Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek wierzysz w bajki?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

399$ za podróbę oculusa 30fps? serio? xDD

xD

dX

Dx

Opublikowano

Co za czopy, zamiast w końcu wykupić od któregoś giganta magazynowania danych powierzchnię dyskową, żeby ludzie nie ściągali 10GB przez 5h to pakują kasę w jakieś chu.yostwo. Każdy dzień bez opłaconego plusa to świadomość, że nie dokładam się do kolejnego niewypału.

Dokładnie, transfer na ps4 to jakiś żart. Poczas gdy ze steama ściągałem gry z przyzwoitą prędkością, to pobieranie mgsa na ps4 wołało o pomstę do nieba. To co trzyma mnie przy ps4 to przede wszystkim gry i fakt, że wolę konsolę od pecetów, ale cała ich polityka i infrastruktura sieciowa to gó.wno obes.rane.

Opublikowano

Bez urazy, ale prędzej martwiłbym sie o Oculusa niz o

Morfeusza, Morfeusza wydaje firma która wie jak projektować sprzęt, prędzej martwiłbym sie o gry na to niz o faktyczne działanie tego.

Kazdy sprzęt sygnowany logiem Sony to kawał dobrego sprzętu, od Vity przez HMZ-T1 i Bravie kończąc na PlayStation, mozna śmiać sie z serwisu, gorszych materiałów i brak wsparcia ale śmianie sie z technologii to troche kaleka argument.

Wiesławie wybaczam, ona nie ma pojęcia o niczym i dla niej technologicznie X1> PS4 ale reszte prosze o jakaś granice przyzwoitości.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Kazdy sprzęt sygnowany logiem Sony to kawał dobrego sprzętu

Zwlaszcza te na trzech nóżkach :sir:

Opublikowano

Ale to zacznij od siebie kolego. :hi:

Po skonczeniu Wieska czuje taka pustke jako gracz. Dobrze ze mam buroki i od biedy te podrobe infamous.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wydamy 350$ na konsole, 400$ na tego oculusa dla januszy i pogramy w indyki w których będziemy strzelać do kaczek albo wysuwać szuflady

z oculusem mozna sie pobawić praktycznie w kazdej grze z widokiem fpp (na pc) - chwila roboty dla moda

no nie wiem co lepsze, ale mówio że tylko sony

Opublikowano

Mendrek wierzysz w bajki?

Raczej tu nie chodzi o bajdurzenie, ale o zwykłą logikę. 

Opublikowano

wydamy 350$ na konsole, 400$ na tego oculusa dla januszy i pogramy w indyki w których będziemy strzelać do kaczek albo wysuwać szuflady

z oculusem mozna sie pobawić praktycznie w kazdej grze z widokiem fpp (na pc) - chwila roboty dla moda

no nie wiem co lepsze, ale mówio że tylko sony

Jesli tak bedzie to nikt tego nie kupi, w czym widzisz problem?
Opublikowano

Morfeusza, Morfeusza wydaje firma która wie jak projektować sprzęt, prędzej martwiłbym sie o gry na to niz o faktyczne działanie tego.

Kazdy sprzęt sygnowany logiem Sony to kawał dobrego sprzętu, od Vity przez HMZ-T1 i Bravie kończąc na PlayStation, mozna śmiać sie z serwisu, gorszych materiałów i brak wsparcia ale śmianie sie z technologii to troche kaleka argument.

Wiesławie wybaczam, ona nie ma pojęcia o niczym i dla niej technologicznie X1> PS4 ale reszte prosze o jakaś granice przyzwoitości.

Owszem, telewizory Sony są faktycznie niezłe, Vita to też kawał dobrego sprzętu, zestawy słuchawkowe Sony są w porządku. 

Ale co z tego? Sony ma talent i to największy na świecie do eliminacji własnych produktów. Morpheus będzie tym samym, co Move albo Eye Toy - tym bardziej za kwotę 400$, przecież te pieniądze to jakiś dow(nene).

Opublikowano

Zresztą HoloLens od MS-u też ma zintegrowane podzespoły, więc nie widzę powodów dla którego PM miałby sobie nie pomagać dodatkowymi ;)

Opublikowano

Zresztą HoloLens od MS-u też ma zintegrowane podzespoły, więc nie widzę powodów dla którego PM miałby sobie nie pomagać dodatkowymi ;)

To może mieć zintegrowane podzespoły i być najmocniejszymi okularami świata, ale Sony i tak to uje.bie swoim oprogramowaniem i poprawkami stabilności :/

Opublikowano

Owszem, telewizory Sony są faktycznie niezłe, Vita to też kawał dobrego sprzętu, zestawy słuchawkowe Sony są w porządku.

Ale co z tego? Sony ma talent i to największy na świecie do eliminacji własnych produktów. Morpheus będzie tym samym, co Move albo Eye Toy - tym bardziej za kwotę 400$, przecież te pieniądze to jakiś dow(nene).

