Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

<3 

zgadzam się z Figaro w 100%, aczkolwiek gloryfikowanie Sony jako inicjatora odważnych decyzji jest moim zdaniem sporą nadinterpretacją. Takie gry, tworzone z pasją, oryginalne, przypominające wspaniałe lata branży można znaleźć na każdej platformie, 

Swoją drogą pamietacie jak zayebisty sountrack miało LocoRoco?

https://www.youtube.com/watch?v=De_hqrgEacY

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No właśnie. Gdybyście zobaczyli tylko trailer Loco Roco, to też byście uznali to za gów.niane dziwadło, a to przecież genialna gierka. 

To znaczy, genialna na swój własny sposób. Trzeba zagrać by poczuć.

Opublikowano

Demo katowałem jak poje,bany. A potem wyszła pełna wersja i czar prysł. Kolejne tech demo od Sony.

Opublikowano

On tak na serio xD?

Przykro mi, ale nie kupilem konsoli i mocnego peceta zeby grac w jakies gnioty rozmazane,pikseloza.

Opublikowano

On tak na serio xD?

Przykro mi, ale nie kupilem konsoli i mocnego peceta zeby grac w jakies gnioty rozmazane,pikseloza.

piłem do Figaro  :teehee:

Opublikowano

On tak na serio xD?

"Ale jak ja mam grać w indyki na moich 56 calach?" 

Czołgiem bym takich rozp.ierdalał.

Opublikowano

Chcesz mieć najwięcej najlepszych indyków to sobie kup PC, a nie wkurzaj się, że ktoś na konsoli za 1500 zł chce grać w duże gry AAA, a nie jakieś japońskie wypierdy.

btw. Loco Roco było świetne ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Chcesz mieć najwięcej najlepszych indyków to sobie kup PC, a nie wkurzaj się, że ktoś na konsoli za 1500 zł chce grać w duże gry AAA, a nie jakieś japońskie wypierdy.

btw. Loco Roco było świetne ;)

A to nie można docenić już takich Wiedźminów, jak i niskobudżetowych, kreatywnych dziwadełek? Wychodzą takie i takie. A platforma, nieważne jak nowa i telewizor, nieważne jak wielki nie ma tu nic do rzeczy ;) Ale to tylko moje zdanie.

Opublikowano

Figaro przeciez specjalnie wybiera takie dziwadla bo wie ze nigdy i tak w nie nie zagra, a wy sie dajecie wkrecac xDDDD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Unleash the power of PS4!

Opublikowano

:obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Radziłbym ogólnie się wczytać w to jak "będzie się grało"  za pomocą Occulusa (na X1),  bo rozwiązanie jest dość słabe (niestety).

Opublikowano

Dostały nawet lepszą nazywa się Wiedźmin 3, no ale rozumiem, że multiplatformy się nie liczą. 

@Bluber

Jak chcesz się grzać multiplatformami to kup PC bo tam będą najlepsze

boże co za headshoty we własne kolana  :pawel:  :pawel:  :pawel:  

Opublikowano

:dafuq:

IMG_4673.JPG

:dafuq: :dafuq: :dafuq: 

uvOzV5Y.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

expert znowu bez tabletek

Opublikowano

Wszystko ok, beka dobra :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Unleash the power of PS4!

31543-Robin-Williams-what-year-is-it-TaC

Opublikowano

Wszystko ok, beka dobra :dynia:

No z ciebie na pewno, dzień jak co dzień. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.