Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A ta trzecia odnoga to niby co? Wyścigi samochodów ciężarowych i autobusów?

FORZA DEV: THIRD SERIES POSSIBLE AS FRANCHISE EVOLVES

http://uk.ign.com/articles/2014/06/05/forza-dev-third-series-possible-as-franchise-evolves-ign-first

Nie wiem, co miałoby nią być, ale według Dana Greenawalta, jest to możliwe.

Ja bym zrobił serię o driftowaniu po pasmach górskich. W Japonii sporo takich wyścigów wychodziło na ps1/ps2. Potem olali temat, tak jak gry o pociągach i wszystkie fajne rzeczy.

Opublikowano

If I were to describe my 70 hours with Xenoblade X in one word, it would be “boredom.” The main story did little to get me invested, the side quests were repetitive at best, and the combat was a painfully monotonous slog even with the advanced classes unlocked

http://kotaku.com/xenoblade-chronicles-x-the-kotaku-import-preview-1710008103

Gosc to samo pisal o jedynce, ze boring, wiec jego zdanie jest nic nie warte.

no akurat te poboczne questy to były w wiekszosci nudne w (pipi)

Opublikowano

Xenogears to jedna z niewielu gier jRPG z pierwszej plejki, której nie skończyłem. Ba, nawet z pierwszej płyty nie wyszedłem, taka nuda. Xenoblade też kupiłem niepotrzebnie, jak wszyscy się niesamowicie spuszczali, na limitkę 149.99zł wydałem, kiedy mogłem mieć za to jakąś fajną grę lub dwie i co? Pograłem 2h, znudziło mnie. Żenada.

Mogliby wskrzesić dobre serie jRPG, takie jak seria Mana (Leged of Mana - giereczka mega w cyc), Suikoden, Wild Arms... Jak by wyszło coś z tego repertuaru na SONKĘ to bym już nigdy nie poszedł w zieloną stronę.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Oferta z amazonu:

This is what you get for $350:

• Xbox One Assassin's Creed Unity Bundle
  • Turtle Beach Ear Force XO One Gaming Headset
  • Microsoft Xbox LIVE 12 Month Gold Membership

Wiesz co masz zrobić Ficek. Czas szybko leci, więc nie zwlekaj. Za chwilę E3 i wspomnisz moje słowa - to była mądra decyzja, by wyskoczyć z tej łajby, na której dryfujesz teraz z Lemonkami i innymi stulejarzami pokroju Mondrego. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Oferta z amazonu:

This is what you get for $350:

• Xbox One Assassin's Creed Unity Bundle
  • Turtle Beach Ear Force XO One Gaming Headset
  • Microsoft Xbox LIVE 12 Month Gold Membership

Ta oferta jest kozacka, ale musisz i tak doliczyć cło.

Opublikowano

Xenogears to jedna z niewielu gier jRPG z pierwszej plejki, której nie skończyłem. Ba, nawet z pierwszej płyty nie wyszedłem, taka nuda. Xenoblade też kupiłem niepotrzebnie, jak wszyscy się niesamowicie spuszczali, na limitkę 149.99zł wydałem, kiedy mogłem mieć za to jakąś fajną grę lub dwie i co? Pograłem 2h, znudziło mnie. Żenada.

Mogliby wskrzesić dobre serie jRPG, takie jak seria Mana (Leged of Mana - giereczka mega w cyc), Suikoden, Wild Arms... Jak by wyszło coś z tego repertuaru na SONKĘ to bym już nigdy nie poszedł w zieloną stronę.

:facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz:

Opublikowano

:facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz:

Nie będę pisał jak lemmingi, że coś mi się podoba gdy tak nie jest.

Opublikowano

Słaby trolling ping. No a square juz gier nie potrafi robić, niech nie ruszają starych marek.

Opublikowano

Nie będę pisał jak lemmingi, że coś mi się podoba gdy tak nie jest.

Suteq's quote

Nadużycie prawa autorskiego

Opublikowano

119494d1391033692-pomoc_przy_zakupie_ar1

Spotkamy się w sądzie. :problem::shotgun:

Opublikowano

Square sie skonczylo po fuzji z Enix, mowie jak jest.

Opublikowano

Square jest wydawcą Star Ocean V, a odział Tri Ace, które oficjalnie przeszło na komórki jego developerem. Kto grał w Valkyrie Profile 2 (także wydanej przez Square), czy Resonance of Fate, ten wie że w kwestii systemów walki są ścisłym topem jrpgów. No jest nadzieja że to co dobre nie skończy się wraz z P5.

Opublikowano

17W6OAy.png

E no nie, nina by miała za dobrze gdyby to się okazało prawdą - Metroid? :D

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Słaby trolling ping. No a square juz gier nie potrafi robić, niech nie ruszają starych marek.

Czysta brudna prawda. A za dobrych czasów wydawali minimum dwie nietuzinkowe gry w ciągu roku. Musashi, Vagrant, Threads of Fate, Saga Frontier, Cross... Ależ to były czasy :banderas:.

O Xenogears ze zyebanym tłumazeniem można zapomnieć.

Opublikowano

była już beka z call of duty bo3? kolejna cross genowa gierka?

Opublikowano

MS na fali wznoszącej - Halo 5 na starcie z 20 mapami do multi, a wszystkie mapy z DLC (15) będą darmowe.

Opublikowano

MS na fali wznoszącej - Halo 5 na starcie z 20 mapami do multi, a wszystkie mapy z DLC (15) będą darmowe.

sally-s-orgasm-o.gif

Opublikowano

70 euro? O_O

Standarodwa cena w strefie euro,na konsolach :)

A kiedy 60€ przestalo byc standardowa cena?

Mowilem, ze bedzie oranie w rowa bez wazeliny a konsolorze jeszcze sie bede usmiechac :)

Opublikowano

po makale klapy

powiedzial czlowiek co sie jara tylko fpsami 

sony by zapowiedzialo last guardian, prawdziwy remake ffvii, chrono break, shenmue3, vagrant hearts2, nowego crasha, to ty i tak bys napisal, ze beka bo przeciez halo5 

Opublikowano

Druga zapowiedz Last Guardian to by bylo cos.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

The Guardian: The Last Guardian will be at E3

Jeszcze się okaże, że gierke naprawdę pokażą (ciekawe tylko czy znów trailer i 7 lat niczego)

Last Guardian (Sony, PS4) Yes, we know it has been in development hell since 2007, but we have it on very good authority that this will be the year that Team Ico finally presents its follow-up to much loved classics Ico and Shadow of the Colossus. Whether it’ll bear any relation to the game last shown at E3 in 2009 is anyone’s guess.

http://www.theguardian.com/technology/gallery/2015/jun/09/e3-2015-most-anti(pipi)ted-games?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter 

idontbelieveyou.gif

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.