Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

na czele playstation stoi ktoś kto by zabił dla gierki i mordował dla chińskiego plastiku - to najlepiej świadczy o klapach i świecie w jakim żyją

Na czele stoją dwa klapy bez ps4 i jeden który ma gierek w profilu ile raven codziennie kupuje na steamie także ten :lapka:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sfabrykowana (wyimaginowana?) wiadomość na PSN kontra pogarda, agresja i zwykłe chamstwo wylewające się codziennie z postów xbotów :reggie:

Opublikowano

Ofkoz nigdy niczego takiego nie pisałem, bo ja nawet na turnieje nie jeżdżę, no ale możecie wierzyć jakiemuś randomowi z forum niszowej bijatyki, który sobie pisał to i owo, a screenu ofkoz żadnego nie było, bo niby skąd miałby być? ;)

No ale boty już błotko obrzucone, bo prawda zabolała że bohater Halo to genericowy grunt w kasku motocyklisty.

Opublikowano

fabrykowanie wiadomosci na psnie xdd czaicie - ktos siedzi i robi fejkowa wiadomosc na psnie zeby komus zaszkodzic, kur.wa takie rzeczy to chyba tylko u jurasa na ircu

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo, że oprócz tego, że boty są chamskie, zakłamane, to jeszcze łatwowierne, w końcu uwierzyli knurowi, że microsyf wydał next gena. :kaz:

Opublikowano

fabrykowanie wiadomosci na psnie xdd czaicie - ktos siedzi i robi fejkowa wiadomosc na psnie zeby komus zaszkodzic, kur.wa takie rzeczy to chyba tylko u jurasa na ircu

Ale to jest przykre, że klapy postawione pod ścianą przyjęły w swoje szeregi lemura jak gdyby nigdy nic. 

Cóż, jak to dzieci w gimbazie wołają "z kim się zadajesz, takim się stajesz" - tylko czekać, aż zaczną grozić śmiercią i wyrywaniem zębów, bo napiszesz coś złego o PlayStation. 

Opublikowano

Przecież on do nich idealnie pasuje

Opublikowano

Przecież do niego ban idealnie pasuje

:sorcerer:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jeden typek ze sceny SC nagrał filmik z wszystkimi hejtami, które dostawał od cieniarzy i tam była wiadomość od berlinek, kiedyś przypadkowo się natknęłam. Z własnych doświadczeń - zdecydowanie nie polecam grania pvp z tym panem. Kwintesencja chamstwa sieciowego.

Opublikowano

Moze ekipa z virtuafighter.com sie dolozy ;D Patrzcie co wyprawia naczelny moderator PE po godzinach xD

Slowo wstepu czyli o co chodzi. Na wyzej wspomnianej stronie jest temat na forum, w ktorym mozna pochwalic kogos za dobry mecz online (w wiadoma bijatyke). Jak sie z kims dobrze gralo itd. itp. Jest tez temat odwrotny gdzie opisuje sie kapusciarzy i inne przypadki dzieci neo. Do tego drugiego trafil ostatnio... Mendrek aka ComaPL.

A oto jak sie zaczelo:

Bad games to ComaPL. I beat him four, or five times in a row with a decent internet connection (a little laggy, but not enough to effect the outcome). Each time, he challenged me, I didn't challenge him. In the last match he ragequit, so the next time he challenged me, I told him "no quitters" and he claimed I only won because of spam/lag/using Jacky/button mashing and told me to die.

1. If I was spamming, you should have known what I was going to do next and act accordingly.

2. Lag messes me up just as much as everyone else and this was barely noticeable. Stop challenging me if you think that's why you're losing.

3. If you get angry enough to tell someone to die because you lost a GAME, you need professional help.

Jak mozna powiedziec komus zeby umarl ;(

I nastepny post:

I find it funny and ironic that he tells someone to die for mashing, while he mashes himself.

To jednak dopiero preludium do tego co rezegralo sie pozniej:

Apparently he saw my last post. Now he's saying he hopes we never meet in a tournament because he hates people who lie, especially about him and he might not be able to control himself. I told him I would admit to lying if he could tell me one thing I said that was a lie. All he could come up with in response was to change the meaning of what I said to make it a lie and put words in my mouth. After I debunked his claims he called me a blind fool and told me die again.

