Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tylko Killzone nie jest jedną z największych marek w gamingu gdzie na DLC takich jak paczki z mapami MS mógł zarobić dziesiątki mln $ :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak przeglądam emotki i hmm Kaz jest, Reggi jest, Gaben jest ale Phila nie ma :(

Jest: :frog:

Nie, to Twoja emota. :kaz:

Opublikowano
Proszę userów aby nie odpowiadali na Posty Lema, które ten osobnik kieruje w moją stronę (ogólnie najlepiej jakby nikt mu tu nie

odpisywał). Nie widzę jego postów i tak niech pozostanie. 

Z góry  :lapka:

Czyli zamierzasz dalej opowiadać bajki i udawać, że mnie ignorujesz, jak ci to wytykam? No niezły pacjent :notbad:

Jeszcze niedawno aby użyć youtube musiałeś mieć golda, ale w majtach się brązowo zrobiło.

Killzone tez miał darmowe mapki, ale dla botów to nowość, wybaczam.

Jedyne co ludzie twojego pokroju potrafią robić, to hejtować pozytywne rozwiązania - a niech jak najwięcej firm idzie tym torem i wydaje darmowe DLC.

Btw, Killzone to syf, pozdrawiam.

Haha, Moldar i po co żeś bronił tego Halo, jak i tak zostałeś hejterem? :dynia:

Opublikowano

Jeszcze niedawno aby użyć youtube musiałeś mieć golda, ale w majtach się brązowo zrobiło.

Killzone tez miał darmowe mapki, ale dla botów to nowość, wybaczam.

Jedyne co ludzie twojego pokroju potrafią robić, to hejtować pozytywne rozwiązania - a niech jak najwięcej firm idzie tym torem i wydaje darmowe DLC.

Btw, Killzone to syf, pozdrawiam.

Aha, aha, ale ja nigdzie nie hejtowałem.

Lem, tu raczej problem z czytaniem wypadł po prostu :) dla mnie halo to podium fpsów nawet pomimo średniej czwórki i trochę zmęczenia MC, zaczął za dużo gadać :)

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

A gdyby tak TLG tworzyło Platinium Games? 

To by wyszło :reggie:  

lol. nigdy w życiu. wyobrażacie sobie takie akcje w rytm energetycznego rocka, możliwością masterowania wyników i super dynamicznymi cut scenkami? 

giphy.gif

już nie mówiąc o tym że praktycznie zniknąłby ten charakterystyczny flow osamotnienia i ciszy podczas eksploracji za które pokochano poprzednie dwa tytuły

w pewnym sensie najbliżej do flowu Team ICO jest Soulsom. 

Opublikowano

giphy.gif

Dwa razy przeszedłem tę grę, za każdym razem w 20 fpsach na ps2 i cholera, trzeba będzie kiedyś jak człowiek przynajmniej w tych 30 na ps3.

Opublikowano

Lubię E3 bo możemy sobie pogadać o TLG.

Opublikowano

A gdyby tak TLG tworzyło Platinium Games? 

To by wyszło :reggie:  

lol. nigdy w życiu. wyobrażacie sobie takie akcje w rytm energetycznego rocka, możliwością masterowania wyników i super dynamicznymi cut scenkami? 

w pewnym sensie najbliżej do flowu Team ICO jest Soulsom. 

Nie pisałem tego na serio, ale zgadzam się z Twoją opinią :)

Ogólnie ten Rime od hiszpańskiego studia bardzo przypomina klimatem gierki ICO.

Opublikowano

Lem, tu raczej problem z czytaniem wypadł po prostu :) dla mnie halo to podium fpsów nawet pomimo średniej czwórki i trochę zmęczenia MC, zaczął za dużo gadać :)

Nie mówię o hejtowaniu Halo ;) 

Mówię bardziej o tym, że pomimo darmowych i świetnych rozwiązań i tak trzeba dopisać, że Sony już tak miało/było/zrobiło, albo że to nic wielkiego, zamiast uczciwie skomentować, że za(pipi)iste :P

ale to CW, wiem, wiem

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

po makale klapy

powiedzial czlowiek co sie jara tylko fpsami 

sony by zapowiedzialo last guardian, prawdziwy remake ffvii, chrono break, shenmue3, vagrant hearts2, nowego crasha, to ty i tak bys napisal, ze beka bo przeciez halo5 

cale klapy 

sony by zapowiedzialo 

sony zapowie 

gdyby sony zrobilo 

miazga ze mamy 2015 a ci zyja dalej w latach 90 xD Fajus beverly hills 90210 dalej ogladasz ? 

