Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W klimatach TP były dwie gry - Mizzurna Falls 

Grałbym jak sam sku.r.w.y.syn gdyby nie to że jest po japońsku. No i ta okładka:

1709566-mizz002.png

:banderas:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

60 gier, platyna w the order 

beka wnusiu

kompletnie rozumiem to że jesteś troszkę w cieniu ostatnio i nie możesz dalej spełniać się jako formuowa maskotka, tylko taka inna niż wszystkie bo hipsterstwo zobowiązuje, ale nic Ci nie poradzę że głupi jesteś i liczyć nie potrafisz.

Opublikowano

W klimatach TP były dwie gry - Mizzurna Falls 

Grałbym jak sam sku.r.w.y.syn gdyby nie to że jest po japońsku. No i ta okładka:

1709566-mizz002.png

Stary, okładka, grafika, MUZA, detale takie jak szum wiatru, możliwość pływania sobie po jeziorku łódeczką, własne auto, które trzeba tankować. Każdy mieszkaniec z własnym schedule. Możliwość wejścia do każdego miejsca, jakie chcesz odwiedzić - totalna nieliniowość. Do tego gra nie prowadziła za rączkę jak shenmue, no i czasowo byłeś bardziej ograniczony.

Opublikowano

dziecko luzuj bo ekspldujesz tak wiem zaraz napiszesz o swoim super dystansie #balon_fart

//pisze to typ, który się najbardziej spina z botów za każdym razem, i to nawet nie w cw XD

(...)

jestes zalosny w chu,j gardzo bardzo mocno

//wzajemnie

Beka. 

PIĘKNY POWIEW ŚWIEŻOŚCI W TEMACIE.  :fsg:

Opublikowano

kubson takie perełki ma ograne?

:sir:

Sam ku.rwa platyna w the order i watch dogs kupione, ta samo far cry a bloodborne nie skończone - eh expert

ale ja nie robie z siebie barona gamingowego głoszącego jako to Xbox jedynym słusznym miejscem do grania :dynia: a poźniej gra w crapy

kolejny xD ktory ma problemy z czytaniem i wyciaganiem winoskow 

dziecko luzuj bo ekspldujesz tak wiem zaraz napiszesz o swoim super dystansie #balon_fart

//pisze to typ, który się najbardziej spina z botów za każdym razem, i to nawet nie w cw XD

kolejny ktory nie gral w gry a ma najwiecej do powiedzenia jakie to jest przykre. wymieniasz mi hardline ktorego sobie ogralem dzieki usludze EA access to samo bf4 xD

//też mam EAA i mogę sobie to ograć, ale po ch.uj mam tracić czas na jakieś guwno od EA? Nie ma znaczenia czy to kupiłeś czy pożyczyłeś, liczy się fakt grania. 

jestes zalosny w chu,j gardzo bardzo mocno

//wzajemnie

btw ciekawe co sie stalo z twoim magicznym komputerem za 1200 zl ktory ciagnal gry w full hd   :yao:

//oho, kolejny, który nie umie czytać #yeti W sumie to poza tym, że może masz jakiś honor, a yeti nie to niczym się nie różnicie. No wyłączając obóz plastiku. Poza tym taki sam twardy beton. Zaorać. 

Beka. 

no beka beka bo z kazda edycja CW starasz sie byc w innym obozie, a i tak nikt cie nie szanuje xD

i serio tak zabolalo ze zaproponowalem zebys wrocil pograc w infamous ?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

no beka beka bo z kazda edycja CW starasz sie byc w innym obozie, a i tak nikt cie nie szanuje xD

No jesteś nikim i w dupie mam to czy mnie szanujesz czy nie randomie z interneta. xD

:lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

suteq kurcze tyle czasu czekalem na obiektywna recenzje SO i co? jednak falszywy mesjasz botow, a oni jeszcze z raksonem na czele krytykuja cie bo jako jedyny nie bronisz w zaparte kazdego exa tej konsoli

mialem kupowac xone ale po takiej laurce wystawionej przez obiektywnego sutka przez dlugi dlugi czas nie spojrze w kierunku magnetowida z jedna fajna gra, ktora jest crossgenem

Opublikowano

No jesteś nikim i w dupie mam to czy mnie szanujesz czy nie randomie z interneta. xD

:lapka:

tumblr_mnsya2RzAn1s53jgro1_500.gif

Opublikowano

Ja nie mówię, że SO jest złe, po prostu nie trafia w mój gust. Zresztą już kiedyś pisałem o tym, że boję się podchodzić do tej gry, bo niezbyt pasuje mi klimat i humor. No i po zagraniu obawy się sprawdziły. Sama rozwałka jest spoko, soczyste strzelanie. 

Tylko nie sądziłem, że wywołam u co niektórych taki bul tyłeczka. :cool:

No sorry, jeżeli jak odpalam SO i myślę, żeby szybciej wyłączyć grę i odpalić FH2 to jednak coś jest nie tak. 

