Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Black Tusk dostał GOW'a do roboty, do tego tajemniczego projektu mają jeszcze wrócić.

Crackdown dostał zapowiedź plus obiecujące CGI o dacie premiery nie było mowy.

M$ ma tyle gier, że może sobie na to pozwolić.

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Szczurek? Zawsze szanowałem. 

Bo on ma świetną pamięć co do różnych takich właśnie wydarzeń, szkoda że nie jest takim w pełni klapem, to byśmy mieli wunderwaffe przeciw bockiej propagandzie, ale i tak cieszy mnie zawsze jak potrafi rzeczowo wszystko wypomnieć ;)

Opublikowano

no jeśli chodzi o wspominanie starych wydarzeń to najlepszą do konsolą jest playstation

a do gier xbox

Opublikowano

Black Tusk dostał GOW'a do roboty, do tego tajemniczego projektu mają jeszcze wrócić.

Oczywiście, że wrócą :teehee: Dlatego zmienili nazwę na Coalition, by wzorem Turn10 i 343 być kojarzonym z jedną marką.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Boty z kolei są jak kibice dawnej polskiej reprezentacji. Z każdym rokiem mówią sobie: "OK to teraz im pokażemy, nowy rok, nowe rozdanie", a po E3 zwykle "Xboty nic się nie stało, Xboty nic się nie stało!" ;)

Przecież E3 w zeszłym roku to była miazga, Microsoft Sony zniszczył, przemielił i wypluł.

:dynia:
Opublikowano

Lol, klapy myślą, że naprawdę sony na poprzednim e3 miało dobrą konfę. XDDD

Kur.wa odstawcie te tanie narkotyki, które wciągacie ze swoich pośladków. 

Opublikowano

Co by nie pokazali to i tak SONY zawsze będzie miało lepszą konferencję.

Opublikowano

dla klapow przeciez nawet w 2013 ps4 mialo lepsze gry startowe xd

Opublikowano

Gram sobie teraz w Dead Rising 3 i gierka wciąga dupą wszystko w co grałem na ps4 nie licząc Bloodborne'a

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1381095440-7Sxd_y.jpg

No nie moge uwierzyc wlasnym oczom, czy klay znowu zarzucaja MS ze opozniaja gry i pokazuja rendery? Czy mam wam wszystkim przypomniec jak wygladaly rendery Killzone czy Motorstorma, a jak potem wygladaly wersje gier na PS3? Czy mam wam przypomniec jak wygladalo logo Agenta czy Bioshocka na Vite? Czy mam wam przypomniec Giant enemy craba i real time weapon change jako glowne ficzery konsoli napedzanej procesorem Cell ktory jest w stanie sterowac rakietami? Oczywiscie mowie tutaj o wszystkich z wylaczeniem Mendrka bo wesoly berlinek caly czas zyje w tym smutnym swiecie. Jeszcze wypomina 900p, a sam gral na PS3 w kosmicznej rozdzielczosci 640p ale to juz pewnie nie przeszkadzalo :dynia:

Z PS4 nie jest lepiej, czy mam wam przypomniec zapowiedzi gier na pierwszym pokazie PS4? Gdzie jest The Witness? Shadow of the Beast? Planetside 2 mialo byc gra startowa, a Sony szybciej pozbyla sie studia niz wydala gre xDDD Jakies przecieki jak przebiega developing Deep Down? Ta gadka, ze Sony tworzy nowe marki wiec zobaczmy:

the order - studio juz szuka nowego wydawcy bo Sony sie wypielo ale co sie dziwic jak zrobili (pipi) nie gre.

Driveklap - polowe studia na bruku, dobrze wiedziec ze Sony dba o swoje teamy.

Knack - bez kitu smiechem zartem jedyna nowa marka sony ktora moze liczyc na sequel bo doszla do 1mln po dodaniu w bundlach na Japonie, a wiadomo ze tam gusta maja dosc delikatnie mowiac wypaczone wiec wszystko zejdzie.

To panowie lineup mamy przepotezny, nie zapominajmy o portach z Vity w postaci Teraway czy Gravity Rush oraz remastero z PS3. Widze ladnie staracie sie cos ugrac ze zamkneli deva Phantom Dust, tylko ze w ciagu 4 miechow juz pewnie maja nowego. Zreszta takimi gierkami to tylko moze sie jarac ktos kto zaluje ze nie ma skosnych oczu, a jedyny stosunek z kobieta mial przy pomoca stylusa na 3DSie.

I jeszcze wypominac ze jakas gra zapowiadziena rok czy dwa lata temu, a sami piszecie co roku o Last Gardian na ktorego czekacie juz OSIEM KUHWA LAT, wiec za niedlugo bedziemy obchodzic okragla rocznice trailera na ktorym widac tylko PTASZORA ZE SKACZACYM DZIECKIEM OD DEVA KTOREGO NAWET KLAPY NIE MAJA PEWNOSC ZE KIEDYKOLWIEK ISTNIAL. Czaicie OSIEM LAT czekac na gre? Osiem lat temu zaczynalem studia, poznawalem dorosle zycie, teraz dom, samochod, zaliczone dziewuchy z Portugalii, Chorwacji,  a zwyciezcy zycia czekaja OSIEM LAT az im pokaza znowu jakiegos smiesznego koguta w zamku :dynia:

Czy wy macie honor i godnosc czlowieka? Nawet mi waz nie zal.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie czytam, za duzo literek

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

az im pokaza znowu jakiegos smiesznego koguta w zamku 

:dynia:

Opublikowano

Klapy na kolanach z pełnymi ustami. :banderas:

Opublikowano

dzień jak co dzień 

Opublikowano

Chyba generalicja musi się na ircu spotkać, żeby kontrofensywę omówić po takiej bombie

Opublikowano

Problem w tym, że nie bardzo mają czym się bronić.

Opublikowano

pewnie któryś by napisał "taa poczekajmy na e3 zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni" ale chyba pisałby to przez łzy

Opublikowano

Była słaba? xDDD

Opublikowano

Nie czytałem ale dużo plusów to tez dałem.

Opublikowano

No ja przeczytalem tylko tekst potraktowany capsem bo musial byc kluczowy, ale dupy nie urwal wiec tym razem hejwi bez plusika sie obejdzie. :reggie:

Opublikowano

Była słaba? xDDD

A co może dobra? Przecież przez 75% konfy Sony człowiek tylko myśli "no ale skończcie pier.dolić i pokażcie gry głupie ch.uje". xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.