Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zejdzcie na ziemię klapy, Król Spencer zrobi z was wiatrak i masowo będziecie wyprzedawać ps4 i wszystko co z nią związane :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jaram sie na maksa, halo 435, forza 345 i remaster gowa!

Opublikowano

Zejdzcie na ziemię klapy, Król Spencer zrobi z was wiatrak i masowo będziecie wyprzedawać ps4 i wszystko co z nią związane :P

S9eei.gif

Opublikowano

Hehe ale śmieszny rebusik. Tak się uśmiałem że aż chyba dam plusika.

Opublikowano

Z kolei jeśli jakimś cudem ta lista jest legitna to trochę beka bo większość z tych gier ogrywałem jakoś tak na przestrzeni 2 ostatnich lat, kilka z nich będę ogrywał bo to multiplatformy a w God of War 3 czy Journey grałem jeszcze jak miałem PS3.

źródło to ppe

http://www.ppe.pl/news-36450-sony_zapowiada_swoja_konferencje_na_e3___zwiastun_i_lista_pozycji.html(samo Sony ją podało)

Trochę mnie niepokoi, że Morpheus'a tak dużo na tym zwiastunie :/ Jak już wielu pisało to nie jest zabawka pod prawdziwe gry AAA, bo te wymagają więcej mocy ;/ 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wyciekły 2 screeny z UWAGA UWAGA - THE LAST GUARDIAN z prezentacji z E3  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Wrzucam w spoiler, aby nikomu nie psuć pokazu na E3, OGLADACIE NA SWOJE WŁASNE RYZYKO !!!

PRAWDOPODOBNIE TO DUZY SPOILER FABULARNY !!!!!!

GPZMgrp.jpg?1

307675341_640.jpg

GBI8PvV.gif

Opublikowano

Wyciekły 2 screeny z UWAGA UWAGA - THE LAST GUARDIAN z prezentacji z E3  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Fanek, ale na co Ty czekasz i skąd ta podnieta, przecież jak Sony zapowiedziało TLG (wtedy jaranko), to Ty nawet konsoli w domu nie miałeś....

Łzę uronią osoby, które naprawdę w tę gierkę wierzyły i czekały tyle lat, pisały na forach, były w(pipi)ione po każdym E3 bo wielkie Sony pokazywało .!.  i wolało puszczać jakieś indory zamiast powiedzieć chociaż słowo o tej grze. Teraz wielkie peany, bo może... MOŻE pokażą trailer gierki, którą zapowiedzieli 8 lat temu. Tyle lat.. tyle lat, a ludzie nadal by od tak zapomnieli o kłamstwach Sony dot. tego tytułu, bo pokaża trailer i znów pewnie 8 lat bez premiery. I tak, chciałbym się mylić, bo wierzyłem w tę gierkę od pamiętnego E3, ale (pipi) mać ile czasu można jeszcze czekać?

Sony Apologizes For ‘The Last Guardian’ No-Show 

http://gamerant.com/the-last-guardian-ps4/

Published 2 years ago

KOTAKU

Sony Is "Waiting For The Right Time" To Show The Last Guardian

2/22/13 12:15am

http://kotaku.com/5986133/sony-is-waiting-for-the-right-time-to-show-the-last-guardian

Edytowane przez Starh

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Wrzucam w spoiler, aby nikomu nie psuć pokazu na E3, OGLADACIE NA SWOJE WŁASNE RYZYKO !!!

PRAWDOPODOBNIE TO DUZY SPOILER FABULARNY !!!!!!

GPZMgrp.jpg?1

307675341_640.jpg

GBI8PvV.gif

FANEK PACZ, WYCIEK TRAILER!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=EHzHoMT5eRg

Opublikowano

były kiedyś taki GOTY gif z fragmentem The Thing z K. Russelem i podłożonym tekstem n.t. anulowania TLG :pawel:

szkoda że nie mogę go znaleźć :<

Opublikowano

(pipi) :lol:  Starh beka, że bierzesz na serio co ja pisze w CW :D

nie sądziłem, że ktoś to wezmie na serio, no same screeny były wymowne

a że nie miałem konsoli, to nie znaczy że sie nie interesowałem

siedze w rynku gier na prawde długo częściowo ze wzg na charakter starej pracy

i chcąc nie chcąc musiałem wiedzieć co sie dzieje w gamingu

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Yeti ty nadal nie rozumiesz bo dla Ciebie screeny i gify 240x240 są wyznacznikami oprawy. Jak napiszę, że Wiedźmin 3 jest dla mnie lepiej wykonany niż The Order to też pewnie piana z pyska będzie Ci lecieć, czyż nie ? 

Opublikowano

I jeszcze odpisuje Mrokowi, gdy sam pisze, by ignorować Lema :(.

Opublikowano

(pipi) :lol:  Starh beka, że bierzesz na serio co ja pisze w CW :D

nie sądziłem, że ktoś to wezmie na serio

:facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:

Primo 

Odniosłem się przede wszystkim do samego TLG i wyczekiwania na niego X lat, a nie do Twojego chwytającego za serce spoilera. Śmieję się po prostu z osób, które by zabiły za TLG i dla których ta gra od zawsze będzie arcydziełem - nawet jeżeli nigdy nie wyjdzie.

Secundo

Gdyby TLG faktycznie pokazano, to byłbyś pierwszym z mokrymi gaciami umieszczając o tym stosowną informacje na forumku

UP

Mroku to Troll (miałem/mam go nawet w ignorze), a Lem to fanatyk i takie osoby powinny być eliminowane...

