Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

byc niech bedzie, wszak tyle razy gadali, ze nie skasowali wiec nie wiem o co ten halas, zagadka to data premiery, co mi po trailerze gry co wyjdzie za 3 lata, idealna informacja bylaby megatona, ze gra wyjdzie pod koniec tego roku ale takie rzeczy to raczej nie u sony

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

uwierzę, jak dotknę pudełka z grą w sklepie.

Opublikowano

byc niech bedzie, wszak tyle razy gadali, ze nie skasowali wiec nie wiem o co ten halas, zagadka to data premiery, co mi po trailerze gry co wyjdzie za 3 lata, idealna informacja bylaby megatona, ze gra wyjdzie pod koniec tego roku ale takie rzeczy to raczej nie u sony

Sony jak coś zapowiada na E3 to zawsze trzeba na gierkę czekać minimum półtora roku.... no na TLG czekamy już 8 lat xD

A gdyby tak TLG tworzyło Platinium Games? 

To by wyszło :reggie:  

Edytowane przez Starh

Opublikowano

gry platinium maja adhd wiec to juz na dzien dobry nie gra z powolna wizja zarowno wydawania jak i gameplayu w grach team ico ;)

Opublikowano

Beka jakby wyszło i ktoś by przyszedł z paragonem kupionym x lat temu tak jak było w przypadku Duke'a

18j1xij8yaqn1jpg.jpg

Opublikowano

była już beka z call of duty bo3? kolejna cross genowa gierka?

CoDa to ty szanuj kolego,ok ? Pre Ordera zlozylem i dostalem kod na bete i plakacik dwustronny.

Opublikowano

Tryb co-opa w Halo 5 będzie działał na zasadzie drop in/drop out, a co więcej, do gry online w co-opie nie będzie potrzebny Xbox Live Gold. 

Cóż, M$ :banderas:

Opublikowano

Pisałem wam, jak będzie wyglądać konfa Sony na E3 - TLG, GT7, Uncharted. hav3n sobie zapisał - mogliście zrobić tak samo.

Sony jak coś zapowiada na E3 to zawsze trzeba na gierkę czekać minimum półtora roku.... no na TLG czekamy już 8 lat xD

Ile trzeba było czekać na Bloodborne mitomanie?

Opublikowano

Gdybym był pewien ze bedzie Last Guardian to nawet zarwał bym nocke dla konfy Sony. Ale jak wiadomo juz rok temu miała byc.

Opublikowano

I wszystko najwcześniej w 2016. XDD

Opublikowano

Jestem ciekawy tego RPG od GG - mam nadzieję, że jakiś gameplay zostanie pokazany, a nie sam czysty trailer.

Opublikowano

No MS jak zapowiada to wychodzi tez szybko. Np kiedys Alan Wake teraz Scalebound i Crackdown 3.

Opublikowano

Tylko ze Bloodborne to jest taki mod do Soulsow skierowany dla casuali gejmingu. Korytarzyk i tyle z tej kaszany

Opublikowano

Tryb co-opa w Halo 5 będzie działał na zasadzie drop in/drop out, a co więcej, do gry online w co-opie nie będzie potrzebny Xbox Live Gold.

Cóż, M$ :banderas:

Jeszcze niedawno aby użyć youtube musiałeś mieć golda, ale w majtach się brązowo zrobiło.

Killzone tez miał darmowe mapki, ale dla botów to nowość, wybaczam.

Opublikowano

Tylko ze Bloodborne to jest taki mod do Soulsow skierowany dla casuali gejmingu. Korytarzyk i tyle z tej kaszany

Proszę userów aby nie odpowiadali na Posty Lema, które ten osobnik kieruje w moją stronę (ogólnie najlepiej jakby nikt mu tu nie

odpisywał). Nie widzę jego postów i tak niech pozostanie. 

Z góry  :lapka:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No MS jak zapowiada to wychodzi tez szybko. Np kiedys Alan Wake teraz Scalebound i Crackdown 3.

No, ale MS zawsze ma coś na konfie co zapowiada i wychodzi na jesieni. Ostatnio bylo na pewno Halo MCC i chyba FH2. 

Teraz pewnie będzie GoW HD. :banderas:

@Starh

Już pisałem, żeby ignorować ale jak do ściany. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Prosiłbym userów aby nie odpowiadali na Posty Lema, które ten osobnik kieruje w moją stronę (ogólnie najlepiej jakby nikt mu tu nie

odpisywał).

Z góry  :lapka:

Huehue no akurat Lem'a bawi to ze mu ludzie wciaz odpisuja i z nim dyskutuja, dlatego na ircu tocza sobie beke. Dziwne bo po ostatnich wydarzeniach powinien byc jak ten kumpel z podstawówki, który sfajdał sie w gacie podczas lekcji i nastepnego dnia nikt z nim nie rozmawia :reggie:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

A wracając do tematu giereczek

DS3-IGN-FINAL.jpg

Niedługo nic na E3 nie zostanie xD

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jeszcze niedawno aby użyć youtube musiałeś mieć golda, ale w majtach się brązowo zrobiło.

Killzone tez miał darmowe mapki, ale dla botów to nowość, wybaczam.

Jedyne co ludzie twojego pokroju potrafią robić, to hejtować pozytywne rozwiązania - a niech jak najwięcej firm idzie tym torem i wydaje darmowe DLC.

Btw, Killzone to syf, pozdrawiam.

Opublikowano

Killzone w multi było bardzo sympatyczne, w singlu kał. 

Opublikowano

Tak przeglądam emotki i hmm Kaz jest, Reggi jest, Gaben jest ale Phila nie ma :(

UP

KZ było faktycznie fajne w multi (zarówno 2 jaki i 3) - trzeba było trochę tych kul wpakować w oponenta zanim padł, a nie jak w codzie 4 kulki i zgon. Ogólnie multik był skilowy.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

DS III to bedzie dobry szpil, nie ma co mowic.

Opublikowano

dobre multi to mial killzone2 i mercenary, shadow fall wzgledny, trojka slaby

Opublikowano

Tak przeglądam emotki i hmm Kaz jest, Reggi jest, Gaben jest ale Phila nie ma :(

Jest: :frog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.