Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Elder Scrolls Online na PS4 nie dziala, problemy z logowaniem i serwerami. Na xbox one smiga jak nalezy. Przypadek?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie, to juz standard.

:kaz:

Opublikowano

Od wersji na Xbona wymaga się mniej, więc jakoś mnie nie dziwi, że ma łatwiej.

Opublikowano

Elder Scrolls Online na PS4 nie dziala, problemy z logowaniem i serwerami. Na xbox one smiga jak nalezy. Przypadek?

Niedługo klapy będą mogły wszystkie statusy błędów przeglądać w wirtualnej rzeczywistości :kaz:

Opublikowano

Klapki przeglądają oferty kuchenek mikrofalowych w celu odgrzania kotletów zaserwowanych przez somy

Opublikowano

Przeglądanie forumka z założonym morfeuszem  :fsg:  No i liczę na jakieś chińskie gierki o macaniu małych dziewczynek z różowymi włosami.  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Xbox Live bije na głowę PlayStation Network to już chyba każdy wie mam nadzieję, pewne jest to ze w kolejnych latach różnica będzie się jeszcze powiększać.

Opublikowano

"in call of duty it takes like 10 hits to die, this game isnt fair"

Chyba kolejną u mnie konsolą bedzie poczciwy NES. Again. A Te janusze gejmingu niech sobie grają na LIVE czy PSN. Boże jaki żal aby nie umieć grać w Contre. Toż to przechodziłem za szczyla , nieznając "Konami Code" i nie tracąc ani jednego życia.

Opublikowano

Ja byłem za słaby na Contre, ale nie grałem aż tak słabo jak te gimby 

Opublikowano

Bansai ale kurcze... te wideo jest niesmaczne i mogłeś sobie darować;

Opublikowano

Pamiętam, że za guwniaka na pegazusie przechodziłem contrę w 15 minut, a niedawno jak chciałem zagrać to ledwo co pierwsza mapa ukończona. ;_;

Opublikowano

Amazon rumor: Forza 6 - September 18, Rise of the Tomb Raider - November 13

TUxjGJB.png

Ex7bfzm.png

Opublikowano

Wcześnie coś ta Forza, no i TR zaraz po Halo? Dziwne. 

Opublikowano

Wcześnie coś ta Forza, no i TR zaraz po Halo? Dziwne. 

Też uważam, że TR to grudzień.

Forze może będą chcieli wypuścić specjalnie wcześniej aby nie kolidowała z Halo i Lara. Zapewne jeszcze gdzieś muszą upchnąć remaster gearsów.  

@Velius

Pewnie Placeholder 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

forza z napisem na pudelku only on xbox one, tomb raider bez napisu ;)

Opublikowano

Forza myślę że wrzesień jak najbardziej możliwy.Oby :)

Opublikowano

forza z napisem na pudelku only on xbox one, tomb raider bez napisu ;)

Bo wyjdzie jeszcze zapewne na PC i oby na ps4. Tak czy siak mieć nawet czasowego exa jak TR w święta to wielki plus dla M$ w tym okresie. 

Opublikowano

267-cover-reveal-spread.jpg

Halo 5 będzie miało 4 osobowego co-op'a :banderas:

Opublikowano

Don, a to inne nie miały, że to taki nowy feature? 

No właśnie. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

gdyby nie czteroosobowa ekipa na skale to bym byl pewny, ze na okladce jest xenoblade2 xD

Opublikowano

small_1971735492.jpg

w 2 tygodnie, dobry wynik!

Opublikowano

Gran Turismo 7 w 2016 !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.