Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Prawdopodobna specyfikacja następcy Wii U ;) 

GPGPU: Custom Radeon HD RX 200 GPU CODENAME LADY (2816 shaders @ 960 MHz, 4.60 TFLOP/s, Fillrates: 60.6 Gpixel/s, 170 Gtexel/s)
CPU: IBM 64-Bit Custom POWER 8-Based IBM 8-Core Processor CODENAME JUMPMAN (2.2 GHz, Shared 6 MB L4 cache)
Co-CPU: IBM PowerPC 750-based 1.24 GHz Tri-Core Co-Processor CODENAME HAMMER
MEMORY: 4 Gigabytes of Unified DDR4 SDRAM CODENAMED KONG, 2 GB DDR3 RAM @ 1600 MHz (12.8 GB/s) On Die CODENAMED BARREL
802.11 b/g/n Wireless
Bluetooth v4.0 BLE
2 USB 3.0
1 Coaxial Cable Input
1 CableCARD SLOT
4 Custom Stream-Interface Nodes up to 4 Wii U GamePads
Versions with Disk Drive play Wii U Optical Disk (4 Layers Maximum), FUSION Holographic Versatile Disc (HVD) and Nintendo 3DS Card SLOT
1 HDMI 2.0 1080p/4K Port
Dolby TrueHD 5.1 or 7.1 Surround Sound
Inductive Charging Surface for up to 4 FUSION DS or IC-Wii Remote Plus Controllers
Two versions: Disk SLOT Version with 60 Gigs of Internal Flash Storage and Diskless Version with 300 Gigs of Internal Flash Storage

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Skisnalbym gdyby PCowa konfa sprowadzila sie do prezentacji nowych prockow i kart graficznych, jakiegos tech-dema do ktorego zadna gra sie nigdy nie zblizy, a wszystko to okraszone okazjonalnym pokazem jakiegos indyka na occulusie.

No ale bede dobrej mysli. Oby to E3 nie dalo dupy. Rok 2015 dla graczy jest calkiem fpytke to moze i E3 nie zawiedzie.

Skisnąłbym gdyby konfa Sony sprowdzila sie do prezentacji nowych akcesoriów ala Playstation Vita jako tylne lusterko w Driveclub, jakiegos nowego tech-dema gierki w 1080p 60 fps do ktorego zadna konsolowa gra sie nigdy nie zblizy, a wszystko to okraszone "in upskejlt high definition graphics only on playstation 4, please be excited"

:dynia:

Opublikowano

4.6 TFLOPS'a i dyski holograficzne?

Prawdopodobna

:dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

....

możesz zapodać zeldą do tego newsa?

Opublikowano

1FLwxKR.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Skisnalbym gdyby PCowa konfa sprowadzila sie do prezentacji nowych prockow i kart graficznych, jakiegos tech-dema do ktorego zadna gra sie nigdy nie zblizy, a wszystko to okraszone okazjonalnym pokazem jakiegos indyka na occulusie.

No ale bede dobrej mysli. Oby to E3 nie dalo dupy. Rok 2015 dla graczy jest calkiem fpytke to moze i E3 nie zawiedzie.

Skisnąłbym gdyby konfa Sony sprowdzila sie do prezentacji nowych akcesoriów ala Playstation Vita jako tylne lusterko w Driveclub, jakiegos nowego tech-dema gierki w 1080p 60 fps do ktorego zadna konsolowa gra sie nigdy nie zblizy, a wszystko to okraszone "in upskejlt high definition graphics only on playstation 4, please be excited"

:dynia:

A jak mowilem ze blacharz to zaprzeczal :lapka: - jak widac wiedzialem wczesniej od ciebie Velius :cool:

no po konfie sony to ja za wiele sie nie spodziewam :reggie:

Opublikowano

Zbyt piękna specyfikacja (jak na konsolę, a tym bardziej jak na konsolę Nintendo) ;)

Opublikowano

Z tego co wymienił Eurogamer - Star Citizen, Overwatch, może jakaś krótka zajawka dodatku do SC2(chociaż na to bym nie liczył), ARMA3 z nowym terenem, Killing Floor 2 (multiplat), CliffyB ze swoim arena shooterem, Obsidian, Square Enix ze swoim nowym gó.wnoshooterkiem który już teraz nikogo nie obchodzi i w sumie nie wiem co jeszcze. Mogło by być tego dużo więcej ale nic nie będzie zaskoczeniem, czy pokażą Act of Agression, reboot Syndicate Wars, nowego Unreala czy Total War: Warhammer, o wszystkich grach zainteresowani tematem wiedzą, PCtowi developerzy z reguły nie ukrywają swoich gier i czuje, że nie będą ogłaszać już ogłoszonych gier na konferencji po prostu. Moooże Spencer zapowie tego RTSa nad którym MS miał pracować ale prędzej po jego wystąpieniu spodziewam się po prostu gadania o Windows 10

