Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Beka by była wieksza gdyby gra wyszła i dostała oceny pokroju Knack'a :obama:

Wtedy przeszedłbym sześć razy :reggie:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ciekawe kiedy Quantum Break wyjdzie i jakie oceny zbierze   :kaz:  :reggie:

Wątpić w Remedy. Czekać na japońską grę, która miała wyjść generację temu.

Just klap things...

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Wątpisz w Remedy?

Ja nie wątpię. Wiem, że zrobią kolejną kretyńską grę, polegającą na chodzeniu od jednego safe zone do drugiego. W Maxie były to szafeczki z medykamentami, w Analu snopy światła. Ogólnie Alan to taki reskin Maksa, tylko bez rzucania się na boki i bullet time.

Opublikowano

Kur.wa, ale dzisiaj co niektórzy z betonowym kubsonem na czele mają szał macicy, bo mi się nie podoba SO i nie ciągnie mnie do tej gry. xD

A najbardziej mnie śmieszą te argumenty "zagraj więcej" "po 2-3h się rozkręca" "początek jest ch.ujowy". No super rekomendację robicie dla tej gry. :)

Albo gra wciąga od początku albo nie, grać na siłę? Bez sensu. Pewnie jeszcze pogram zanim się nie sprzeda i będę myślał, żeby szybciej wyłączyć jak włączyłem. 

I jeszcze kubson wyzywa od januszy gdzie gra w TF z pistoletem z autoaimem gdzie wystarczy kliknąć RT i botami. Do tego BF4, BF: Hardline i cody. Ah, no i jakże mógłbym zapomnieć wspomnieć o watch dogsach i RYSE, w którym się wszystko samo robi. XDD

Ten sam poziom co yeti i lemonka. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wątpisz w Remedy?

Ja nie wątpię. Wiem, że zrobią kolejną kretyńską grę, polegającą na chodzeniu od jednego safe zone do drugiego. W Maxie były to szafeczki z medykamentami, w Analu snopy światła. Ogólnie Alan to taki reskin Maksa, tylko bez rzucania się na boki i bullet time.

799448.gif

Opublikowano

Zabawne że boty teraz beczą z TLG, ubaw mają bo wierzymy a gdy faktycznie pojawi się to będzie

łeee, meh, czas najwyższy :dynia:

Kur.wa, ale dzisiaj co niektórzy z betonowym kubsonem na czele mają szał macicy, bo mi się nie podoba SO i nie ciągnie mnie do tej gry. xD

A najbardziej mnie śmieszą te argumenty "zagraj więcej" "po 2-3h się rozkręca" "początek jest ch.ujowy". No super rekomendację robicie dla tej gry. :)

Albo gra wciąga od początku albo nie, grać na siłę? Bez sensu. Pewnie jeszcze pogram zanim się nie sprzeda i będę myślał, żeby szybciej wyłączyć jak włączyłem. 

I jeszcze kubson wyzywa od januszy gdzie gra w TF z pistoletem z autoaimem gdzie wystarczy kliknąć RT i botami. Do tego BF4, BF: Hardline i cody. Ah, no i jakże mógłbym zapomnieć wspomnieć o watch dogsach i RYSE, w którym się wszystko samo robi. XDD

kubson takie perełki ma ograne?

:sir:

Opublikowano

Ja w The Order nikomu grać nie kazałem, więc się goń :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Ale jakbyś miał PS4, to byś zagrał, c'nie?

Opublikowano

Just klap things...

niektórzy zwątpili po Alan Wake, więc maja uzasadnione obawy. :reggie:

Opublikowano

Pamiętam jak się wkur.wiłem, gdy niedouczone pismaki jeden od drugiego przepisywali na serwisach, że Alan Wake to taka przygoda mocno w klimatach Twin Peaks, a potem zagrałem w tę marną giereczkę, nad którą unosiła się para świeżo wypróżnionego kloca.

W klimatach TP były dwie gry - Mizzurna Falls (ŚWIETNIE oddano realia małego górskiego miasteczka + mieszkańcy prowadzili normalne życie, oczywiście pismaki cmokały z zachwytu dopiero po Shenmue, bo nikt nawet się nie zapoznał z genialną grą od HUMAN, która operowała na podobnych założeniach jeśli chodzi o wykreowany świat, tylko nie było długich loadingów, a cały teren był większy).

