Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zejdzcie na ziemię klapy, Król Spencer zrobi z was wiatrak i masowo będziecie wyprzedawać ps4 i wszystko co z nią związane :P

Proszę cię, nic tak nie przeorze knura jak Kubota

5050-kubota-m9000.jpg?m=1398874765

Widzie to, jeden z armii klapków już gotowy do orania x-buraków :shotgun:

Opublikowano

The Knack Guardian

2394539-4116926733-knack.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Miał być Co-op online za free w Halo 5, no cóż czasem trzeba pewne informacje skorygować  :Coolface:

Halo 5 online co-op WILL require XBL Gold

I need take a moment to make an important correction on something we miscommunicated in the story. I misspoke during the interview when stating that online co-op campaign would be supported with an Xbox Live Silver account. Co-op campaign will require Xbox Live Gold to play. I want to extend my sincere apologies to our fans, and to Game Informer, for this error and any confusion it has caused.

Czyli błąd redakcji, ale gracze bezlistośni :dynia:

Interviews will be beta tested from now on.

Następny leak

sancta-domenica-gran-turismo-sport-638x4

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jeszcze co do Guardiana to:

Sony
  • Start o 03:00 - noc z poniedziałku na wtorek

Na pokazie Sony na pewno zobaczymy bijatykę Street Fighter 5, ale poza tym japońska korporacja nie ujawniła jeszcze żadnych innych szczegółów.

Sony, jak zawsze, ma spory potencjał i trudno nie liczyć na jakieś niespodzianki. Zapewne zobaczymy więcej Uncharted - nie tylko czwartą część, ale i zbiorczą kolekcję poprzednich odsłon, która ukaże się jesienią na PS4.

Jest też gra i film Ratchet & Clank, Tearaway Unfolded, horror Until Dawn. To bardziej prawdopodobne tytuły. Miłym zaskoczeniem byłaby obecność Dark Souls 3, nowego projektu Guerrilla Games, Gran Turismo 7 czy Persony 5.

Na końcu konferencji z pewnością zaś zobaczymy pokaz The Last Guardian.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-06-10-e3-2015-rozklad-jazdy

tylko też nie wiadomo skąd oni to wytrzasneli skoro na eurogamer.net  nic o tym nie ma

jedyne info, że gra jest nadal tworzona to wypowiedz Yoshidy z początku tego roku (ale to też osobiście traktuje z przymrużeniem oka)

wszystko reszta to niczym niepotwierdzone plotki, które powiedział "kolega kolegi itd itd"

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Guardian ładnie zagrał kartą click bait a wy łykacie jak młode pelikany.

Opublikowano

Ja tylko czekam na moment, w którym bociarnia otrzeźwieje i dostrzeże, ze wierząc słowom Spencera, są jak te lemingi które ZBIEGAJĄ ze skały prosto ku swojej ZGUBIE. Rządy BOTÓW miały sens na początku panowania X360. Wcześniej Microsoft wypuścił na rynek udany sprzęt, pierwszego Xboksa, ale nie była to konsola, tylko kompaktowy komputer z ciekawym zapleczem oprogramowania (emulatory 8/16bitowych systemów do dziś są u mnie grane) + funkcją media playera. Gdy wyskoczyli z 360-tką, atakowali megatoną za megatoną, z Sony nie było co zbierać, sam przestałem wierzyć w sukces japończyków, więc poszedłem do piaskownicy amerykańskiej. Natomiast teraz, oddając w moje ręce SŁABY sprzęt, który będzie niedługo zintegrowany z komputerem klasy PC i WINDOWSEM 10, zrobili tak, jak by mi jakiś jędrzej sprzedał plaskuna w tramwaju linii 11. Plaskun ten był typową otrzeźwiałką i znów kroczę w barwach błękitu, ku światłu, które wyniesie nas wszystkich na wyżyny konsolowości.

Sony niczym Noe, zabiera na swoją arkę wszystkie zbłąkane owieczki, by ochronić je przed powodzią. Powodzią płynnego gó.wna, którym MS zaleje rynek. Spencer już zaciera łapki i odkręca kurek. Ratujcie się kto może. Czekam na E3, wtedy wszystko się rozstrzygnie.

#4theplayers

:daddy:

:obama:

Opublikowano

Ping chopie, ale trolling musi być wiarygodny.

Zapraszam na PSN kolego, zagramy coś razem wierzę.

Pogramy w Drivecluba?
Opublikowano

Jakieś 80% tytułów widzę pierwszy raz na oczy - nie wiem czy to powód do radości (bo coś nowego) czy smutku...   :reggie:

BTW Jako, że E3 się zbliża, wojenki się zmagają to poświęciłem 30 minut mego życia dla was w nagrodę

To będzie ostateczne rozwiązanie kwestii klaperskiej :banderas:

Opublikowano

Ten filmik jest tak słaby, jak podzespoły w x-złomie.

Opublikowano

Pogramy w Drivecluba?

Po wypłacie kupię, bo ta wersja plusowa nawet jak wyjdzie to i tak będzie odarta z contentu mocno.

Opublikowano

Pogramy w Drivecluba?

Po wypłacie kupię, bo ta wersja plusowa nawet jak wyjdzie to i tak będzie odarta z contentu mocno.

Do DC należy i tak kupić SP.

Opublikowano

Konferencja Xboxa na E3 na żywo za pośrednictwem Wirtualnej Polski z polskim komentarzem. ŁADNIE DOYEBALI DO PIECA

Opublikowano

Ten filmik jest tak słaby, jak podzespoły w x-złomie.

PC też ma zapewne słabe, w końcu The Order to najładniejsza giereczka  :sir:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

xbox one vs ps4  Kto wygra ?!

PC i ich konferencja :)

Opublikowano

HojLu1k.png

22 636 wiadomosci, 82 ograne gry :dynia: klapy wola siedziec po forach i klepac smieciowe posty niz w cos pograc na tych srajstejszonach :reggie:

Opublikowano

Oby 990gtxa zapowiedzieli.

Zapewne bedzie gtx 1080...p  :reggie:

Opublikowano

HojLu1k.png

22 636 wiadomosci, 82 ograne gry :dynia: klapy wola siedziec po forach i klepac smieciowe posty niz w cos pograc na tych srajstejszonach :reggie:

Mam 4x mniej wiadomości i 4x więcej ogranych gier. Jesteśmy na właściwym szlaku.

Opublikowano

Skisnalbym gdyby PCowa konfa sprowadzila sie do prezentacji nowych prockow i kart graficznych, jakiegos tech-dema do ktorego zadna gra sie nigdy nie zblizy, a wszystko to okraszone okazjonalnym pokazem jakiegos indyka na occulusie.

No ale bede dobrej mysli. Oby to E3 nie dalo dupy. Rok 2015 dla graczy jest calkiem fpytke to moze i E3 nie zawiedzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.