Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

BF4 najlepsza gra na nadkonsole wiec uwazajcie ze slowami!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ciekawe kto tak ustalal, chyba ty z Irasem I Observerem na waszych domowkach xD.

Jak byś miał trochę oleju w łowie to byś wiedział, że Anal nie spodobał się również wielu osobom nie związanym z x-boksem. A z bf'em mam tyle wspólnego co nic, wymęczyłem singla w 4ce jedynie. Wiec twój argument jest inwalidą. Sorry, try harder.

Opublikowano

BF4 to dobra gra a ze janusze nie wiedzą jak w to grać bo z wielu stron można w czape dostać i kończą grę na poziomie ratio 1.0> i 50h> to później chodzą i pierddolla głupoty.

Opublikowano

Dobrą grą to było bc2 a nie to góvno.

Opublikowano

BF4 fajna kampania, a multi to dla ludzi którzy żonę biją. Wejdźcie sobie do jakiejkolwiek gry z polakami i załóżcie headset, raz na kilka godzin na pewno traficie jakiegoś psychopatę, który wydał 500zł na premium, opity jest harnasiem i napier.dala żonę książkami telefonicznymi po nerkach, żeby nie było śladu.

I nie ma różnicy czy to klapek, czy xbot.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Kidnappa to z BF4 nie bylo do Ciebie.

Opublikowano

BF4 teraz to bardzo dobre multi. Szkoda że przez innych jest już hejtowane z zasady.

Opublikowano

Dobrą grą to było bc2 a nie to góvno.

Nie, bc2 było lepszą grą.
Opublikowano

BF4 fajna kampania, a multi to dla ludzi którzy żonę biją. Wejdźcie sobie do jakiejkolwiek gry z polakami i załóżcie headset, raz na kilka godzin na pewno traficie jakiegoś psychopatę, który wydał 500zł na premium, opity jest harnasiem i napier.dala żonę książkami telefonicznymi po nerkach, żeby nie było śladu.

I nie ma różnicy czy to klapek, czy xbot.

Dobry Post :D

Ale co do kampanii się nie zgodzę. Na początku jeszcze grało mi się spoko, ale po tej misji z burzą już tak męczyłem tę grę, że już myślałem że nie udam jej skończyć. I gdyby nie to, ze koleżka z pracy chciał żebym już mu oddał grę to pewnie bym męczył singla z tydzień albo dwa.

Opublikowano

Za branie pod uwagę singla w ocenie Battlefielda powienien być ban. W kampanie można zagrać jak Ci odetną internet, ewentualnie chcesz odblokowac jakies pukawki do multi.

Opublikowano

Za branie pod uwagę singla w ocenie Battlefielda powienien być ban. W kampanie można zagrać jak Ci odetną internet, ewentualnie chcesz odblokowac jakies pukawki do multi.

Ale zrozum, że niektórzy lubią gry typu idę i strzelam, a nie gry typu idę, strzelam i wysłu(pipi)ę czyjejś matki przez headset.

Bądźmy poważni.

Opublikowano

A mnie to

nie wiem o czym jest ta gra, ale jestem strasznie ciekawy co z tego wyjdzie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ale zrozum, że niektórzy lubią gry typu idę i strzelam, a nie gry typu idę, strzelam i wysłu(pipi)ę czyjejś matki przez headset.

Bądźmy poważni.

Bądźmy poważni.

Kilkaset gier zapisanych w gamecardach, granie po dziesieć gierek na tydzien i nie dorobiłeś się grupy znajomych z którymi mozesz pograć w gierki i pogadać przez headset? Troche mi Cię żal.

Opublikowano
W Uncharted 4 będziesz mieć 1080p/30fps i średnie detale, 1080p/60fps i niskie detale albo 900p/30fps i wysokie detale. Naughty Dog takie dobre <3

No, a na Xbonie bedziesz miec:

niskie detale - 720p / 30 fps

super niskie detale - 792p / 30 fps

HE HE, smieszne, nie.

Nie chce tu nikogo bronić jedynie stwierdzić fakt, te dwa posty dokładnie pokazują z kim mamy do czynienia na tym forum, SONY zawsze na + M$ zawsze na - , nieważny jest temat wypowiedzi, bo to zawsze będzie wyglądać tak samo. Myślę, że x boty nie mają tu czego szukać. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

xboty mają co szukać ale blachary nie.

Opublikowano

Tru story. Zdanie januszow gamingu z bf za 500zl NIKOGO.

Przecież już dawno zostało ustalone że Anal Wake to epicki action thriller z toną strzelania do nawiedzonych kombajnów, po uprzednim zaświeceniu im po oczach. Boty to mówiły, klapki wspominały, znalazło się nawet kilku zdrajców rasy dla których PC, to teraz #1 w temacie.

Opublikowano

Bądźmy poważni.

Bądźmy poważni.

Kilkaset gier zapisanych w gamecardach, granie po dziesieć gierek na tydzien i nie dorobiłeś się grupy znajomych z którymi mozesz pograć w gierki i pogadać przez headset? Troche mi Cię żal.

Jeśli szukasz znajomych przez internet grając w gry wideo, to troszkę smutno.

Wolę zabawę singleplayerową, nie każdego jara tłuczenie w multi po kilkaset godzin. Jeden kupi sobie battlefielda i będzie w niego grał przez rok (dla mnie to po prostu nuda), drugi przez ten czas zasmakuje wielu różnych gier. Nie wiem co w tym jest tak trudnego do zrozumienia.

Opublikowano

Przecież już dawno zostało ustalone że Anal Wake to epicki action thriller z toną strzelania do nawiedzonych kombajnów, po uprzednim zaświeceniu im po oczach. Boty to mówiły, klapki wspominały, znalazło się nawet kilku zdrajców rasy dla których PC, to teraz #1 w temacie.

Idz tam zrobic press x to jason albo pograj w jakiegos exa na plejstejszyn, ktorego nikt na forum nie zna, JANUSZU.
Opublikowano

xboty mają co szukać ale blachary nie.

Master rasa się tutaj świetnie bawi, nie bądź niemiły.

https://www.flickr.com/photos/javiercc/

A wy co? Dalej jaranko płaceniem za wyższą rozdzielczość w grze z 2013? Tak myślałem

Opublikowano

AW to nudna, monotonna, ze zmarnowanych potencjałem strzelanka z latarki do maszyn i pojazdów rolniczych. Przykro mi. Mówię to jako Xbot, blacharz i anty-klapers.

Opublikowano

Idz tam zrobic press x to jason albo pograj w jakiegos exa na plejstejszyn, ktorego nikt na forum nie zna, JANUSZU.

<bul dupy detected>

Serio, już miałem wpisane w ostatnim poście "skończie już koorwa z tymi Januszami", ale skasowałem. :/

Opublikowano

Ja tylko czekam na post Maciomaniaka w którym po informuje nas, że zbadał środowisko XBOX od środka i już dłużej nie mógł się waflować z Donem i czeka aż deszcz z DC zmyje ten brud z niego.

Opublikowano

Maciomaniak przeciez przygotowuje tajemny wielki projekt w wspolpracy z microsoftem, ktory rozslawi One w stolicy, a on sam wyladuje w panoramie i informacjach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.