A potem Swery65 zrobił Rainy Woods, które ostatecznie wyszło jako Red Seeds Profile w Japonii i Korei, aż w końcu trafiło na zachód jako Deadly Premonition.

Nazywanie AW grą w klimatach Twin Peaks to zbrodnia. Jakiś pismak coś takiego klepnie, a potem wszyscy powtarzają, kiedy prawdziwy fan SERIALU się gotuje.

Opublikowano

Just klap things...

niektórzy zwątpili po Alan Wake, więc maja uzasadnione obawy. :reggie:

Zgoda, ale z tą drobną różnica, że Alan przynajmniej w końcu wyszedł - jednym przypadł do gustu innym nie, mniejsza o to teraz. :reggie:

A z TLG robi się powoli Never Ending Story, nawet design podobny.

neverending6big.jpg

Opublikowano

Ja sie tylko zastanawiam czym ludzie sie tyle lat podniecaja skoro z TLG pokazano tylko render przerosnietego kurczaka. To jakby podniecac sie logiem gry.

Opublikowano

Całe 25h w Ryse. 

XDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja sie tylko zastanawiam czym ludzie sie tyle lat podniecaja skoro z TLG pokazano tylko render przerosnietego kurczaka. To jakby podniecac sie logiem gry.

Ja się podniecam, bo ich dwie wcześniejsze gry były znakomite.

Opublikowano

Widze suteq dlugo miejsca nie zagrzal w zielonej rodzinie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

były tam fragmenty gameplayu

Opublikowano

Sam ku.rwa platyna w the order i watch dogs kupione, ta samo far cry a bloodborne nie skończone - eh expert

Opublikowano

Widze suteq dlugo miejsca nie zagrzal w zielonej rodzinie.

No myślałem, że zielona rodzina dba o siebie, wspiera, szanuje, toleruje, a tu się okazuje, że taki sam reżim jak u klapów, że jak nie podoba Ci się to co reszcie to ch.uj ci w cyce. Trochę przykre. :/

Chyba tylko Colin zachował trzeźwość umysłu. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

e czaicie, że expert ma w gamercardzie jakies 60 gier? xd jak mozna być takim lamusem i jeszcze się wypowiadać o gierkach jakby się o nich znał lol

Opublikowano

dziecko luzuj bo ekspldujesz tak wiem zaraz napiszesz o swoim super dystansie

kolejny ktory nie gral w gry a ma najwiecej do powiedzenia jakie to jest przykre. wymieniasz mi hardline ktorego sobie ogralem dzieki usludze EA access to samo bf4 xD

jestes zalosny w chu,j gardzo bardzo mocno

btw ciekawe co sie stalo z twoim magicznym komputerem za 1200 zl ktory ciagnal gry w full hd   :yao:

Opublikowano

Całe 25h w Ryse. 

XDDD

beka wnusiu :dynia:

Opublikowano

60 gier, platyna w the order 

beka wnusiu

Opublikowano

dziecko luzuj bo ekspldujesz tak wiem zaraz napiszesz o swoim super dystansie #balon_fart

//pisze to typ, który się najbardziej spina z botów za każdym razem, i to nawet nie w cw XD

kolejny ktory nie gral w gry a ma najwiecej do powiedzenia jakie to jest przykre. wymieniasz mi hardline ktorego sobie ogralem dzieki usludze EA access to samo bf4 xD

//też mam EAA i mogę sobie to ograć, ale po ch.uj mam tracić czas na jakieś guwno od EA? Nie ma znaczenia czy to kupiłeś czy pożyczyłeś, liczy się fakt grania. 

//wzajemnie

btw ciekawe co sie stalo z twoim magicznym komputerem za 1200 zl ktory ciagnal gry w full hd   :yao:

//oho, kolejny, który nie umie czytać #yeti W sumie to poza tym, że może masz jakiś honor, a yeti nie to niczym się nie różnicie. No wyłączając obóz plastiku. Poza tym taki sam twardy beton. Zaorać. 

Beka. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wyższa kultura konsolowości w pigułce

Opublikowano

Sam ku.rwa platyna w the order i watch dogs kupione, ta samo far cry a bloodborne nie skończone - eh expert

ale ja nie robie z siebie barona gamingowego głoszącego jako to Xbox jedynym słusznym miejscem do grania :dynia: a poźniej gra w crapy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.