Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja czekam aż będzie chłodniej, za gorąco jest, szkoda karty graficznej w taki upał żyłować, ale przynajmniej zamiast grania robię pożyteczniejsze rzeczy. Szkoda tak pięknej pogody na PC-towe szaleńśtwo.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wiem czy było.

xbox-twitter-deleted-tweet.jpg

ah, ten Microsoft, nie pierwszy raz, nie ostatni ;)

kojima_zpsa646b234.png

Opublikowano

przypomnijmy że w tym gotg serialu jedyną konsolą która dostała cameo był xbox trzysta sześćdziesiąt. Przebijcie to sonocrocsy.

Przypominam, ze w gotg serialu o władzy i potędze House of Cards, człowiek ktory zostaje Prezydentem USA i najpotężniejszym politykiem na świecie uznaje tylko PlayStation. Prawdziwy Baron.

#4thewładza

#4thestatus

4#theplayers

Opublikowano

Nintendowcy rasą Panów - handluj z tym. 

Teraz #4theplayers ale jeszcze nie #4thegames

Opublikowano

frank z tego co pamiętam naku.rwia w god of war w przerwach między politycznymi intrygami i biseksualnymi trójkątami. typowo każual.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

polska gra na kickstarterze, nie wiem jak wy, ale ja jestem zaintrygowany

Are you fascinated by the world of gangs and undergrandowych fights?

https://www.kickstarter.com/projects/311326479/fate-for-fight?ref=home_location

Every donation is showing that the project is correct and that you keep with me.

The character will has a many gestures.

Jest dobrze, 120 tysiaków wleci na dniach.

Opublikowano

Wstyd by mi było coś takiego pokazywać na kickstarterze.

I jeszcze ten engrishowy opis... :confused: Kilkukrotnie zastanawiałem się o co chodziło autorowi.

Edytowane przez ping

Opublikowano

pewnie z myślą pod konsole

lol jk, takie perełki tylko dla PC master race

Opublikowano

Czy jakieś projekty z tych kick starterów wchodzą w życie?

Co roku czytam o jakiś Polskich devach, którzy chcą zrobić jakąś fajna MMO czy cos innego i praktycznie zawsze po jakims czasie sie słyszy na portalach tekst.."pamietacie twórców bla bla,którzy bla bla właśnie ich projekt został anulowany.

Opublikowano

Co roku czytam o jakiś Polskich devach, którzy chcą zrobić jakąś fajna MMO czy cos innego i praktycznie zawsze po jakims czasie sie słyszy na portalach tekst.."pamietacie twórców bla bla,którzy bla bla właśnie ich projekt został anulowany.

Czy polskie projekty to nie wiem ale ogólnie rzecz biorąc trochę przyzwoitych gier już urodził kickstarter. Jakieś 50 stron temu o tym było ;)

Opublikowano

Będę monotonny, ale na czasie

Nie dla konsolowego plebsu - nie ma karabinów ani samochodów.

Opublikowano

łooo rycerzyki,magia i kowadła mocy. Toż to taka nowość only on pc

Opublikowano

Jak mam interpretować zdania: "Here comes the epic rpg you've been waiting for" i "Epic loot to hoard and craft"

Opublikowano

Specjalnie użyli trudnego słownictwa by odstraszyć kąsolowców, wiedzieli, że za dużo liter na raz może powodować konfuzję ;\\\

Opublikowano

Specjalnie użyli trudnego słownictwa by odstraszyć kąsolowców, wiedzieli, że za dużo liter na raz może powodować konfuzję ;\\\

Epic Idea. 

Opublikowano

polska gra na kickstarterze, nie wiem jak wy, ale ja jestem zaintrygowany

Are you fascinated by the world of gangs and undergrandowych fights?

https://www.kickstarter.com/projects/311326479/fate-for-fight?ref=home_location

Every donation is showing that the project is correct and that you keep with me.

The character will has a many gestures.

Jest dobrze, 120 tysiaków wleci na dniach.

Ale angielskiego to ten typ na potege nie ogarnia. Sam sobie krzywde tym robi, jesli jego strona KS jest tak niedbale napisana to co sobie maja pomyslec ludzie ktorzy by chcieli w to zainwestowac ?

Opublikowano

W tym roku premierę będzie miała Interstellaria finansowana m. in. z kickstartera. Jestem bardzo ciekawy jak będzie ta gra, bo z tego co mówią twórcy ma być w stylu "privateer" z tym, że eksploracja planet ma odbywać się na zasadach metroidvanii, a nie menu tekstowego.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

House of the cards goty serialem

Co za pierrrrrrrrdolone pleby xD

Opublikowano

Cienie w Remaster Us

60 fps:

OSdtbtT.jpg

30 fps:

eGz0Lp7.jpg

No to czekamy na ustawienia low-medium-high w Anczarted 4  :turned:

Opublikowano

A mówiłem, że tak będzie - 60FPS = obniżenie detali. Ale wiadomo, cinematic experience.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.