Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

boty jeszcze nie dostaly gry na poziomie BB

Dostaną w tym i przyszłym roku :obama:

this is waiting

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Macio co będzie na poziomie BB na bonerze?

Stawiam, że Halo dostanie oceny na poziomie 90-92 na meta (mnie fpsy jednak nie jaraja), to sam nowa Lara.

Nie no a jakieś dobre gierki?

Opublikowano

this is waiting

Spoko, jeszcze jakieś 9 miesięcy do kolejnego dobrego exa na PS4, wytrzymasz. A po wyjściu Uncharted będzie kolejny rok do God of War 4. 

Jezu, takiej posuchy na jednej konsoli, jak na PS4 to chyba nigdy nie było.

Bo umówmy się, ale Until Dawn, Tearaway czy Ratchet to przeciętnego zjadacza chleba nie interesują.

No i Ratchet tylko w 30 klatkach :kaz: Gdzie jest ta mityczna moc PS4 i GDDR5, że głupiej platformówki nie ciągnie w 1080p/60fps. W końcu 50% więcej mocy od Xone!

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie będzie Project Bluestreak jednak, CliffyB jedzie chyba po prostu pogadać na konferencji  :frog:

No, we're not showing anything off for our game. Let's be up-front here: it's too early, and honestly too noisy. Look at Bethesda with Fallout 4, they released the trailer a few weeks before it's own press conference.  E3 isn't for us and the time isn't right. We're more PAX than E3. =) However, Cliff and I will be at the show! 

With that considered, one thing you will want to keep an eye on is Cliff's appearance on the PC Gaming Show Tuesday at 6pm PT. 

ech

Opublikowano

Macio je jeszcze Persona 5, Talos Prin(nene)le, amplitude, disagea 5, dragon quest heroes i kilka innych dobrych gierek plus multiplatfomy jak mgs v, który na bonerze będzie chodził max w 900p a nowy pes pewnie to samo

Opublikowano

Kolejny rok dla łoniaka, który to już ? trzeci ?

2013, lepsze gry startowe i pierwsza gra która pokazuje moc next gena (Ryse)

2014, w miarę dobry początek roku plus za(pipi)isty koniec, 3 za(pipi)iste tytuły do ogrania.

2015 początek taki sobie, ale koniec miażdżący :o

no cóż może 2016 w końcu SONY coś pokaże  :s159:

Dowód na to, iż ten temat jest radioaktywny i zbyt długie w nim przybywanie prowadzi do martwicy mózgu :doom:

Opublikowano

@Bluber

Jak chcesz się grzać multiplatformami to kup PC bo tam będą najlepsze, jeżeli chodzi o exy to wolę to co M$ do tej pory zaprezentował. 

@Camilus

Ryse zostało docenione za to jak wygląda, więc nie wiem do czego piejesz.

ORI uratowało jako tako łoniaka gdyby nie ta gra było by mega słabo.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Persona 5, Talos Prin(nene)le, amplitude, disagea 5, dragon quest heroes

Przez chwile pomyslalem ze Sony juz podalo rozpiske plusa na przyszly miesiac XDDDDD.

Opublikowano

Macio je jeszcze Persona 5, Talos Prin(nene)le, amplitude, disagea 5, dragon quest heroes i kilka innych dobrych gierek plus multiplatfomy jak mgs v, który na bonerze będzie chodził max w 900p a nowy pes pewnie to samo

Gry, w które zagra może 5% posiadaczy PS4. Jak o nich w ogóle usłyszy. 

Nie mogę się doczekać tej konferencji Sony na E3 i gadania o doskonałym VR, które zrewolucjonizuje rynek gier :obama:

Opublikowano

A co mnie obchodzi czy zagra 5% czy więcej wiem, że 3/4 z tych gier to dobre tytuły. Nie jakieś analo czy forsa 80.

Soul pes z pc to jest hybryda past genowa dzięki za takie lepsze multiplatformy xd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no hej: :lapka:

11391114_401918063326224_624016191112567

Opublikowano

Gry, w które zagra może 5% posiadaczy PS4. Jak o nich w ogóle usłyszy. 

no ale czyja to wina ze wiekszosc graczy to janusze co wola na(pipi)ac 500h w halo?

