano

K-łamszewski, sprawdź może lepiej jeszcze raz mój profil i powiedz czy serio widzisz tam 3 ex'y? Chyba że Ci się jakaś cyfra przed trójka nie wcisnęła, to ok.

Opublikowano

Po co? Widać, że nie jest najlepszy w swoim fachu
Moze jestes ciężkim przypadkiem?
Opublikowano

Yeti,Medrek kupicie?

untitledvpr8j.png

Opublikowano

okulary 3D na ps4, lol, przecież to wymaga puszczenia minimum 2 x 60fps żeby se nie obrzygać kanapy, a ta konsola potrafi tylko 1 x 30fps.

Opublikowano

Wirtualny helm o gry w 30 klatkach chyba bym umarl.... Nawet komp do okulusa to min 3k, a ludki mysla ze morfeusz będzie dziać elegancko nie wywolujac skutków ubocznych

Opublikowano

Sony pewnie zapowie na to gry AAAktore nie istnieja(tak jak to zrobili z vita)  a pozniej bedzie wypuszczac indyki na VR :D Wiec 8bit indyk nie bedzie mial problemu z 2x60fps

Yeti,Medrek kupicie?

untitledvpr8j.png

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Oni zamiast wydać € na normalne exy to topią kasę znów w gownie pokroju paleczek do ps3.

Opublikowano

Do dzisiaj wspominam funkcję wstecznego lusterka z ekranu PSP do F1 Championship Edition na PS3. Do dzisiaj można znaleźć recenzje, że to tak rzekomo działało.

Greatness awaits.

Opublikowano

Przewiduję, że Project Morpheus to będzie największa wtopa w historii Sony, a ludzie będą rzygali pod siebie, albo grali w indyki z pegasusa na tym. 

Konsolka jest za słaba, żeby pociągnąć cokolwiek sensownego z wykorzystaniem tego szmelcu. 

Opublikowano

Co za czopy, zamiast w końcu wykupić od któregoś giganta magazynowania danych powierzchnię dyskową, żeby ludzie nie ściągali 10GB przez 5h to pakują kasę w jakieś chu.yostwo. Każdy dzień bez opłaconego plusa to świadomość, że nie dokładam się do kolejnego niewypału.

Opublikowano

E, ale gdzieś czytałem że Morpheus miałby dodatkowo trzy oddzielne procesory (dźwiękowy DSP, FRC właśnie do klatek animacji i ich interpolacjii, i jeszcze jeden do korygowania zniekształceń), które byłyby podpinane między konsolę a headset. Nie wiem czy to nadal jest aktualne, ale to było w prototypach...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.