Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przecież tu głównie rozchodzi się o to, że trudno jest przenieść grę z ps3, jakby gra powstawała od początku na ps4 to by nie było tego problemu.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

xDDDDDDD beka z tlou i tych partaczy z nd

Opublikowano

PppPSmK.jpg

wPiffeH.jpg

Yebane partacze z ND !!!

Opublikowano

Przecież tu głównie rozchodzi się o to, że trudno jest przenieść grę z ps3, jakby gra powstawała od początku na ps4 to by nie było tego problemu.

ale jak to?!  przy kolekcji Halo gdzie mamy 4 gry jedna może nie będzie w 1080p to lament sonybotów o słabym XO ale jak kolejny raz ps4 się krztusi to że ''trudna praca, biedny dev. nie dał rady''   :teehee:

Opublikowano

I znowu bitwa na kotlety, ale smutna generacja, wracam do ni no kuni

Opublikowano

Persona 4 > wasze fpsy na "next" genach

Opublikowano

Trzeba być skończoną graphic whore, aby dowalać się bzdur pokroju cieni, które swoją drogą nawet w 60 fpsach wyglądają lepiej niż na ps3. Czekam na analizę framerate digital foundry.

Opublikowano

ale jak to?! przy kolekcji Halo gdzie mamy 4 gry jedna może nie będzie w 1080p to lament sonybotów o słabym XO ale jak kolejny raz ps4 się krztusi to że ''trudna praca, biedny dev. nie dał rady'' :teehee:

Tak to, że w obu przypadkach chodzi o to samo.

Opublikowano

i to golden na vicie, a ty smarowales konsole keczupem :P

Opublikowano

pograłby w tą personę ale nie chcę vity kupować bo boję się, że skończę tak jak baron sony - senator corey stoll z serialu house of cards.

Opublikowano

i to golden na vicie, a ty smarowales konsole keczupem :P

Ficuś nie martw się, ja Vitę nawet lubię (kupiłem to (pipi) 2 razy) tylko w tym temacie przybieram maskę, że to jest (pipi) obesrane.

Opublikowano

Ja tam ogralem pelno gier na vicie, teraz pykam w dragon's crown(idealny szpil na granie z doskoku), a potem tearaway, vita <3

Opublikowano

Czy ja dobrze przeczytałem? Remaster LoU z możliwością zmiany detali grafiki? Nie no śmieszne. A tak kąsolowcy piali z blacharzy. Czasy PS2 wróćcie.

Opublikowano

W Uncharted 4 będziesz mieć 1080p/30fps i średnie detale, 1080p/60fps i niskie detale albo 900p/30fps i wysokie detale. Naughty Dog takie dobre <3

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No, a na Xbonie bedziesz miec:

niskie detale - 720p / 30 fps

super niskie detale - 792p / 30 fps

HE HE, smieszne, nie.

Opublikowano

Capcom:

Q. Please describe your development framework for creating the sequel of major franchises.

A. We have about 30 key developers and are able to deploy the required personnel at the required times as needed. This allows us to develop content with a small number of people while operating a number of lines at once. Ideally, we want to use a development period of 1.5 years as a rule for each team. Our goal is to make the development cycle even shorter.

To się na pewno dobrze skończy.

http://www.capcom.co.jp/ir/english/data/pdf/explanation/2013/full/explanation_2013_full_05.pdf

Opublikowano

Takiego numeru z nowymi grami nie będzie. Grafika i tak będzie musiała się świecić jak psu jajca. Nikt raczej już na taki kompromis nie pójdzie. Tak czy inaczej sama możliwość zmiany, to jedno wielkie xD. Nawet nie zdawałem sobie sprawy z tego, na ile te wszystkie krzyki z tweetera i innych gafów, mają wpływ na rzeczywistość.

Opublikowano

hehe.

Sezon ogórkowy pełną gebą i trzeba czekać do Gamescomu :confused:

No

1726537-hidetakamiyazaki.jpg

Będzie piękna masakracja zielonego robactwa :)

Opublikowano

hehe.

Sezon ogórkowy pełną gebą i trzeba czekać do Gamescomu :confused:

No

Będzie piękna masakracja zielonego robactwa :)

Nie ośmieszaj się, nie dałeś sobie rady z najprostszym smokiem w serii...

Opublikowano

W twojej głowie sony zawsze wygrywa, a rzeczywistość zawsze jest inna. Zawsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.