Edytowane przez Starh

Opublikowano

to jak zrozumiałeś żart to po jaki (pipi) na mnie naskakujesz?

bo tego nie załapałem

Opublikowano

Ja tylko czekam na moment, w którym bociarnia otrzeźwieje i dostrzeże, ze wierząc słowom Spencera, są jak te lemingi które ZBIEGAJĄ ze skały prosto ku swojej ZGUBIE. Rządy BOTÓW miały sens na początku panowania X360. Wcześniej Microsoft wypuścił na rynek udany sprzęt, pierwszego Xboksa, ale nie była to konsola, tylko kompaktowy komputer z ciekawym zapleczem oprogramowania (emulatory 8/16bitowych systemów do dziś są u mnie grane) + funkcją media playera. Gdy wyskoczyli z 360-tką, atakowali megatoną za megatoną, z Sony nie było co zbierać, sam przestałem wierzyć w sukces japończyków, więc poszedłem do piaskownicy amerykańskiej. Natomiast teraz, oddając w moje ręce SŁABY sprzęt, który będzie niedługo zintegrowany z komputerem klasy PC i WINDOWSEM 10, zrobili tak, jak by mi jakiś jędrzej sprzedał plaskuna w tramwaju linii 11. Plaskun ten był typową otrzeźwiałką i znów kroczę w barwach błękitu, ku światłu, które wyniesie nas wszystkich na wyżyny konsolowości.

Sony niczym Noe, zabiera na swoją arkę wszystkie zbłąkane owieczki, by ochronić je przed powodzią. Powodzią płynnego gó.wna, którym MS zaleje rynek. Spencer już zaciera łapki i odkręca kurek. Ratujcie się kto może. Czekam na E3, wtedy wszystko się rozstrzygnie.

#4theplayers

:daddy:

Opublikowano

Ping chopie, ale trolling musi być wiarygodny.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zapraszam na PSN kolego, zagramy coś razem wierzę.

Opublikowano

ping jakie bomby prawdy, no ale to widać, teraz ciągle online siedzi na ps network [ jeśli akurat nie ma konserwacji ]

Opublikowano

UP

Mroku to Troll (miałem/mam go nawet w ignorze), a Lem to fanatyk i takie osoby powinny być eliminowane...

Ze dwa razy zapytałem o źródło jego "rewelacji" i już mi śmiercią grozi :shok:

Opublikowano

Zapraszam na PSN kolego, zagramy coś razem wierzę.

Żebym grał z Tobą w Destiny i Far Cry 4? Nawet jakbym chciał to jest to samo na Xone ;)

Opublikowano

Może i tak, ale na pewno multi w TLoU jest świeższe, niż w H:MCC.

Opublikowano

lista gier które mają być pokazane na konfie sony

• Drawn to Death - The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency // San Diego Studio
  • Fat Princess Adventures - Fun Bits // Santa Monica Studios
  • God of War III HD - Santa Monica Studio
  • Guns Up! - Valkyrie Entertainment // San Diego Studio
  • Journey - thatgamecompany // Santa Monica Studio
  • Kill Strain - San Diego Studio
  • Ratchet & Clank - Insomniac Games
  • Tearaway: Unfolded - Media Molecule
  • The Tomorrow Children - Q Games // Japan Studio
  • Until Dawn - Supermassive Games
  • Street Fighter V - Capcom
  • Batman: Arkham Knight - WB Games
  • Alone With You - Benjamin Rivers Inc.
  • Amplitude - Harmonix
  • Broforce - Devolver Digital
  • Capsule Force - Iron Galaxy
  • Cosmic Star Heroine - Zeboyd Games
  • Enter the Gungeon - Devolver Digital
  • GALAK-Z: The Dimensional - 17-bit
  • Gang Beasts - Double Fine
  • N++ - Metanet
  • Nuclear Throne - Vlambeer
  • Salt & Sanctuary - Ska Studios
  • Chasm - Discord Games
  • EarthNight - Cleaversoft
  • To Leave - Freaky Creations
  • ABZÛ - Giant Squid/505 Games
  • Relativity - Willy Chyr
  • Planetside 2 - Daybreak
  • Death Tales - Nine Tales Digital
  • Dungeon Defenders 2 - Trendy Entertainment
  • Snow - Poppermost
  • Soma - Frictional Games
  • The Vanishing of Ethan Carter - The Astronauts
  • Thumper - Drool
  • Gnog - KO-OP Mode
  • Super Meat Boy - Team Meat
  • Skullgirls: 2nd Encore - Autumn
  • Heart Forth, Alicia - Alonso Martin
  • Futuregrind - Milkbag Games
  • Rocket League - Psyonix
  • I Am Bread - Bossa Studios
  • Super Time Force Ultra - Capy
  • Moon Hunters - Kitfox Games

czy ktoś mi może wyjaśnic co sie tu odpierdala?

ta lista to same nieznane tytuły, albo nieznane indyki, albo odgrzewane kotlety z indyków na pc... WTF?

a gdzie są głośnie gry AAA? gdzie jest chociaż jakieś uncharted?

może coś sie komuś powaliło i jest to poprostu lista indyków? a lista prawdziwych gier będzie pokazana osobno?

:ohboy: czuje ze bedą to udane targi zwlaszcza dla mojej zielonej rodziny

Fat princess xdddddddddddddd

Opublikowano

http://uk.ign.com/articles/2015/06/10/ps4-architect-working-on-last-guardian-says-oddworld-dev

PS4 architect working on Last Guardian, says oddworld dev.

Chodzi oczywiście o  Marka Cernego.

Ciekawe czy IGN posypie głowę popiołem bo podobno wyssali to z palca

https://twitter.com/PSNation/status/608709947262574592

https://twitter.com/PSNation/status/608710104448245761

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.