Opublikowano

Tak przeglądam emotki i hmm Kaz jest, Reggi jest, Gaben jest ale Phila nie ma :(

Jest: :frog:

Nie, to Twoja emota. :kaz:

A nie bo ty.

Dobra, w sumie boty nie maja tutaj swojego reprezentanta i przydaloby sie cos zakombinowac. Nie umiem robic emot ale za to moge podrzucic idealny wzorzec.

IMAG0031.jpg

Opublikowano

giphy.gif

Dwa razy przeszedłem tę grę, za każdym razem w 20 fpsach na ps2 i cholera, trzeba będzie kiedyś jak człowiek przynajmniej w tych 30 na ps3.

rock solid 30 to mało, wyobraź to sobie z załączonym 3D.  :cool:

@Starh

Tak w zasadzie Platinum mogliby zrobić całkiem dobrego TLG. W czasach kiedy jeszcze nie przemianowali się z Clover Studio. W końcu to oni zrobili GOTG Okami.  :pope:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nobody przez Ciebie az mi się zachciało zagrać w okami. Ta gra to perła wśród gier wideo, ba taki biały kruk - podobnej gry nie stworzono po dziś dzień.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

DS III to bedzie dobry szpil, nie ma co mowic.

Największa beka z typów, co marudzą, że odcinają kupony i jak to tak, from nakur.wia sequele nonstop. Za czasów Kings Field było to samo. Cztery części na PLEJKĘ plus potem Shadow Tower (ojojoj jak ta gra KOSIŁA wtedy kiedy wyszła).

Opublikowano

Nie mówię o hejtowaniu Halo ;)

Mówię bardziej o tym, że pomimo darmowych i świetnych rozwiązań i tak trzeba dopisać, że Sony już tak miało/było/zrobiło, albo że to nic wielkiego, zamiast uczciwie skomentować, że za(pipi)iste [emoji14]

ale to CW, wiem, wiem

Spoiler racje mówi, przecież gdyby nie Microsoft, Sony nigdy nie miałoby dobrze działających serwerów.

Oh wait...

Opublikowano

@Starh

Tak w zasadzie Platinum mogliby zrobić całkiem dobrego TLG. W czasach kiedy jeszcze nie przemianowali się z Clover Studio. W końcu to oni zrobili GOTG Okami.  :pope:

Platynowi to po prostu stary Capcom - czego się nie dotkną to gra jest kure.vsko grywalna mimo swoich japońskich archaizmów (a może to właśnie nim gra się w ich tytuły tak dobrze?). Dlatego czekam na jakiś gameplay ze Scalebounda bo ma to być jakaś odskocznia od ich slasherowatych gier.

Opublikowano

No i co kierva ? Bedzie TLG u SONY we wtorek w nocy. 

ijkH5AnJEAf9y.gif

3101141-8136429325-tumbl.gif

wyciekl fragment konfy sony juz nawet http://a.pomf.se/amcoci.webm

Jeszcze premiera na 10 rocznice SOTC (GOTG) i pękłem

Edytowane przez erix

Opublikowano

Nobody przez Ciebie az mi się zachciało zagrać w okami. Ta gra to perła wśród gier wideo, ba taki biały kruk - podobnej gry nie stworzono po dziś dzień.

ma się ten wybitny gust.  :sir::trophy_gold:  

Opublikowano

Słyszałem, że klapy chcą zobaczyć TLG na E3. Checie? To patrzcie:

Trico___The_Last_Guardian_by_J_bop.jpg

Zobaczyliście już? To dobrze, bo więcej nikt Wam nie pokaże. :kaz:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No i co kierva ? Bedzie TLG u SONY we wtorek w nocy. 

Jeszcze premiera na 10 rocznice SOTC (GOTG) i pękłem

Oh-boy-here-we-go.jpg

premiera w 2016, pozniej zrobi sie obsuwa na 2017, nastepnie gre zapowiedza na ps5, bedzie gadka ze wlasnie moc ps5 jest odpowiednia dla takiej gry, klapy to chwyca beda chodzic, klaskac uszami ze szczescia, masy gifow, a skonczy sie jak zawsze xD

Opublikowano

Beka by była wieksza gdyby gra wyszła i dostała oceny pokroju Knack'a :obama:

Opublikowano

Ciekawe kiedy Quantum Break wyjdzie i jakie oceny zbierze  :kaz: :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.