Opublikowano

A co mnie obchodzi czy zagra 5% czy więcej wiem, że 3/4 z tych gier to dobre tytuły. Nie jakieś analo czy forsa 80.

Soul pes z pc to jest hybryda past genowa dzięki za takie lepsze multiplatformy xd

Ja tam widze dwie gierki z numerkiem piec przy tytule i heroes ktore rez sa jakas czescia kitajskiego tasiemca ale rozumiem ze sequelami sie mocno brzydzisz? xDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie no, kupuję PS4 dla tych gierek :obama:

maxresdefault.jpg

Disgaea-5_2014_09-03-14_0091.jpg

The-Talos-Principl.jpg

Widać, że to warte uwagi exy (ta Disgaea 5 miała wyjść w marcu 2015, a piszesz że będzie - kolejne this is waiting :kaz:) z prawdziwego zdarzenia, nie to co jakiś Tomb Raider, Halo, Forza, Scalebound, Quantum Break, Gearsy :frog:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

jeżeli chodzi o exy to wolę to co M$ do tej pory zaprezentował.

Chyba wolisz o nich gadać, bo czas spędzony na graniu pokazuje co innego :dog:

Opublikowano

pc biedaki w końcu kupią sobie gierki za 5$  :kaz:  

:cebula: race

Opublikowano

Macio dodatkowo ten ostatni robocik jest tez na PC, a te dwie na gorze to chyba za niedlugo obczaje Play Store na andku bo powinno spokojnie smigac na moim poczciwym s4.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jeżeli chodzi o exy to wolę to co M$ do tej pory zaprezentował.

Chyba wolisz o nich gadać, bo czas spędzony na graniu pokazuje co innego :dog:

dobrze ze przypominasz, wiecej godzin ma nabite w rakowego mordora niz w te cudne exy z xbona

Opublikowano

Maciek te gierki na xboxie to xd

Tomb Raider - sequel marnego samograja od zachodniego deva będzie kolejnym marnym samograjem od zachodniego deva

Halo - ta seria umarła, reach to był już upadek tej serii w multi a 343 sika jej na grób

Forza - meh mam na xboxie czwórkę pograłem jakieś 5h i zasnąłem

Gearsy - synek ile ja w to multi natrzepalem godzin to tyle ptaka nie męczyles

Qb nie wiadomo kiedy, ale dla fanów uncharted więc pozdrowienia. Scalebound ok, jeden tytuł, ale nie wiadomo co z tego wyjdzie a boty i tak tego nie kupią bo jak to tak grać w gierki od japońskiego deva?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jak z ps4 musi byc zle skoro taki hejter sony jak blubi musi tego bronic

Opublikowano

No tak halo 5 to tasiemiec ale disgea 5 co wygląda jak gra z dsa to już super gierka. Jeszcze ten paszkwil dragon quest heroes obok persony sobie stawiać że niby dobra gra.

Opublikowano

A eksy na PS4? 

Uncharted - jakieś kapiszony z marną podróbą Lary Croft

The Order - tak dobre, że Sony nie przyznaje się do RaD

Killzone - ten fps, który chciał być tak dobry jak Halo, ale coś nie pykło

Infamous - którego nawet wszystkie klapy hejtują

DriveClub - zbawca i mesjasz wyscigów ze średnią 71 na metacritic i najgorsza premiera w historii Sony

Knack - razy sześć, to faktycznie dobra gierka :obama: 

Opublikowano

No tylko, że te halo to jakaś 15 część, ale zresztą to, że to sequel mnie nie robi gorzej, że to gierka dla burgerów.

Opublikowano

MGSV - kolejna przygoda kolesia ktory po schowaniu sie do pudelka robi sie niewidzialny XDDDDDDDDDDDDDD

O sprzedaz Scalebound bym sie nie marwil jak beda epickie walki ze smokami, a jednoczesnie MS zabroni krzyzowek zelkow ze sprzetem AGD, pedalowatych blondaskow i innych kitajskich patologii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.