Owszem, pewnie tak bedzie, ale śmianie sie ze Morfeusz to bedzie niedorozwinięty brat Oculusa jest żałosne wlasnie ze względu na to ze Sony umie robic sprzęt, nie unie go tylko sprzedawać, PS4 jest jedynym wyjątkiem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Rany, cena typu placeholder, a wy już panikujecie. Kiedys PSP kosztowalo tam 999 dolców, a Vita 400, też przed oficjalną ceną.

No ale zielone ekoludki już żarliwie napi.erdalają w klawę w przypływie wizji potencjalnej beki, niczym fatamorgana na pustyni.

Opublikowano

okulary 3D na ps4, lol, przecież to wymaga puszczenia minimum 2 x 60fps żeby se nie obrzygać kanapy, a ta konsola potrafi tylko 1 x 30fps.

Grodzka Anno - co wg ciebie znaczy 2 x 60 fps? Morfeusz to 2 x 960 x 1080 x 60 fps czyli 1 x 1920 x 1080 x 60 fps, a takich gier na PS4 jest sporo. Na dodatek Morfeusz interpoluje klatki i gry 60 fps wyświetla w 120. Jeśli gogli da się używać do wyświetlania treści niekoniecznie przystosowanych do 3D i VR (osobisty telewizor na głowie), to przy dobrej cenie mają jakieś szanse na sukces.

No ale zielone ekoludki już żarliwie napi.erdalają w klawę w przypływie wizji potencjalnej beki, niczym fatamorgana na pustyni.

Najlepsze jest to, że ich Holo Lens aktualnie wygląda dużo bardziej śmiesznie.

Opublikowano

VR nie wyswietlajacy materialow przystosowanych do VR to cos jak nieistniejace studio robiace nieistniejaca gre?

Opublikowano

Jeśli gogli da się używać do wyświetlania treści niekoniecznie przystosowanych do 3D i VR (osobisty telewizor na głowie), to przy dobrej cenie mają jakieś szanse na sukces.

http://www.cmoar.com/

Opublikowano

Nawet jak Sony zrobi te gogle dobrze to i tak s(pipi)ą wsparcie dla tego urządzenia zaraz po jego premierze.

BTW

Sprzedaż wieśmiaka w UK

PS4 had 63% of W3 sales. 37% share for bone and pc 

http://metro.co.uk/2015/05/26/the-witcher-3-is-biggest-new-release-of-2015-in-uk-sales-charts-5215437/

Jaka dominacja sprzedażowa na ps4  :woot:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nawet jak Sony zrobi te gogle dobrze to i tak s(pipi)ą wsparcie dla tego urządzenia zaraz po jego premierze.

BTW

Sprzedaż wieśmiaka w UK

PS4 had 63% of W3 sales. 37% share for bone and pc 

http://metro.co.uk/2015/05/26/the-witcher-3-is-biggest-new-release-of-2015-in-uk-sales-charts-5215437/

Jaka dominacja sprzedażowa na ps4  :woot:

Jeszcze na dobitkę:

The other big winner in the charts this week is… Farming Simulator 15. The ‘game’ has already been out on PC for some time, but last week was released on last and current gen consoles. For some reason the Xbox versions were the most popular, so we guess plenty of people must’ve liked Farming Simulator 14

Na PS4 Wiedźmin. Na Xboxa Wieśniak(i). I wszystko jasne...

Opublikowano

Ja kibicuję wszystkim goglom, czy to Sony czy to Valve, czy Occulus (szczerze powiedziawszy to już jest całkiem sporo gier zapowiedzianych na okulary VR), testowałem tylko te ostatnie i to zdecydowanie ciekawe doświadczenie. Im więcej graczy na rynku tym lepiej.

Opublikowano

Ahahahahahahahahahahshahahahaha :dynia:

Konsola dla Januszy

Oni przynajmniej grają w tego wieśka w 30 klatkach z tripple bufferingiem, a nie ja my bieda wersja z 20 :klapek:  na bagnach, przy latarni w 15, omijaniem deszczu dzięki medytacji i lagiem NPCtów w Novigradzie.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

xbox konsolą dla stunika

Opublikowano

VR nie wyswietlajacy materialow przystosowanych do VR to cos jak nieistniejace studio robiace nieistniejaca gre?

sony1.jpg

Drogi gadżet dla zwycięzców życia. Możecie nie znać.

Opublikowano

Drogi gadżet dla zwycięzców życia. Możecie nie znać.

Taki za(pipi)isty, że Japońce dymają klientów na zachodzie bo oledy ma tylko japońska wersja (nie ma ona nawet menu po eng)....

BTW

foto_86390e2d1d1539a3c29df23db433d791.jp

Człowieku bez honoru. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.