(pipi) padlem przy pogrubionym zdaniu xD xD xD

Wszystkie posty tutaj: http://virtuafighter...s.15809/page-32 kolejno: #622, #623, #626, #628

W ogole styl gry Mendrka w virtue to osobny temat. I nie mam na mysli combosow czy innej mechaniki.

Jak ktos ma ochote wrzucic do powyzszego topicu zdjecie Mendrka z szotgunem to droga wolna.

ps. Mendrek nie wysylaj mi zadnych PMek.

Opublikowano

Czy ja komuś groziłem śmiercią albo wyrywaniem zębów? Xbocki festiwal pomówień trwa w najlepsze.

Opublikowano

I co to znaczy genericowy grunt?

pewnie to taki synonim occlution

Opublikowano

Czy ja komuś groziłem śmiercią albo wyrywaniem zębów? Xbocki festiwal pomówień trwa w najlepsze.

Kto wie czy nie zaczniesz  :shotgun:

Opublikowano

Twoja homorodzinka irasiad czy jurasek grozili pamiętam.

Opublikowano

I znów zaczynacie polemikę z tym 

beton2.jpg

Opublikowano

Tyle wrogości w botach na chwile przed naszymi targami, powinniście sie leczyć.

Jeszcze wytykać komus Januszostwo będąc zwolennikiem konsoli na której sprzedało sie najwiecej kopii symulatora farmy, czy mozna upaść niżej?

Mozna, wystarczy wytykać komus ilośc gier ogranych nie umiejąc liczyć i samemu w gry nie grać :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tak nawiasem mówiąc, to ten DigitalSamurai kiedyś znów zaakceptował moje wyzwanie, i zjechałem go równo. Zwykły noob, który trollował ludzi zaczynających grać w tą grę, wysyłał prowokacyjne hate maile PO WYGRANYCH walkach, ja niestety trochę podłapałem się na to, i gość zaczął ten swój trolling na vfdc (ja wtedy nawet nie miałem tam konta).

Prawdę mówiąc to tyle razy ile mi grożono po walkach w TTT2, to ja to jestem łagodny jak baranek. W zasadzie jakbym pojechał na jakiś turniej nawet w Polsce, to bym musiał chyba z dwójką karków wszędzie chodzić. TTT2 to taka bijatyka dla bojowych januszy.

Ofkoz Wiesława Grodzka musiała się wpindolić, i jak zwykle nie wie co pisze. Grałem z wieloma ludkami z forum, głównie w TTT2 i w BF-y i chyba nikt nie może o mnie powiedzieć że jestem chamem czy prostakiem. Camperem, spammerem, wku*wiaczem, ale zawsze kulturalnym...

Opublikowano

To że na spokojnie komuś mówisz, że życzysz mu śmierci wcale nie oznacza, ze wszystko jest w porządku. Wręcz przeciwnie - świadczy to o doświadczeniu, chłodzie i wyrachowaniu.

A Expertowi znowu ktoś tabletki ukradł. :dynia:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mendrek czekamy na twoj gt w ktorym masz ograne halo skoro tak bardzo duzo wiesz na jego temat i sie ochoczo wypowiadasz wiec pewnie ograna seria. :cool::lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

zamiast beki z klapów moglibysmy zmienic temat na ich oczekiwania wzgledem sony na e3 ale nie wiem czy to bedzie jakakolwiek zmiana tematu  :Coolface:

Opublikowano

Już może ich tak nie dobijajmy, niech znają litość Szlachetnego Bractwa Botów. :kaz:

Opublikowano

zamiast beki z klapów moglibysmy zmienic temat na ich oczekiwania wzgledem sony na e3 ale nie wiem czy to bedzie jakakolwiek zmiana tematu  :Coolface:

Ej, ale tak serio, to oprócz gameplayu z Uncharted 4 i TLG, to na co tam czekać? Na wysyp multiplatform czy zalew indyków?

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

No i który cwaniak usunął mój post o xbockich patusach?

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Mendrek jak Ruffalo w pierwszych Avengersach - robi dramatic chipmunk i przez ramię "I'm always angry...".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.