Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Najbardziej bawią mnie boty, co się śmieją, że w 2015 Sony nic nie ma xD

Obudźcie się, w 2015 to też Order, piękna wydmuszka filmowa na 6 godzinny relaks, 40 godzinna hardkorowa wyprawa w Bloodborne, tripowa historia Hotline Miami 2 i dziesiątki innych indyków. 2015 to też mega klimatyczne Soma we wrześniu, Everybody Gone to Rapture w wakacje, to samo Tearaway Unfolded, baśń dla wszystkich. A tu oczywiście obok jeszcze Until Dawn, horror do pogrania razem na kanapie z ficzerem znanym tylko nam, czyli kolegami.

A boty mają czelność mówić, że wygrali 2015 rok bo na ostatnie 2 miesiące MS przygotował coroczne Not Turismo, krasnale, od których sami fani się odwrócili oraz Zagram w 2016 roku, Ale W 1080p.

A 2016 kreuje się już na kompletny mayhem botków, piękne czasy przed nami :)

O matko :facepalmz:

Wrzucasz jakiś syf, który wyląduje pewnie w plusie, a Hellblade z kolei jest w przygotowaniu na Xone/PC, o czym samo Ninja Theory wspominało. Gra ma czasową wyłączność dla PS4. 

Na PS4 w 2015 dalej nic nie ma. W 2016 będzie kompletny mayhem klapków ze Scalebound, Quantum Break, Gearsami i Crackdownem na czele ;) 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Macio:

Hellblade wyjdzie równocześnie na PC i PS4.

Opublikowano

Max the curse of brotherhood na xone to jedna z najlepszych platformówek ostatnich lat. Dziw bierze, że w gwg dali.

Opublikowano

kolejny klap teoretyk gawedziarz bez konsoli mówiący o prawdzie, figaro załóż sekte z karolkiem i sobie nawzajem michalki mietoscie może uda wam się we dwóch uzbierać na tego szrota4 bo póki co to gracie na ps3 jak te obesrane zule na dworcu kiedy cały świat czeka w sumie na nowe konsole bo te już są za słabe

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale piękne dni dla fanów Konsoli <3 

Najpierw przepiękny Ratchet, który gniecie graficznie każdego Xboxowego exa (w dodatku prezentuje gatunek, którego na zielonej trawie nie ma), po chwili pokaz pięknego Abzu, oczywiście ex PS4:

Gifaro, może i jestem klapem, ale weź kur.wa sprawdź fakty, zanim napiszesz tego typu głupotę.

- Giana Sisters

- Kalimba

- Guakamole

- Shovel Knight

- Max and the curse of Brotherhood

- Oddworld Abe Odyssey

- Another World

- Cała seria LEGO

- Ori

- Rayman Legends

i

masa innych

no ale

racja

nie

ma

na

xboksie

platformówek

No tak, nagle wymienianie gier z poprzedniej generacji, portów z PC itd stało się OK. 

Ale zwracam honor za Ori - jedyną dobrą grę na Xboxa (i PC) w 2015 roku.

Opublikowano

Macio:

Hellblade wyjdzie równocześnie na PC i PS4.

To jeszcze lepiej - według polityki CW żaden ex. 

Opublikowano

Swoją drogą ten ratchet to też remake rozbudowany ale jednak remake

Opublikowano

Strzelasz się po płaskich planszach i latasz samolotem. Wyj,ebana platformówka :lapka:

Nie no, ładna gierka, z chęcią zagram ale to nie platformer.

Opublikowano

Strzelasz się po płaskich planszach i latasz samolotem. Wyj,ebana platformówka :lapka:

Nie no, ładna gierka, z chęcią zagram ale to nie platformer.

Jedynka była platformerem jak najbardziej.

Opublikowano

To nie jest remake.

