Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

można gadać i oglądać jednocześnie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bansai ch.ujowa sygnaturka.

Ofc poza Colinem, który jest the best. :cool::lapka:

Opublikowano

Fanek ale na tym samym urządzeniu? 

oj przestań suciu  :blush:

Opublikowano

Do wanny fanek, bylo ze masz wychodzic?

Opublikowano

:s159:

Opublikowano

Tak sie wlasnie zastanawialem kogo Colin bedzie trzymac na sygnie, chyba padnie na sutka

Opublikowano

No inaczej go wydziedziczę. :kaz:

Opublikowano

chyba z killi w plantsach :teehee:

Opublikowano

Tak sie wlasnie zastanawialem kogo Colin bedzie trzymac na sygnie, chyba padnie na sutka

2dbqvs9.jpg

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

Jakby komuś było mało remasterów, to może zapoznać się z kolejnym: 

Nordic Games today announced that the Darksiders 2 Deathinitive Edition will come to current-gen consoles this winter.

Darksiders 2 Deathinitive Edition Features:

• Darksiders 2 with All DLCs* included and integrated into the game, offering a total playtime of more than 30 hours
  • *(Maker Armor Set, The Abyssal Forge, The Demon Lord Belial, Death Rides, Angel of Death, Deadly Despair, Shadow of Death, Mortis Pack, Rusanov’s Axe, Van Der Schmash Hammer, Fletcher’s Crow Hammer, Mace Maximus, Argul’s Tomb)
  • Improved Graphic Render Engine for higher visual quality especially in terms of lighting and shadows
  • Improved and reworked level, character and environment graphics
  • Running in native 1080p resolution
  • Reworked and tuned game balancing and loot distribution

Gra wyjdzie na PS4/Xone.

http://www.heypoorplayer.com/2015/06/11/darksiders-2-deathfinitive-edition/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

a tego nie zapowiedzieli jakiś czas temu?

Opublikowano

Ta już spory czas temu

Opublikowano

Swoją drogą strasznie nudny te darksiders 2 jedynka lepsza

Opublikowano

Ale piękne dni dla fanów Konsoli <3 

Najpierw przepiękny Ratchet, który gniecie graficznie każdego Xboxowego exa (w dodatku prezentuje gatunek, którego na zielonej trawie nie ma), po chwili pokaz pięknego Abzu, oczywiście ex PS4:

A potem niespodziewany cios w szczękę od Hell Blade, który swym zmysłowym i surrealistycznym klimatem udowadnia słynną RÓŻNORODNOŚĆ na PS4.

Najbardziej bawią mnie boty, co się śmieją, że w 2015 Sony nic nie ma xD Najwyraźniej dla zielonki rok oznacza tylko październik - grudzień, bo wtedy wychodzą trzy odsłony najbardziej bezpłciowych serii, jakie można sobie wyobrazić, z czego jeden to tylko udawany ex :<>

Obudźcie się, w 2015 to też Order, piękna wydmuszka filmowa na 6 godzinny relaks, 40 godzinna hardkorowa wyprawa w Bloodborne, tripowa historia Hotline Miami 2 i dziesiątki innych indyków. 2015 to też mega klimatyczne Soma we wrześniu, Everybody Gone to Rapture w wakacje, to samo Tearaway Unfolded, baśń dla wszystkich. A tu oczywiście obok jeszcze Until Dawn, horror do pogrania razem na kanapie z ficzerem znanym tylko nam, czyli kolegami.

A boty mają czelność mówić, że wygrali 2015 rok bo na ostatnie 2 miesiące MS przygotował coroczne Not Turismo, krasnale, od których sami fani się odwrócili oraz Zagram w 2016 roku, Ale W 1080p.

A 2016 kreuje się już na kompletny mayhem botków, piękne czasy przed nami :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

no chyba nie

Opublikowano

Obudźcie się, w 2015 to też Order, piękna wydmuszka filmowa na 6 godzinny relaks, 40 godzinna hardkorowa wyprawa w Bloodborne

Kazda konsolowa gra to "hardcorowa wyprawa". Nie wiem jak inaczej nazwac te 20 fpsów :dunno:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Jednak lepiej było bez Gifaro.

Te jego spusty nad grami, w które nie zagra, a jak juz to w 2030 są żałosne. :niedobrze:

Opublikowano

Ale piękne dni dla fanów Konsoli <3 

Najpierw przepiękny Ratchet, który gniecie graficznie każdego Xboxowego exa (w dodatku prezentuje gatunek, którego na zielonej trawie nie ma), po chwili pokaz pięknego Abzu, oczywiście ex PS4:

Gifaro, może i jestem klapem, ale weź kur.wa sprawdź fakty, zanim napiszesz tego typu głupotę.

- Giana Sisters

- Kalimba

- Guakamole

- Shovel Knight

- Max and the curse of Brotherhood

- Oddworld Abe Odyssey

- Another World

- Cała seria LEGO

- Ori

- Rayman Legends

i

masa innych

no ale

racja

nie

ma

na

xboksie

platformówek

Opublikowano

Weźcie go wywalcie bo jest jeszcze bardziej żałosny niż poprzednio. Po co ma się męczyć.

Opublikowano

Obudźcie się, w 2015 to też Order, piękna wydmuszka filmowa na 6 godzinny relaks, 40 godzinna hardkorowa wyprawa w Bloodborne

Kazda konsolowa gra to "hardcorowa wyprawa". Nie wiem jak inaczej nazwac te 20 fpsów :dunno:

Nawet nie potrzebuje Twojego smutnego avataru by wyczuć, że jesteś wstrętnym pecetowcem. 

Weźcie go wywalcie bo jest jeszcze bardziej żałosny niż poprzednio. Po co ma się męczyć. 

Nigdy. Zostanę z wami już na zawsze, pykając was w ramiona mym paluszkiem prawdy :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Szkoda, że Figaro poniesie za sobą na dno Bartoszka. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.