Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ktos przypomni mi listę exow jaka wyszła w tym roku na X1?

Yyy... No bo............ yyy ten tego... no wiesz.... :notbad:

Ori? Lepszy Wiesiek?

PLEASE-BE-EXCITED-MEME-03172015.jpg

:frog:

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

biorac pod uwage ze order to dopiero odpowiedz na ryse z 2013 a bloodborne to takie ori tylko ze w 3d (czesto sie ginie) no to dodajac do tego wieska w 30fps zamiast 20fps - wiadomo ze 1 polowe roku wygral xbox one

Opublikowano

Taka wygrana to żadna wygrana. Tymbardziej w oczachm naszych Klapouszków. Konsole zeszły na Januszowe psy i E3 tego zbytnio nie zmieni. This is waiting ciągle będzie trwać. Najwyżej będzie trochę więcej pozycji na horyzoncie. I tak pewnie będziemy słuchać jak to konsole orają wszystko i ulepszają każdą chwilę naszego życia dzięki tym oto super gierkom, akcesoriom i możliwościom, TV TV TV, googlom i chuy wie czym jeszcze. Po czym napaleni włączamy tego dnia którąś konsolkę zaraz po konferencjach, a tam.... Rak, tasiemce, gry warte uwagi już organe i czekanie... :frog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Czyli tak jak myślałem, to tylko mocne dragi.

Jak trzeba byc żałosnym by wypominać Sony brak jednego exa na koniec roku skoro, skoro samemu nie dostało sie nawet jednego w pierwszej połowie roku :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Brak "jednego" ex'a powiadasz XD

Ori to jedna z lepszych gier ostatnich lat, także ten tego. A w drugiej połowie roku Xone zmiażdży PS4.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Taka wygrana to żadna wygrana. Tymbardziej w oczachm naszych Klapouszków. Konsole zeszły na Januszowe psy i E3 tego zbytnio nie zmieni. This is waiting ciągle będzie trwać. Najwyżej będzie trochę więcej pozycji na horyzoncie. I tak pewnie będziemy słuchać jak to konsole orają wszystko i ulepszają każdą chwilę naszego życia dzięki tym oto super gierkom, akcesoriom i możliwościom, TV TV TV, googli, i chuy wie czym jeszcze. Po czym napaleni włączamy tego dnia którąś konsolkę zaraz po konferencjach, a tam.... Rak, tasiemce, gry warte uwagi już organe i czekanie... :frog:

Co ty pirdolysz z samego rana to ja nawet nie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No chyba Ty.

Opublikowano

Brak "jednego" ex'a powiadasz XD

Ori to jedna z lepszych gier ostatnich lat, także ten tego. A w drugiej połowie roku Xone zmiażdży PS4.

Ori podobno mozna odpalić nawet na lodowce jak ktos ma ciśnienie, zreszta dla botow SFV to tez zaden ex bo wychodzi na PC wiec wiesz....

Forza i Halo to owszem dobre gry, ale u Sony juz jest jedna Bloodborne ktory wciąga nosem oba te tasiemce.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ori podobno mozna odpalić nawet na lodowce jak ktos ma ciśnienie, zreszta dla botow SFV to tez zaden ex bo wychodzi na PC wiec wiesz....

Ty dalej nie ogarniasz. Dla botów SFV to żaden ex bo prędzej bot ogra SFV na PC niż klap Ori na pc, którymi tak gardzą. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale co SFV wyszło czy jak :reggie:

JEDEN BLOODBORNE XD

Jak klapy są mało wymagające, jedna dobra gra na rok i Soony wygrywa :)

Opublikowano

Sony tak sobie ich wychowało. Teraz zaczyna się etap "1080p ważniejszy niż framerate" i niektóre pelikany już łyknęły

Opublikowano

Nie, będziemy czekać rok o suchym pysku na strzelanke o krasnalach xDD

Opublikowano

Ale co SFV wyszło czy jak :reggie:

JEDEN BLOODBORNE XD

Narazie to nic nie wyszlo na X1 a zestawianie BB z Ori w Twoim przypadku jest na poziomie wyśmiewania community DriveCluba.
Opublikowano

Don ale wiesz, że są też inne gry na ps4? Czy to axiom Verge, hotline miami 2, olliolli 2 do tego masz multiplatformy i Xbox jest zbędny póki co. Sam wziąłem ps4 bo akurat w marcu wychodziło BB, a na xo nic także ten.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale kogo to k,urwa obchodzi? Kto gra na PC? Przecież tak bardzo nim gardzicie, ale w gierkę z Xboksa to już chętnie zagrasz?