I tak, wolę infamousa 1 i 2. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

przyzwyczajaj sie, jeszcze nie daj boze napisz ze cos ci nie dziala lub znowu jakis ex niepodoba, to nazwa od judaszy i kaza uciekac do drugiego obozu,

zeby nie bylo takie same jednostki sa tez w obozie sony

console wars najwazniejszy problem zycia

Opublikowano

tylko w ktorym momencie wywolales ten bol ? bo jedynie gdzie cos peklo to u ciebie bo nie wytrzymales luznej gadki w statusach i przybiegles poskarzyc sie do CW xD

Opublikowano

Każdy gra w co chce - sugerowałem pogranie kilku godzin, bo po odblokowaniu dodatkowych broni i umiejętności SO jest po prostu ciekawsze i bardziej wkręca ;) 

Ale jak klimat i humor nie podchodzą to nic się nie zdziała. Tak czy siak zostaje kilka innych świetnych gierek z Horizon 2 na czele.

Opublikowano

tylko w ktorym momencie wywolales ten bol ? bo jedynie gdzie cos peklo to u ciebie bo nie wytrzymales luznej gadki w statusach i przybiegles poskarzyc sie do CW xD

No jak zrobiliście syf i cw w statusach to źle, że przybiegłem do cw i, że tutaj się obrzucamy guwnem niż tam? No ja pier.dole, ogarnij się. 

Po to jest ten temat, a nie statusy. Niektórzy to jak dzikusy. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ale gdzie byl syf, i jakie obrzucanie go,wnem o_O otworz okno, zaciagnij sie swiezym powietrzem i przeczytaj na spokojnie swoje posty xD

Opublikowano

No, no, już się zaczynały wpisy o botach i kubotach, a potem to już by poleciało guwno. Bo to mało razy tak było. 

Zresztą teraz patrzę i chyba pokasowałeś wpisy w moim statusie. 

Na pewno, bo było coś żebym wypadał do klapów pograć w infamous czy coś w ten deseń. xDD

Opublikowano

popcorn.gif

Opublikowano

So na początku mega w (pipi) słabe bo postać nie ma w ogóle skili do pokonywania mapy", później totalny rozierdol.

Szkoda, że po przejściu gry praktycznie nie ma co robić tylko pozostaje grind i zbieranie jakiś głupot.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No, no, już się zaczynały wpisy o botach i kubotach, a potem to już by poleciało guwno. Bo to mało razy tak było. 

Zresztą teraz patrzę i chyba pokasowałeś wpisy w moim statusie. 

Na pewno, bo było coś żebym wypadał do klapów pograć w infamous czy coś w ten deseń. xDD

no chyba upadles na glowe jeszcze mnie nie pogielo zeby kasowac statusy 

w moim napisalem zebys wracal do ps pograc w infamous 

serio zalecam otworzyc okno, albo wyjsc na spacer chyba za duzo internetow 

popcorn.gif

beda chichotki na ircu ?

Opublikowano

Zacznij od siebie zanim zaczniesz udzielać takich rad komuś innemu. :cool::lapka:

Opublikowano

Muszę nimi pojeździć, wreszcie są.

o ile zawartość absolutnie super to plastik wali strasznie po oczach :/, powinna wyjsc tylko na X360

nie wiem jak u was,  u mnie suteq > kubson

ntrst.gif

Opublikowano

Tak czytam te statusy i nie za bardzo rozumiem o co chodzi sutqowi no ale spoko, każdy może mieć gorszy dzień  :reggie:

Opublikowano

Expert 64 gry, platyna w the order

Fanek gier chyba 5, jara się uncharted, ps4 pierwsza konsola

Lemuria gier też co koło 50, ps3 pierwsza konsola

Karolek bez ps4, gra w same mutliplatformy bo eksow w plusie nie dają

Yeti stoczył się i gra w battlefielda

Easye gra w destiny

Z kim tu w ogóle gadać

Opublikowano

Expert 64 gry, platyna w the order

Fanek gier chyba 5, jara się uncharted, ps4 pierwsza konsola

Lemuria gier też co koło 50, ps3 pierwsza konsola

Karolek bez ps4, gra w same mutliplatformy bo eksow w plusie nie dają

Yeti stoczył się i gra w battlefielda

Easye gra w destiny

Z kim tu w ogóle gadać

:obama:

Opublikowano

70 euro? O_O

Standarodwa cena w strefie euro,na konsolach :)
A kiedy 60€ przestalo byc standardowa cena?

Mowilem, ze bedzie oranie w rowa bez wazeliny a konsolorze jeszcze sie bede usmiechac :)

Po premierze ps4/ Xbone.

Wiadomo czasem argos taniej cos sprzeda na premiere al wiekszosc kupuje w gamestop a tam 70€. Fife i cod mozna wyrwac na premiere za 50€ w supervalu(taka irl alma) i to tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.