We ended up with a new game, with elements based on the original – but now with modern controls, several new planets, new and updated gameplay segments

Czyli co stara historia, stare levele zrobione od nowa plus dodatkowe planety,bossowie etc

Zwał jak zwał dla mnie to nadal nie jest nowa gra, tak samo jak amplitude

Opublikowano

To nie jest remake.

We ended up with a new game, with elements based on the original – but now with modern controls, several new planets, new and updated gameplay segments

Czyli co stara historia, stare levele zrobione od nowa plus dodatkowe planety,bossowie etc

Zwał jak zwał dla mnie to nadal nie jest nowa gra, tak samo jak amplitude

A czy historia nie jest związana z filmem?

Opublikowano

Swoją drogą to Insomniac wybrali kiepskie studio do zrobienia filmu, bo na tym trailerze gra wygląda lepiej od niego :P

@Bluber - historia też ma być trochę zmieniona. Mówią, że to nowy początek dla R&C, więc gra bardziej podchodzi pod restart serii.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Tego nie wiem widzę screeny z porównaniami z ps2 i tych samych miejscowek na ps4 także ok, nie robi mi to roznicy bo i tak nie pamiętam już pierwszego Ratcheta, ale ta gra chyba nie jest w 100% świeża.

Opublikowano

Ale piękne dni dla fanów Konsoli <3 

Najpierw przepiękny Ratchet, który gniecie graficznie każdego Xboxowego exa (w dodatku prezentuje gatunek, którego na zielonej trawie nie ma), po chwili pokaz pięknego Abzu, oczywiście ex PS4:

Gifaro, może i jestem klapem, ale weź kur.wa sprawdź fakty, zanim napiszesz tego typu głupotę.

- Giana Sisters

- Kalimba

- Guakamole

- Shovel Knight

- Max and the curse of Brotherhood

- Oddworld Abe Odyssey

- Another World

- Cała seria LEGO

- Ori

- Rayman Legends

i

masa innych

no ale

racja

nie

ma

na

xboksie

platformówek

No tak, nagle wymienianie gier z poprzedniej generacji, portów z PC itd stało się OK. 

Ale zwracam honor za Ori - jedyną dobrą grę na Xboxa (i PC) w 2015 roku.

No piszesz, że nie ma platformówek, dostajesz bitchslapa listą, teraz coś mamrotasz o remake'ach i portach. Ogarnij się typie.

Opublikowano

Dobra, tak poważniej teraz - mimo całej chuywatości Sony, nie da się ich nie lubić za to, że wciąż starają się z tą nietuzinkowością. I nie mówcie że nie. Uskuteczniają to od czasów PSX-a, wtedy przykładem było Vib Ribbon czy Parappa. Na PS2 też było kilka dziwadeł. Na PS3 pojawiło się PSN, gdzie o wiele łatwiej było wydać coś odmiennego, aż ciężko to zliczyć.

Więc w tych mrocznych czasach gamingu, dobrze widzieć, że mimo tego dalej inwestują w te dziwne, śmieszne gierki. Dziś się pojawił trailer od pana widelca, twórcy Katamari:

No czyż nie awesome jest w coś takiego pograć w przerwie od poważnych, z kijem w pupie tytułów?

Opublikowano

Ja bym nie chciał, mimo że lubie japonszczyzne

Opublikowano

Serio chcesz grać w coś takiego?

Nikt mu nie zabroni niestety  :frog:

Zamiast czegoś takiego made in japan wolałbym odpalić sobie jakąś Vnke. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Serio chcesz grać w coś takiego?

A Ty nie chcesz, dlaczego?

Chociaż takie gry ciężko się reklamuje w trailerze.

Opublikowano

Co za raki mi tu pokazujesz, Figaro.Tylko dobre gierki.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

On tak na serio xD? 

Opublikowano

a ABZU kiedy wychodzi?

Hellblade chyba jednak 2016

Opublikowano

On tak na serio xD? 

Nie rozumiem - hejtuję. Znana ludzka słabość.

Sorry, że ufam twórcowi takich gierek jak Katamari Damacy czy Noby Noby Boy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.