Co tam w ogóle u Was dzisiaj, konsolomaniaki? W królestwie Gabena zaczynamy Steam Summer Sale, czyli tony gierek w które nigdy nie zagram za grosze. A na PS4 co? Pewnie kolejna konserwacja systemu i aktualizacja stabilności. Nawet mi was nie żal.

Opublikowano

Czyli tak jak myślałem, to tylko mocne dragi.

Jak trzeba byc żałosnym by wypominać Sony brak jednego exa na koniec roku skoro, skoro samemu nie dostało sie nawet jednego w pierwszej połowie roku :dynia:

W pierwszej połowie? Przecież u nich posucha trwa mniej więcej od października do października :kaz:

Opublikowano

Nie, będziemy czekać rok o suchym pysku na strzelanke o krasnalach xDD

Przypominam, że od Infamousa do BB minął rok. Czekaliście rok na JEDNĄ dobrą grę.

Teraz klapy czekają kolejny rok na U4. XDD

Potem pewnie kolejny rok na GT7. 

Opublikowano

Don ale wiesz, że są też inne gry na ps4? Czy to axiom Verge, hotline miami 2, olliolli 2 do tego masz multiplatformy i Xbox jest zbędny póki co. Sam wziąłem ps4 bo akurat w marcu wychodziło BB, a na xo nic także ten.

W marcu z tego co pamiętam to Ori wyszło, także wiesz. Chodzi o to, że na koniec roku bilans Xone vs PS4 trzeci raz z rzędu będzie na korzyść Xone, a klapy tu wypisują brednie, że jedna gra od Sony jest lepsza od wszystkich razem na Xone XD Żal i nic więcej.

I jeszcze te bzdury pisze expert co w DC pewnie z setki godzin spędził, ale Forza to jest dobra gra BB lepszy, chociaż w tym drugim ma 30% zrobione XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Lista dotychczasowych exów Sory w 2015 roku? Voila!

1. The Odór 1886 - opóźniony, poza tym bez komentarza...

2. Mod Do Dark Souls 2 - fajny, ale też zresztą opóźniony....

Lista dotychczasowych exów Mikroszafotu? Proszę bardzo!

1.Ori

2.Wiesław 3 - biorąc pod uwagę jak działa W3 na Plebsie 4 to tą grę można śmielusieńko nazwać exem taboreciarsko-xboxowym...

Co dalej w 2015 roku w obu obozach? Wymianiam PEWNE gry. Voila!

Obóz M$:

1.Tomb Raider

2.Forza Motorsport 6

3.Halo 5

Obóz Sory:

1.Kotlet

2.Klops

3.Sznycel...

Co lepsze? Dyskutujmy...

Opublikowano

Lubie sznycle, zwlaszcza wiedenskie.

Ale kogo to k,urwa obchodzi? Kto gra na PC? Przecież tak bardzo nim gardzicie, ale w gierkę z Xboksa to już chętnie zagrasz?

Co tam w ogóle u Was dzisiaj, konsolomaniaki? W królestwie Gabena zaczynamy Steam Summer Sale, czyli tony gierek w które nigdy nie zagram za grosze. A na PS4 co? Pewnie kolejna konserwacja systemu i aktualizacja stabilności. Nawet mi was nie żal.

Zobacz jakie znizki, patrz. DOUBLE DISCOUNT, dla lepszych i gorszych :shotgun:

http://blog.eu.playstation.com/2015/06/10/double-discounts-sale-starts-today-with-extra-savings-for-ps-plus-members/

Opublikowano

ja gram na pc, ori fajny indyk

Opublikowano

Kolejny rok dla łoniaka, który to już ? trzeci ?

2013, lepsze gry startowe i pierwsza gra która pokazuje moc next gena (Ryse)

2014, w miarę dobry początek roku plus za(pipi)isty koniec, 3 za(pipi)iste tytuły do ogrania.

2015 początek taki sobie, ale koniec miażdżący :O 

no cóż może 2016 w końcu SONY coś pokaże  :s159:

Opublikowano

Kolejny rok dla łoniaka, który to już ? trzeci ?

2013, lepsze gry startowe i pierwsza gra która pokazuje maksymalna moc next gena (Ryse)

fixd

Opublikowano

Indory, odcinanie kuponów, i porty z X360 lepsze niz nowe marki i rozłożony na cały rok okres wydawniczy gier.

Co te boty ćpają, zaczynam sie martwić :(

Opublikowano

nowe i rozłożone na cały rok to ty masz ale tabletki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.