Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

morpheus, until down, teraway, gt7 - tak optymistycznie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pewnie jeszcze uncharted i killzone z vity. :kaz:

Opublikowano

To pierwsze 20 minut będzie o tabelkach i statystykach, potem wtrącą gameplay z Uncharted 4 (albo nim zaczną), kolejne 40 minut o Morpheuszu, później szybki przegląd gierek multiplatformowych, Until Dawn, Tearaway, indyczki, na sam koniec bomba w postaci GT7 z datą premiery na końcówkę 2016 roku i informacja o nowym modelu PS4 z 1TB dyskiem. 

To będzie bardzo ciekawa konferencja.

Opublikowano

Pamiętam jak się wkur.wiłem, gdy niedouczone pismaki jeden od drugiego przepisywali na serwisach, że Alan Wake to taka przygoda mocno w klimatach Twin Peaks, a potem zagrałem w tę marną giereczkę, nad którą unosiła się para świeżo wypróżnionego kloca.

W klimatach TP były dwie gry - Mizzurna Falls (ŚWIETNIE oddano realia małego górskiego miasteczka + mieszkańcy prowadzili normalne życie, oczywiście pismaki cmokały z zachwytu dopiero po Shenmue, bo nikt nawet się nie zapoznał z genialną grą od HUMAN, która operowała na podobnych założeniach jeśli chodzi o wykreowany świat, tylko nie było długich loadingów, a cały teren był większy).

A potem Swery65 zrobił Rainy Woods, które ostatecznie wyszło jako Red Seeds Profile w Japonii i Korei, aż w końcu trafiło na zachód jako Deadly Premonition.

Nazywanie AW grą w klimatach Twin Peaks to zbrodnia. Jakiś pismak coś takiego klepnie, a potem wszyscy powtarzają, kiedy prawdziwy fan SERIALU się gotuje.

taka bomba prawdy, że aż muszę zacytować :banderas:

to mizzurna falls jest dostepne po angielsku (oficjalnie, lub fanowsko)?

Opublikowano

Zabawne jest to jak niektórzy mówią o tabelkach i statystykach u Sony, a ostatni raz to robili chyba w 2008 roku przy pomocy LBP.

No ale jak żyjemy przeszłością, to obstawiam że większość czasu u MS zajmie Kinect, gry dla dzieci z fejkowymi prezentacjami, sport i gry taneczne.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Licze na pontony 2 :banderas:

Opublikowano

Lococycle 2 only on Kinect. :banderas:

Opublikowano

M$ od ostatnich dwóch lat napierdziela same games, games, games u SONY z tym różnie, jak nie PS TV to wychodzi jakiś goguś i zaczyna nawijać o SONY PICTURES, za dużo o INDI za mało o killer upach. Mam nadzieje, że SONY w tym roku pójdzie w kierunku M$ i nie będą przynudzać jakimiś bzdetami i skupią się wyłącznie na grach. Pewno pokażą te całe "google" mam nadzieje, że zmieszczą się w 5 minutach i przejdą od razu do rzeczy GT7 itp

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Yeti jest jak kibice pilki noznej ktorzy zawsze jak polska dostaje w dupe, wyskakuja z tekstem, a pamietasz jak 73 pokonalismy anglie na wembley albo zdobylismy brazowy medal w 82 xDDDDDD

w sumie mozna podpiac to pod kazdego klapa xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Boty z kolei są jak kibice dawnej polskiej reprezentacji. Z każdym rokiem mówią sobie: "OK to teraz im pokażemy, nowy rok, nowe rozdanie", a po E3 zwykle "Xboty nic się nie stało, Xboty nic się nie stało!" ;)

Opublikowano

Boty z kolei są jak kibice dawnej polskiej reprezentacji. Z każdym rokiem mówią sobie: "OK to teraz im pokażemy, nowy rok, nowe rozdanie", a po E3 zwykle "Xboty nic się nie stało, Xboty nic się nie stało!" ;)

Przecież E3 w zeszłym roku to była miazga, Microsoft Sony zniszczył, przemielił i wypluł. 

Opublikowano

:pawel:

Ja mam nadzieję, że microsyf w tym roku pokażę w końcu jakąś next genową wyglądające grę w full hd, bo już 2 lata x-złom na rynku, a nowa generacje i nowe standardy graficzne widzimy tylko na PS4.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

On ma ps3, czego Ty oczekujesz Macio. :reggie:

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że microsyf w tym roku pokażę w końcu jakąś next genową wyglądające grę w full hd, bo już 2 lata x-złom na rynku, a nowa generacje i nowe standardy graficzne widzimy tylko na PS4.

Wiesz Yeti, najbardziej słodko-gorzkim faktem w poście zielonogatkowca jest to, że xboty na serio wierzą w sukces MS-u na porzednim E3. Ironia losu, to na fanów Sony mówi się tu "klapy" a paradoksalnie największe klapy na oczach mają boty...

Opublikowano

RYSE gra startowa, graficznie zrobiła robotę, zaprezentowała next genową grafikę. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wiesz Yeti, najbardziej słodko-gorzkim faktem w poście zielonogatkowca jest to, że xboty na serio wierzą w sukces MS-u na porzednim E3. Ironia losu, to na fanów Sony mówi się tu "klapy" a paradoksalnie największe klapy na oczach mają boty...

Oni nie mają klapów na oczach tylko mak w żyłach i rozpuszczalnik w płucach. Tak ich knur załatwił, że aby odnaleźć się w tej trudnej rzeczywistości, że xzłom nikogo, konsola bardziej hipsterka od WiiU, muszą robić strzał za strzałem. Ten ich zielony matriks, no ale beka jest dobra.

Opublikowano

Klapy to Ty masz na oczach - na konfie Microsoftu było "games, games, games" - gra za grą, ciągle tylko gry. Na konferencji Sony było to, co zwykle - pieprzenie o niczym przez większość czasu.

Opublikowano

RYSE gra startowa, graficznie zrobiła robotę, zaprezentowała next genową grafikę.

Warto dodać że Ryse zostało uznane za najlepiej wyglądająca gre next genowa

Opublikowano

Warto dodać że Ryse zostało uznane za najlepiej wyglądająca gre next genowa

W 2013 roku, bo najładniejsza gra jaka wyszła to The Order, przynajmniej tak twierdzi przekupione DF.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Games, games, games - nie trudno jeśli się pokazuje CGI, a później przez rok cisza. Tak się z tymi renderami zapędzili, że nawet robili jeden bez wiedzy i udziału developera (Phantom Dust), albo rok wcześniej pokazali trailer gry od Black Tusk by ją później skasować i udawać, że to nie była gra tylko pokaz możliwości studia :teehee:

Opublikowano

Przecież jak ms zapowiada grę to ona wychodzi w ciągu roku. :ooo

Opublikowano

Przecież E3 w zeszłym roku to była miazga, Microsoft Sony zniszczył, przemielił i wypluł.

xd

Opublikowano

Mogą pokazać i 20 renderów. Nic to nie zmieni, że pod względem gier Xone > PS4 w 2013, 2014 i w 2015.

No ale pocieszajcie się, że jakieś rendery pokazali na Xone. Na pewno zmieni to waszą sytuację z PS4 :rayos:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.