Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak pysznie, w końcu kupię symulator kąpania się ze starym za 3,99 ojro  :banderas:

No raczej

x86WrJI.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale zeby hejtowac takie swieto graczy jak steam sale, to (pipi)a trzeba byc tlustym pryszczatym popierdolonym odtylcowym konsolowym yebusem :yao:

IDZ WYDAJ KONSOLARZU 250 ZL NA GIERKE, JA ICH ZA TO KUPIE STO :yao:

Opublikowano

Przecież i tak w żadną nie zagrasz rejwen  :cool:

Opublikowano

Jak pysznie, w końcu kupię symulator kąpania się ze starym za 3,99 ojro :banderas:

No raczej

x86WrJI.jpg

NIESMACZNE

Opublikowano

Lepiej wydac 250 zl na 100 gier i zagrac w 20 niz wydac 250 na exy typu drajwsraka czy zamowienie i zagrac pol godziny :yao:

Opublikowano

ale zeby hejtowac takie swieto graczy jak steam sale, to (pipi)a trzeba byc tlustym pryszczatym popierdolonym odtylcowym konsolowym yebusem :yao:

Stać mnie i co mi zrobisz

Opublikowano

W DMC4 kotlet edyszyn :

Tymczasem mamy dla was również ciekawe wieści. Po wprowadzeniu specjalnego kodu na ekranie tytułowym będzie można przywrócić grę to jej oryginalnego stanu i balansu przeciwników. Logo zmieni wtedy kolor, który wpłynie również na znak wodny, jaki pojawiał się będzie na obrazkach złapanych przyciskiem share.

XD 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Szkoda, ze na mozg cie nie stac.

Opublikowano

Bez kitu, płacić za gry :dynia: tylko zatoka nie?
Opublikowano

Jak pysznie, w końcu kupię symulator kąpania się ze starym za 3,99 ojro  :banderas:

No raczej

x86WrJI.jpg

O kowa  :yao:  :obama:

Opublikowano

Jak pysznie, w końcu kupię symulator kąpania się ze starym za 3,99 ojro :banderas:

No raczej

x86WrJI.jpg

Słabiutkie.
Opublikowano

ale zeby hejtowac takie swieto graczy jak steam sale

Tak widzę was i steam sale:

Chociaż ich jeszcze bieda usprawiedliwia, a jak typ wydaje na kompa 5 kafli a potem podnieca się jak król cebuli że kupi 100 gier z kosza w promocji w które i tak nie zagra, ale rzuca się jak oszołom bo była obniżka, to już jest zwykły wstyd. Wstyd.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

No faktycznie dobre porównanie, bitwa z innymi ludźmi do kliknięcia dwa razy siedząc sobie w domu przed PC. A jak już koniecznie chciałeś porównywać to mogłeś ten filmik wrzucić

Opublikowano

G29 juz oficjalnie, ktory to mówił ze to fejk kiera a zdjecia mikrofalówka robione? :dynia:

Beka z typa

Opublikowano

Tylko że tam nie kupowali z powodu cebula promocji jak w przypadku karpia z lidla i steam sale.

Opublikowano

G29 juz oficjalnie, ktory to mówił ze to fejk kiera a zdjecia mikrofalówka robione? :dynia:

Beka z typa

G29 dla PC i PS4 a potem G209 dla Xbox One i PC, i kto tu wygrywa? oczywiscie #pcmasterrace

Opublikowano

Tylko że tam nie kupowali z powodu cebula promocji jak w przypadku karpia z lidla i steam sale.

No fakt, kupowali bez większego powodu. Tym większa beka.

Opublikowano

Czyli rozumiem, że każdą grę na PS4 kupujesz z oficjalnego sklepiku Sony albo z PSNa? Chyba nie zachowujesz się jak cebulak szukając gier taniej niż 289zł

Opublikowano

Jest jeszcze spore pole rozumu i godności między 289 zł, a "grę biorę tylko za 2,5 zł jak Gabe da raz w roku na Steam Sale."

Opublikowano

A kto tutaj napisał, że gierki bierze tylko w SSS? Jak jest ciśnienie to i prawilnie za 60 ojro od samego Gabena można wziąć np. GTA V :cool:

Oj jak boli, oj jak boli :).

Opublikowano

No jest, na przykład gry na premierę po 120zł i taniej

Opublikowano

Klapy mają o wszystko ból odbytu, piękne i smutne zarazem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.