Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

pewnie ci sami zwycięzcy życia którzy kupują walkmany sony za 1000 $

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ok, dlaczego kłamca i mitoman, który nie potrafi podać źródła na żadną ze swoich rewelacji, nazywa mnie człowiekiem bez honoru? :huh:

Opublikowano

będąc uber klapem i oddanym niczym syn wojownikiem playstation wstydzisz się ukazać imię jakie nadało ci sony - psnid

Opublikowano

Wszyscy doskonale znacie moje PSN id, a że was dupa boli, bo nie macie wglądu w moją bibliotekę gier? No cóż... niech was boli dalej. Na pocieszenie zawsze możecie liczyć na zdjęcie na tle forum okraszone środkowym palcem :lapka:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

biblioteke xd 56 gier ogranych przecież moja babcia więcej gra i ma więcej gier niż ty

Opublikowano

Patcher wczoraj "Nie będzie obniżki ceny konsol teraz ani na e3"

Odpowiedzi w temacie na gafie
"Obniżka potwierdzona Pany, wnosimy toast!"

Dziś

M$ obniżył cene łanka

Gaf:

Thanks Patcher

xD

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ale z tym gafem to bys sobie dal juz spokoj,

Opublikowano

gaf od tyłu to fag, przypadek?

Opublikowano

Po co mieć w 2015 roku ps3?

Żeby rozkur.wiać maneatery z ziomeczkami?

Opublikowano

Kur.wa znowu sie zaczynaja te irytujace wpisy Gifaro z Gafa bez zrodla.

:/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Czyli bedzie zapowiedź GT7 na targach :banderas:

To bedzie epickie E3, i Forza i Gran Turismo maja do pokazania ze ich marki sa najważniejsze i największe.

Opublikowano

zapowiedź prologu

Opublikowano

zapowiedzieć to sobie mogą, potwierdzać też. w końcu zawsze dotrzymywali terminów :yao:

Opublikowano

Otwarcie konferencji gameplayem z The Last Guardian, potem dobicie przy pomocy Gran Turismo 7, a na koniec jakiś epicki moment z Uncharted 4 na pożegnanie Drake'a z E3 :banderas: Boty powinny budować schrony atomowe, bo chowanie się po kanałach w tym roku ich nie ocali.

Opublikowano

a w tym roku kolekcja anczarted, remaster kratosa i zapewne remaster bijond tu sols xD 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Po co mieć w 2015 roku ps3?

Żeby rozkur.wiać maneatery z ziomeczkami?

To chyba kupie. 

Opublikowano

Jak Sony nie pokaże Ratcheta na konfie to chvj im w dupe az po samo gardło

I jak już pokażą, to lepiej, żeby nie ssał pały

Opublikowano

Otwarcie konferencji gameplayem z The Last Guardian, potem dobicie przy pomocy Gran Turismo 7, a na koniec jakiś epicki moment z Uncharted 4 na pożegnanie Drake'a z E3 :banderas: Boty powinny budować schrony atomowe, bo chowanie się po kanałach w tym roku ich nie ocali.

Odejdź i żyj w zdrowiu, Ty i Twoje wielbłądy.

Opublikowano

Az zapisze sobie tego posta i porownam z tym co Sony pokaze na E3 XDDD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.