Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Velius, niektóre z tych zniżek całkiem spoko, niektóre trochę beka. Diablo 3 UEE biedacka konsolowa wersja za 80 zł w promocji xD. Ja 30zł więcej kupowałem na premierę na PC.

No i proszę pamiętać, że kupując gierki na kąsole dostajesz 2x mniej fps, więc automatycznie nie opłaca się to aż tak bardzo :/.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

2015 początek taki sobie, ale koniec miażdżący :o

ani jednej gry i taki sobie poczatek roku, ciekawe jak wyglada slaby

Opublikowano

nowe i rozłożone na cały rok to ty masz ale tabletki

Widze ze chcesz porozmawiać na argumenty, słucham.

Wymień mi nowe marki ekskluzywne dla Xbox One.

Opublikowano

No mają jedną, Wiedźmina 3, który można powiedzieć jest exem na xone tak jak w przypadku PCars jakiś klap pierdział, że to konsolowy ex na ps4

Opublikowano

Ryse gra pokazujaca moc next gena - dropy fps, prerenderowane cutsceny, 900p

Opublikowano

Nie ma co wracać do tego tematu, Infamous miażdżył to mydło grafiką w każdym aspekcie.
Opublikowano

nagroda siggraph 2014 pewnie oplacona przez ms bo byla przyznana za "best-realtime graphics" a nie za "prerendered cutscenes"

900p bez pasow > 1080p z pasami :reggie:

Opublikowano

http://www.crytek.com/news/ryse-son-of-rome-wins-siggraph-award-for-best-real-time-graphics

Ryse: Son of Rome, Crytek’s exhilarating next-gen title, has earned itself a prestigious SIGGRAPH award for Best Real-Time Graphics. 

Ryse was released last November for Xbox One, and has impressed players and press around the world with its groundbreaking visuals.

a na plejstejszon co bylo w 2013 roku ?  :notbad:  no wlasnie 

< w oczekiwaniu na porownanie gry z 2013 do gry z roku 2015 xD >

Nie ma co wracać do tego tematu, Infamous miażdżył to mydło grafiką w każdym aspekcie.

chyba u ciebie na wsi

Opublikowano

0 gier = słabo 

Opublikowano

No mają jedną, Wiedźmina 3, który można powiedzieć jest exem na xone tak jak w przypadku PCars jakiś klap pierdział, że to konsolowy ex na ps4

Synek, ale xbone ma pięć klatek więcej w JEDNEJ lokacji kosztem 900p. 900p w 2015 - czaicie to? :dynia: :dynia: :dynia:

Wolę 20 fps na bagnach (10% gry?) i ostry jak żyleta obraz niż 25 na bagnach i (pipi) rozmazane przez całą grę :yao:

W pCARS jest i wyższa rozdzielczość, i więcej klatek przez większość gry.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Exy na x-złom bez gier. Ori i możliwość robienia screenow :obama:

xDDDDD

Exy na Nadkonsole. Zaczynam od gier pokroju Ori, a więc HM2, Helldivers, Olioli. Z dużych gier The Order, czyli 7/10 od Eurogamera i Gameinformera oraz 8/10 od GT i Cyfromicon. Do tego dar od bogów, eks takiego kalibru, ze boty sobie jeszcze długo poczekają. Plus 90% multiplatform o niemal połowie więcej pikseli (beka ze szrota co nie wyświetla full hd w 2015). Niebawem premiery No mans sky, SOMY, Until Dawn, Aliennation, Amplitude (fuck yeah!!!), Persony5 i kilku innych gier. Dodać do tego takie wielkie marki działające lepiej ns PS4 jak MGSV, Battlefront, CoD, które to sprzedają konsole, to Sony zrobiło piękny ruch wydając U4, SFV czy Ratcheta na początku 2016.

Boty tak bardzo na kolanach z pełnymi ustami i dominacja jak za czasów PS2 :kaz:

Opublikowano

Wiesiek 900p ostrzejszy niż BB w 1080p, jakoś ten rozmazany BB wam nie przeszkadzał. 

Screenshot-Original.png?sv=2013-08-15&sr

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Boty tak bardzo na kolanach z pełnymi ustami i dominacja jak za czasów PS2 :kaz:

I to jest akurat poparte słupkami sprzedaży, a nie dlatego że sobie ktoś tak powiedział. Piękne czasy :)

Opublikowano

OliOli to te pixele na deskorolce? XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wiesiek 900p ostrzejszy niż BB w 1080p, jakoś ten rozmazany BB wam nie przeszkadzał.

Włączyłeś sobie specjalną opcję w Wiedźminie?

773c3899fc70b068388f357d62986c00.jpg

Opublikowano

blablablalba

Nie wnikam, aż tak w jak wielkim bagnie się taplacie

Opublikowano

Jak te klapy się podrzucają w CW, bo dostały jednego Bloodborne'a od premiery, a na kolejną dobrą grę będą czekać ponad rok  :daddy:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

boty jeszcze nie dostaly gry na poziomie BB

Opublikowano

Dostały nawet lepszą nazywa się Wiedźmin 3, no ale rozumiem, że multiplatformy się nie liczą. 

Opublikowano

BB? ta gra tak dobra ze nawet naczelne klapy pokroju Ficusia pożyczyć tego od kumpla nie chcieli? a on przeciez kupil ps4 dla japonszczyzny wiec cos jest nie tak

Opublikowano

Ja tam życzę aby każdy ex zarówno na Ps4 jak i na XO był tak dobry jak BB - wtedy wojenki byłby intensywniejsze  :obama:

Z drugiej strony nie można zapomnieć, że gierka sprzedała się 1 milionie (może półtora), bo nie trafia ona w gust wszystkich graczy - jest skierowana do danej grupy. Ci, którzy nie lubią soulsów i innych podobnych im gier mogą czuć się lekko zawiedzeni exami w tym roku.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

boty jeszcze nie dostaly gry na poziomie BB

Dostaną w tym i przyszłym roku :obama:

A kolejna dobra gra na PS4 wyjdzie w... czekaj. Od biedy kapiszony 4. 

Co robią te wasze wewnętrzne studia? Przecież na PS4 od premiery nie ma w co grać, jedno Bloodborne sytuacji nie ratuje, a powstało od zewnętrznego deva. 

Opublikowano

Macio co będzie na poziomie BB na bonerze?

Opublikowano

Dark Souls III :kaz: 

A tak serio to myślę, że nic co by Ciebie interesowało :frog:

Opublikowano

Stawiam, że Halo dostanie oceny na poziomie 90-92 na meta (mnie fpsy jednak nie jaraja), to sam nowa Lara.

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.