Obstawiam, że konferencja będzie bardziej prowadzona pod kątem pokazania, że jest 2015 rok i PC gaming jest przystępny, tani i lepszy niż konsole w praktycznie każdym aspekcie, zapowiedzi nadchodzącego Windowsa 10, DX12 i profitów jakie będą z tego płynąć dla graczy w postaci zwiększenia wydajności sprzętu. Tyle, że jakoś nie widzę w tym wszystkim AMD :P

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Spencer prędzej zapowie Sunset na W10, przecież od dawna były ploty że gierka ma wylądować na PC.

Opublikowano

(...) Tyle, że jakoś nie widzę w tym wszystkim AMD :P

O, to to to. AMD to mi sie z konsolami kojarzy juz bardziej niz z PC gamingiem :yao:

No i nie obrazilbym sie gdyby mi pokazali gameplay z TW:WH, po Rome 2 do teraz nie moge sie otrzasnac, moze ta gra mi pomoze zamazac te zakale serii.

Opublikowano

Gdyby od poczaku procesu developinu zabrano tym kitajskim nieudacznikom ten projekt. I przekazano go ekipie Cernyemu to Knack Guardian bylby tytulem startowym na PS4...... Ze srednia na MC w okolicach 30 pkt :kaz:

Opublikowano

Zdziwiłbyś się jakie projekty od czasów psxa po ps3 Cerny ma na koncie.

Knack to wyjątek potwierdzający regułę.  :dafuq: 

Opublikowano

Ten nowy Ratchet to wymieć, seria wraca do najlepszych rzeczy. Pierwsze 4 części przeszłam 3-4 razy robiąc 100% wszystkiego. Ostatnie 2 odsłony na PS3 były kompletnym spier.doleniem większości zalet serii. Wietrzę pierwszą grę 10/10 na PS4.

Koniec 2015 - Forza 6,

Wiosna 2016 - Ratchet,

a w tle cały czas GTA V online @ 60fps.

:banderas:

Na E3-PC mogą pokazać najlepsze wersje gier multiplatformowych i podkreślić, że nigdy w historii przeciętny PC do odrabiania zadań domowych tak szybko nie przegonił świeżych konsol. Zauważyć też powinni, że teraz wydanie gry równolegle na 3 platformy kosztuje znacznie mniej niż kiedyś, gdy te platformy znacznie różniły się hardwareowo. Ale raczej tego nie zrobią, bo AMD (jeden z głównych sponsorów konfy) upycha swoje przestarzałe technologicznie procesory w milionach w konsolki.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

No Ratchet całkiem fajna gra, poczeka się, aż spadnie do 50zł i się ogra

Opublikowano

no to na ps4 pod koniec 2016 juz beda 3 gierki warte kupna, akurat pod koniec 2017 dojda jeszcze ze dwie i bedzie mozna brac uzywke z 1 nóżką i dodatkową dziurą z tyłu za 650zl

Opublikowano

Kolejna gra do ogrania, gdy za 6 lat kupi się PS4. Może do tej pory przy dobrych wiatrach będzie ich więcej niż serdelków u jednej ręki Mendrka.

Opublikowano

Jak to? Nie kupujecie ps4 na premierę niszczatora gamingowych światów? :yao:

Opublikowano

po co mi ps4 na premiere quantum break?

Opublikowano

Ktos przypomni mi listę exow jaka wyszła w tym roku na X1?

Opublikowano

Zdziwiłbyś się jakie projekty od czasów psxa po ps3 Cerny ma na koncie.

Knack to wyjątek potwierdzający regułę.  :dafuq: 

Rzeźby[edytuj | edytuj kod] Praga[edytuj | edytuj kod]Liberec[edytuj | edytuj kod]Poznań[edytuj | edytuj kod]

http://pl.wikipedia.org/wiki/David_%C4%8Cern%C3%BD

Nie widzę tu zbyt dużo dobrych gierek. ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.