Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

beka wnusiu,

za kilka godzin PCmasterrace bedzie swietowac a na konsolach?

11202568_888757001191792_783122520005702

10672_902794426460808_646984509092686440

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ciekawe czy steam wytrzyma ilość zwrotów gierek podczas tej wyprzedaży xD

Opublikowano

G29 juz oficjalnie, ktory to mówił ze to fejk kiera a zdjecia mikrofalówka robione? :dynia:

Beka z typa

ten z wielkim czolem

Opublikowano

kierownice za 1600 kupujo ale na gtx1080 to mowio ze ich nie stac

Opublikowano

kierownice za 1600 kupujo ale na gtx1080 to mowio ze ich nie stac

Na gierkach sobie odbiją 

Opublikowano

Cala biblioteka swietnych, KOMPLETNYCH tytulow za grosze :fsg:

Tymczasem w gejmingowej sciekowni gry za 280zl (SZTUKA) ALE do tego przeciez usluga latania, gwarantowana przez okragly rok od daty premiery :dynia:

Opublikowano

beka z piotra i pawła, w biedzie mam to samo za GROSZE

wy 1 wino za 60zl, ja w tej cenie 20 jaboli, tylko biedra

Opublikowano

Wy tak na serio z tym bólem du.py? Steam to platforma z najbardziej uczciwą polityką finansową. Steam dba o graczy a sony o swoje portfele. U tych drugich nawet  gry w "promocji" są droższe od pudełkowych. Zaorać.

Opublikowano

Swoją drogą obejrzałem sobie jeszcze raz ten trailer Ratcheta i kurde brakuje takich gier na nowych konsolach - kolorowych, pełnych życia, z fajną animacją, komiksową grafiką. Teraz gdzie się nie spojrzy, to każda firma robi szarobure gry - takie totalnie wyprane z kolorów... wszystko na jedno kopyto aby tylko nie wychylić się z grona owiec, bo prezesi będą bić i odetną kapitał. 

Można narzekać na ubi, że wypuszcza tasiemce etc, ale ich Child of Light, nowe Raymany, Valiant Hearts to naprawdę fajne giereczki, a przy tym inne niż reszta gierek robionych przez największe studia. Ori to również perełka, która pokazuje że można zrobić platformera, który w branży zostanie doceniony. 

Gdzie gierki pokroju Okami, Crasha, Spyro, zeldy (nie wyszła ani jedna duża na wii u - tyle lat i zero zeldy). Takie Okami gdyby teraz wyszło, to by zostało niedocenione, bo za mało akcji, bo nie ma terrorystów, bo nie można strzelać etc...

Opublikowano

Na stimie mozna zwrocic gre CYFROWA (bo jaka inna). Powodzenia z psn i xbl :lapka:

Opublikowano

Na stimie mozna zwrocic gre CYFROWA (bo jaka inna). Powodzenia z psn i xbl :lapka:

Ja po dzis gram za darmo w DriveCluba
Opublikowano

Na PSN to nawet jak był błąd z dwoma padami czy też stanem uśpienia (dobrze pamiętam?) - ludzie z dupy kupowali gierki o tym nie wiedząc to i tak im hasju nie zwrócili  :kaz:  To samo przy przedłużeniu ps+ z automatu - Sony takie dobre, zawsze klient na #1.

Przyznam jednak, że coś tam się starają - nawet konsole z pramu są odsyłane z Francji (gwara), (pipi) że obudowa cała porysowana lub konsolka wraca z innym numerem seryjnym, no ale Sony łaskawie naprawia  :reggie:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

DriveClub z Plusa wymiótł, bardzo się dziwie, że ktoś nie przywalił oszustom z sony grubej kary za sprzedaż wybrakowanego towaru.

Opublikowano

Swoją drogą obejrzałem sobie jeszcze raz ten trailer Ratcheta i kurde brakuje takich gier na nowych konsolach - kolorowych, pełnych życia, z fajną animacją, komiksową grafiką. Teraz gdzie się nie spojrzy, to każda firma robi szarobure gry - takie totalnie wyprane z kolorów... wszystko na jedno kopyto aby tylko nie wychylić się z grona owiec, bo prezesi będą bić i odetną kapitał. 

Ekhem, Nintendo 3DS i Wii U :reggie:

Opublikowano

Ekhem, Nintendo 3DS i Wii U :reggie:

Rayos pełna zgoda. Wii U niestety poszło do żyda, ale jak wyjdzie Xeno + FE X SM to na pewno znów zakupie (ograłem co chciałem - z:ww,mario 8,smasha, 3D world). 3DS'a ciągle mam, bo gierki dają taki fun że szkoda sprzedawać - zawsze jak przysiądę na 10-15min to robi się nagle godzinka lub dwie - magia, po prostu magia niny.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nie zapominaj o splatonie.

Zapomniałem ;] No to już 3 tytuły do ogrania przy ponownym zakupie wii u. 

Opublikowano

DriveClub z Plusa wymiótł, bardzo się dziwie, że ktoś nie przywalił oszustom z sony grubej kary za sprzedaż wybrakowanego towaru.

A czemu?

Ja dostałem zwrot za wybrakowany towar a czy ty dostałeś pieniadze za wybrakowanego GTXa 970?

Opublikowano

W głowie exacta

Opublikowano

Jeżeli GTX970 jest wybrakowany, to co mam napisać o procesorze w ps4? 

Tyle

tumblr_lvl5tyId4c1qegw8v.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

mam Asus GTX 770 DirectCU II z OC w rejony referencyjnych GTX 780 i zdecydowanie nie czuję się poszkodowana, GTA V rozwala system.

procek w PS4 przegrywa z najtańszą obecnie wersją i3 wkładaną do budżetowych blaszaków pod OpenOffice. Ale za to jaki tani!

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Juz zgłoszone, PROSTakow nie tolerujemy.

A w czym gtx 970 jest wybrakowany?

Yeti, napisz im.
Opublikowano

G29 juz oficjalnie, ktory to mówił ze to fejk kiera a zdjecia mikrofalówka robione? :dynia:

Beka z typa

Wow,Logitech i Sony laskawie pozwalaja wam kupic kolejna kierownice za 1600zl,ktora nie bedzie dzialac na ps5  :dynia: Czy mozna jeszcze bardziej dac sie dymac?

Podsumujmy obecna generacje:

- Gry dalej nie osiagaja 1080p ani stabilnego 60/30 fps.

- Pelno Remasterow

- Slabe eksy

- Jeszcze drozsze gry

- Jeszcze wiecej bugow na premiere

- Brak supportu(w 99%) dla akcesoriow z poprzedniej generacji

- Placenie za online u sony

- Indie za 5€ z PC do kupienia za 15€ na konsolach

- Psn dziala jeszcze gorzej

:bad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.